אחרי מה שקרה לי היום..

חןשסק

New member
אחרי מה שקרה לי היום..

שניפנפתי מישהו בעדינות בעזרת כמה אס.אם.אסים, מה הדרך הכי אכזרית שנפנפתם בה מישהו?
מלחמה או לא?

mass

New member
אני חושב שהומר סימפסון

עשה את זה הכי טוב. שלח מכתב לגברת קרבופל וכתב בו, Welcome to Dumpville. Population: YOU.

חןשסק

New member
אני אספר אחד משלי-

הייתי עם חברה שלי בים בערב. בראשל"צ בימי הקיץ, בחופש הגדול למי שלומד, יש מופעים בים וכו'... רקדנו שתינו וגילינו שאיזה מישהו מסתכל על שתינו.. אבל ממש. באיזשהו שלב הוא התקרב, ואני וחברה שלי החלטנו שהוא קופיף ולא שווה והחלטנו לעשות משהו... אז כשהוא בא, פשוט אמרתי "אני לא בקטע" ונישקתי את חברה שלי (בקטנה כזה
)... היה משעשע

pain is MY love

New member
יש לי משהו ממש רע.....

אבל אל תשנאו אותי! לפני שבוע הכרתי במסיבה צלם של איזה אתר וכשהוא ביקש את הטלפון שלי חברה שלי השביעה אותו שהוא רציני ומחפש קשר עם מחוייבות מלאה כי זה הדבר היחיד שאני מחפשת... מסתבר שהבחור לקח את הכל צעד אחד קדימה ומאותו רגע הוא החליט שאם הבאתי לו את הטלפון שלי אני באמת מחפשת את כל המחוייבות שבעולם איתו! אז הוא לא נתן לי לדבר עם אף בחור אחר במסיבה (למרות שמלא ידידים שלי היום שם), כל הזמן חיבק אותי כאילו אני חברה שלו והתעצבן עם בחורים אחרים היו ניגשים אליי... בכל מקרה החלטתי בכל זאת לתת לא צ'אנס ודיברנו בטלפון כל השבוע, קבענו להיפגש פעמיים אבל לשנינו לא הסתדר ובסופו של דבר הוא החליט להגיע לצלם בדיוק במסיבה אליה יצאתי ביום חמישי... הוא נכנס למסיבה בדיוק בזמן כדי לראות אותי על הרחבה רוקדת צמוד צמוד עם אחד הנגדים מהבסיס שלי (שהקטע בינינו הוא כבר סיפור ישן נושן...) ובזמן שאני והנגד התנשקנו קלטתי את הצלם מתיישב על הבר מטר מאיתנו ופשוט מזמין משקה אחרי משקה אחרי משקה... אחר כך הוא בא לחברה שלי ואמר לה שהצלחנו לעבוד עליו כי הוא חשב שאני באמת מחפשת קשר רציני... ואני שואלת את עצמי... למה אתה חושב שאחרי פעם אחת שראיתי אותך בחיים שלי אני אזרוק הצידה את כל חיי ואפול אל בין זרועותיך החסונות בדרך לחופה?...... אז אחרי שיצאתי מהמסיבה שלחתי לו הודעה שאני מצטערת שזה יצא ככה אבל יש פיתויים בחיים שאפילו אני לא יכולה לעמוד בהם... סורי.

Cobe Anan

New member
טוב, מובן שיש פיתויים בלתי נשלטים..

אבל מכל הפיתויים שלא יכולת לעמוד בהם- דווקא נגד?!

pain is MY love

New member
הוא סמ"ר!!!

והוא ממש ממש סקסי נמאס לי כבר שהבנות בבסיס מזילות עליו ריר! הייתי חייבת לבדוק בעצמי על מה כל המהומה...

נועם m

New member
לא רוצה להיות המבאסת...

אבל אני אף פעם לא מנפנפת באכזריות... תמיד נותנת סיבה ולא סתם נעלמת או מחליטה להתנהג בביצ'יות כשזה לא מגיע לו.

comet9

New member
וואי זה היה בתקופה המניאקית שלי

אמרתי ליזיזתי דאז שהיא פשוט לא עושה לי את זה. הפאנץ' ליין שזה היה תוך כדי סקס...

../images/Emo5.gif../images/Emo4.gif../images/Emo2.gif../images/Emo10.gif....../images/Emo190.gif../images/Emo190.gif

זה הדבר הכי עצוב ששמעתי, אני הייתי יורה בעצמי בערך... אוי ואבוי. ניצחת אין ספק!

למעלה