אחרי לילה נוראי וקסום גם יחד...

• פותח הנושא fila
  • פורסם בתאריך

אמיקה

New member
../images/Emo24.gif מחזיקה לך אצבעות ....

מתוקה - תחזיקי מעמד ותהיי חזקה, מקווה שהכל יתברר כ"סערה בכוס תה" ובקרוב ב"ה תעלי פה הודעה שהכל בסיידר וש"יש תמורה בעד האגרה
" .. בינתיים ממליצה בחום לחבק את שמעון בחזרה ולהאמין חזק שהכל יהיה טוף

fila

New member
תודה לכולן../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

Hadar p

New member
שולחת לך גם כן חיבוק ענק../images/Emo24.gif

יש לך בעל נפלא שעומד לצידך וזה בדיוק מה שאת צריכה בתקופה הזו.... אולי תתנחמי בעובדה שרופא הנשים שלי אמר...ש50% מהנשים סובלות או יסבלו מבעיות פוריות ואצל רובן ואפשר אפילו להגיד ככולן! מתגברות על הבעיה ולהכל נמצא פתרון! אולי עכשיו זה לא הכי מעודד שיש ואולי כל הזמן זה מה שאת שומעת....אבל אני בטוחה שאתם תיהיו חזקים ותעברו את התקופה הזו ואת את הבדיקה ובסופו של דבר....הכל יהיה בסדר ויהיה לכם טוב! עד אז...מחזיקה לכם אצבעות!

תמרה*

New member
גם אני שולחת חיבוק

שמצטרף פה לחיבוק הקבוצתי. מקווה שהכל יתברר כאזעקת שווא, ואני רוצה גם לספר פה את הסיפור של אחותי ששמעתי רק לפני כמה חודשים: היא ובעחה ניסו להיכנס להריון מעל שנתיים ללא הצלחה, והחלו בטיפולים אצל אחד הרופאים שהיו בזמנו מאוד מפורסמים. באחת הפעמים הוא זימן אותם לשיחה מאוד רציניצ והבהיר להם שהם צריכים להתחיל לחשוב על אימוץ כי ילדים משלהם לא יהיו להם. הם אליו כבר לא חזרו, והתחילו טיפולים אצל רופא אחר, שאיתר מייד את הבעיה ואחרי מס´ לא רב של חודשים אחותי כבר היתה בהריון. בפעם השניה כבר ידעו בדיוק מה הבעיה, והנסיון להיכנס להריון השני עבר במהירות. (האחיינית הגדולה שלי היום כבר בת 17 וחצי, ככה שזה היה ממש מזמן, ומאז תחום זה הספיק להתפתח רבות - ככה שעל האופטימיות חייבים לשמור) נשיקות ובהצלחה

fila

New member
תודה הדר ותמרה, איזה סיפור נפלא

ממש משמח לשמוע סיפור כזה טוב....

גלי ב

New member
הכל יהיה טוב בסוף...רק תהיי חזקה..

ותראי שהכל יסתדר בדיוק כמו שאת רוצה.. ההעיקר שיש לך בעל תומך ואוהב...ושניכם ביחד - תצליחו בהכל !

אלפית

New member
פילה היקרה ../images/Emo140.gif

אנחנו לא ממש מכירות ... אני לא כותבת כאן הרבה ... ולא בעיקביות ... אבל הפעם אני פשוט לא אוכל לחזור לעבודה בלי להגיב! כי ... תחושת ה"מוטרדות" הזו, שמאנחסת (= כל כך הרבה *נאחס* היא עושה) מוכרת היטב. אז ... אל תתני לשולחן העבודה לאיים עליך יותר מדי. הוא באמת לא מה שחשוב עכשיו. תשתדלי להיפרד מעליו בהזדמנות הראשונה, ולפנק את עצמך במשהו שעושה לך טוב ... כי ... מגיע לך! וזה בסדר לוותר קצת לעצמך, לפעמים, מזה מקבלים אחר כך יותר כוח ... טוב, האמת היא, שכל המילים שלי מיותרות. עם בנזוג נפלא כשלך, שיודע בדיוק מה להגיד ולעשות, יש לך אחלא מקור לשאוב ממנו כוחות (בנוסף לכוחותיך שלך) ושיהיה רק טוב ! כמה שיותר מהר! ובקלות!

fila

New member
תודה, אבל מה באמת עושים

עם תחושת האחריות הכבדה הזאת שיש לי בעבודה הזאת ותחושת אי הנעימות עם ההעדרויות שלי ועם זה שהראש שלי לא ממש כאן....?

kisses

New member
מה זאת אומרת מה עושים

את הכי חשובה פה ולא עבודה ולא בטיח ואת ממש אבל ממש לא צריכה להרגיש אשמה יש דברים יותר חשובים בחיים נעבודה

אלפית

New member
../images/Emo45.gif מה עושים ...

... מה שאני עושה במצבים כאלה זה משכנעת את עצמי שבטווח הארוך זה טוב גם לי וגם "לעבודה", שאטפל בעצמי ובשביזות, ואחזור אחר כך יותר בקלות, ובמשנה מרץ לחובות!

שמופית

New member
מצטרפת למחבקות, יקירתי ../images/Emo24.gif

מאחלת לך שהבדיקה תעבור בקלות ובמהירות ואל תשכחי שאנחנו כאן איתך ובשבילך !!!

הילית*

New member
פילה, לא הייתי פה כל היום

שולחת לך קודם כל חיבוק עוטף ומרגיע. אני חושבת שאני יודעת על איזו בדיקה את מדברת כי חברה שלי עברה אותה והיא אכן לא כ"כ נעימה. כמאמינה גדולה של הרפואה המודרנית ומצפייה התוכניות רבות בנושא אני מאמינה שכמעט כל בעית פוריות פתירה ותאמיני לי שאני מדברת מנסיון רב של הרבה אנשים. התהליך לא קל ובטח מתסכל אבל המתנה בסוף מאוד כדאית ! הכי חשוב שיש בן זוג תומך ואוהב בדרך הזאת. ביחד תנצחו ותגיעו לסוף טוב ! מאחלת לך את כל הטוב שבעולם ושבקרוב מאוד תקטרי על בחילות וכאבי גב...

אביבית1

New member
פילה שולחת לך ../images/Emo24.gif

כל הכבוד לשמעון על התמיכה שלו, מאחלת לך הרבה הצלחה בבדיקה (עד כמה שאפשר).

fila

New member
מיליון תודות לכולן../images/Emo24.gif וגם על

המסרים והתמיכה והעידוד אתן מקסימות! ואני שמחה שאתן כאן! שלכן,

למעלה