אחרי כמעט שנה

r e d head

New member
אהבה קצרה - מאיר בנאי

שוב המעגל בו אני לכוד בן לוקח בת ורוקד איתה ריקוד שוב מהתחלה דלת תיפתח וכשאכנס, להיכן אני נכנס?

Den3

New member
נו אז...

נכון... את צודקת, זה דומה למעגל, אני מעדיף להסתכל על זה יותר כמו סליל עגול כזה שנע במעגל אבל כל הזמן ממשיך לכיוון כלשהו, לעולם לא נסגר, כי לעולם לא נחווה את אותה חוויה בדיוק פעמיים, החיים פשוט נעים לאורך הסליל לכיוון כלשהוא, לפעמים קדימה, לפעמים אחורה, כמובן שעדיף קדימה אבל אנחנו אנושיים לא? ולכן לפעמים גם נעים אחורה... למקום בסליל שכבר היינו בו... ומכיוון שכך החיים בד"כ אצל כולם, בסופו של דבר, בשורה התחתונה, החיים הם איך שתסתכלי עליהם, אם תשימי משקפיים ורודות תראי את החיים יפה יותר, ואם תשימי שחורות... כך זה יראה... אני באופן אישי מעדיף משקפיים אדומות (את יודעת הפועל ת"א וכל זה...)

פברואר68

New member
אני קוראת אותך וצוחקת.....

במיוחד מהמשפט שכתבת על רוב הזוגות.........הנשואים חיים במציאות סיזיפית.... כי בזמן האחרון קורה דבר חדש חברות עולות אליי לרגל...לדירתי שלא גר בה גבר..... ויודעות שבערב אני פנויה (אין זמן איכות ופרטיות עם הבעל...הבן זוג) אז כן....מי שעד עכשיו נמנעה מלספר שקשה מאוד בזוגיות מתחילה עכשיו לספר...... אני מקווה שיש ומאמינה שיש מספיק זוגות שחיים יחד בהבנה וסבלנות והתחשבות ואהבה ....אז לכולנו יש תקווה

למעלה