אחרי כל התלונות

שגיא24

New member
שתדע להחליק על הקרח ../images/Emo9.gif

וכבר כתבתי את זה בפורום השכן. אז שוב פעם? אולי תסבירו לי בשביל מה צריך שני פורומים שלאחד קוראים "מה נשים רוצות" ולשני "מה גברים רוצים" בזמן ששניהם מדברים בדיוק על אותם הדברים, על שני המינים, וזה ממש לא משנה מה כתוב בכותרת. נראה לי רעיון טיפשי. אפשר הרי לעשות פורום אחד בשם "מה גברים רוצים ומה נשים רוצות" ובזה נגמר ענין. הרי בשני הפורומים ידברו תמיד על שני המינים ולא רק על אחד מהם בלבד.

catapult

New member
אנחנו יודעים מה אנחנו רוצים...

למה נשים תמיד חייבות לסבך את הכל? למה אתם משחקות בנו כל הזמן? אנינפגש עם מישהי ומתנשקים והיא נותנת לי לחשוב שהיא רוצה אותי ואז היא אומרת שהיא רוצה שנהיה רק ידידים אני נפגש עם אקסית והיא מתחילה להתמזמז איתי ואז אומרת לי שהיא רק נסחפה ולא חסרות דוגמאות... לצערי וכך אני נפגע ומתייאש שוב ושוב... מה יש לבחורות בימינו?????

girl111

New member
שכחת את החזה.. לפחות 75D

כי הם הרי מסתכלים ישר לשם..אפילו לפני שהם בוחנים את הגוף, והפנים, הם ישר בוחנים את החזה (כ"כ שיטחי) אבל את צודקת, וזה כ"כ עצוב

zapww

New member
ברור שניסתכל , אם הדבר בולט ככה ..

החוצה איך אפשר להתעלם , חוץ מזה אם לא נוח שמיסתכלים על החזה שלכן למה אתן חושפות אותו דאאא. אותו דבר היתם עושים אם ה *** של הגברים היה חשוף לכל או כל דבר אחר שבולט אם כבר..

girl111

New member
לא התכוונתי לזה

התכוונתי שלגברים זה מאד חשוב שיהיה חזה גדול( גם אם הם צועקים שזה לא נכון.) ברור שיש מיעוט שמעדיפים קטן, אבל יש כאלה שאם לבחורה יהיה חזה קטן(אפילו משהו בינוני) יהיו להם תלונות שהוא לא גדול. ויש כאלה שרוצים אישה רזה + חזה גדול.. והם לא קולטים שלרוב הנשים הרזות יש חזה קטן או בינוני (ברור שיש רזות עם חזה גדול אבל זה יותר נדיר). בקיצור, לא דברתי על אלה שמסתכלים על החזה כשהוא יחסית חשוף (מה לעשות, זה כולם, ואני לא מאשימה אותם, זה טבעי) דברתי על גברים שאם החזה לא גדול מספיק האישה פסולה בעיניהם, וזה דבר כ"כ שיטחי לעשות

Vdrums

New member
טוב תמיד יש יוצאים דופן.

אבל לרוב נשים מתלוננות והולכות עם מחשופים... ורזה+חזה גדול זה לפעמים מכוער. מה שחשוב זה פרופורציות. יש מלאות עם חזה קטן וזה לא יפה וההפך.

girl111

New member
כשאישה שמה מחשוף:

יש לה כוונה מסויימת , לא? אישה ששמה מחשוף, יודעת שאף אחד לא תמים ושכל מי שירצה יוכל לראות, כך שאין להן על מה להתלונן. הכוונה שלי הייתה שונה

Palm tree

New member
למען האמת, הפורום הזה

הרבה יותר מעניין אותי מפורום על מה שגברים רוצים.

girl111

New member
המממ...

נראה לי שזה מפני שגברים לא רוצים כ"כ הרבה D-:

למעלה