אחרי לילה נוראי וקסום גם יחד...

• פותח הנושא fila
  • פורסם בתאריך

fila

New member
אחרי לילה נוראי וקסום גם יחד...

החלטתי לשתף... אתמול הייתי אצל רופא הנשים שלי,והוא הודיע לי שבשבוע הבא אני אמורה לעבור בדיקה ממש לא נעימה (בלשון המעטה)וזה עקב נסיונות כושלים להרות. בקיצור מהרגע שיצאתי מהחדר שלו אתמול לא יכולתי להפסיק לבכות ואני ממש מתה מפחד! הגעתי הביתה ושמעון היה שם והוא עודד אותי כ"כ הרבה והכיו לי ארוחת ערב ואחרי המקלחת ובכי מאוד מתיש לאורך כל הערב נרדמתי ב- 21:00 לשעה בערך ואח"כ הייתי במצב חצי ערה חצי מנומנמת, מודאגת בעיקר והוא המקסים ישב איתי כלהלילהמחבק ומנשק ומעודד אותי, אני לא יודעת מה הייתי עושה בלעדיו! הגעתי היום לעבודה לשולחן שעמוס בדחופים שנשארו משבוע שעבר שהייתי בחופש ואני כ"כ תשושה ומוטרדת.

קודם כל שולחת לך ../images/Emo24.gif ענקי

אני מבינה את המצב שבו היית אתמול , הפחד, הבלבול ....שאני מקווה שמהר מאד יעופו ממך. ועם זאת את אהבתו של שמעון , שתמך ועודד , לפעמיםם הם פשוט כ"כ מקסימים.... מאחלת לך לילות קסומים בלבד.

רחלילי

New member
קחי כוחות../images/Emo185.gif../images/Emo42.gif../images/Emo23.gif../images/Emo57.gif

תהיי חזקה וטוב שהוצאת את הפחד בבכי... טוב שיש לך שמעון כזה שיכול לעודד ולעזור ברגעים קשים. שיהיה רק טוב!

rona25

New member
fila יקירתי קבלי חיבוק

אני מכירה את ההרגשה המתסכלת הזו שכ"כ רוצים וזה לא מגיעה - אני אישית נאחזתי תמיד במשפט "כל עכבה לטובה" וניסיתי לשמור על אופטימיות - וידעתי שבסופו של דבר זה יגיע ואני אצליח להיכנס להיריון.... אני בטוחה שהכל יסתדר ומהר מאוד תאחזי בידייך תינוק קטן וחמוד - תחשבי חיובי וכל הצרות יפתרו!!!!! הכי חשוב שאת ושמעון ביחד - ושניכם ביחד יכולים לנצח כל דבר!!!

נופר30

New member
שולחת לך ../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

לא יכולה להגיד מבינה אותך כי לא הייתי במצבך ואני נוטה לא להגיד דברים שכאלו רק שתחשבי חיובי ותחשבי שאת עושה את זה על מנת שבעוד תקופת מה יהיה לך ולאהוב ליבך משהו מדהים בחיים שיצרתם יחד וסתם לעידוד השבוע הייתה כתבה בעיתון על זוג שכבר התייאש והחליט להפסיק לנסות אחרי הרבה שנים ופתאום האישה חלתה וחשבו שיש לה גידול סרטני ובאולטרסאונד היא גילתה שהיא בהריון אז הכל יכול עוד לקרות תהיי רגועה ותהני מהחיים

fila

New member
תודה,אתן מקסימות../images/Emo140.gif

אני לא לחוצה מזה שאני לא נכנסת להריון , אני מיואשת מהתהליך, אני פוחדת מהבדיקה אני לא רוצה להתאכזב עוד הפעם.

kisses

New member
../images/Emo24.gif פילוש נשמתי תפילותי איתך

ובעזרת השם
אמן ואמן הכל יעבור בשלום ואת תקבלי את מבוקשך ולמרות שהדרך לשם היא ארוכה וכואבת יש לך פה את כולנו שאוהבות אותך ומתפללות בשבילך ויש לך בבית בעל שאוהב ותומך
כולנו פה בשבילך

ayush

New member
פילה יקירתי !!שולחת לך המון ../images/Emo24.gif

תהיי חזקה ואופטימית, ותתחזקו אחד מהשניה. קשה לי לעודד כי לא הייתי במצב כזה, אבל אני חייבת לספר לך שיש לי 3 חברות שעברו טיפולי פוריות ( מקווה שלא תצטרכי לעבור זאת
) והיום חובקות תינוקות מתוקים ! אז לא להלחץ, ומקווה בשבילך שהכל יהיה בסדר.

daldan

New member
קבלי ../images/Emo24.gif ענקי

מחזקת אותך. ברגעים קשים תמיד מגלים מחדש את האנשים הטובים שסביבך. והנה את יכולה לדעת שיש לצדך אדם שאוהב אותך מאד ותומך בך - זה נכס.

Ronnie*

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

מקווה שהבדיקה תעבור לך בקלות ולא תהיה מעיקה מדי, והעיקר - שהבעיות ייפתרו ובקרוב תחבקו תינוק בריא וחמוד...

שולחת גם המון חום ואופטימיות../images/Emo24.gif

גם לי אין נסיון עדיין בכניסה להריון אבל ראיתי מסביבי כמה מקרים של נשים שנורא רצו להיכנס להריון ורק מהלחץ לא הצליחו ואז כשהחליטו לרדת מהעניין זה פשוט קרה מעצמו... קודם כל אני נורא שמחה שיש לך כזה בן זוג אוהב ותומך! אם יש את זה - כל השאר יסתדר במוקדם או במאוחר. לגבי הבדיקה... תחשבי שזה סה"כ מספר דקות (אולי אפילו פחות?) ותנסי להתנתק באותו רגע מעצמך ולהיכנס לרגיעה... כמו יוגה... אולי אפילו תתרכזי בחשיבה על דברים נחמדים שתעשי מיד אחרי שתצאי מהבדיקה (תכנני לעצמך אחר כך יום כיף! שיהיה למה לצפות!). לא נעים אבל לא נורא - זה למען מטרה טובה וזה רק נקודה קטנה בדרך אל האושר... מחזיקה לך אצבעות ושולחת הרבה אופטימיות!!!

fila

New member
תודה../images/Emo24.gifיהיה בסדר... לא?../images/Emo13.gif

חייב להיות!

בטח שיהיה בסדר!!!!

עוד כמה שנים את עם ילדים מקיר לקיר
יאללא - אז מה את מתכננת ליום הכיף שאחרי הבדיקה?!?! אני רוצה לשמוע תוכניות!

fila

New member
לא להסחף....../images/Emo6.gif

"ילדים מקיר לקיר"
וחוץ מזה אין לי תכניות לאחרי הבדיקה, אני אמורה לא להרגיש טוב ולשבת/לשכב לחלוטין.... אז אולי רק נאכל צהריים איפהשהו יחד, כי הוא בא איתי. אבל הייתי מנצלת את זה בכיף כדי לקנות לי כמה דברים...

קחו סרט טוב הביתה ותזמינו

טייק אווי מאיזו מסעדה טובה...
נשמע לי בילוי נחמד!
הבדיקה תעבור מהר ואז תנצלי את היום לכיף! ובקשר לילדים בין הקירות... לא אמרתי מה המרחק בין הקירות...

בטח שיהיה בסדר../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif

הרבה פעמים דברים פשוט קורים (או לא קורים) כתוצאה ממתח ולחץ נפשי.

למעלה