אחרי מה שקרה לי היום..

comet9

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif זה היה מזמן!!!

מאז עברו הרבה מים בנהר. התבגרתי והבנתי את הטעויות שלי. אגב, היום אני והיא בקשר טוב. אבל היא עדיין זוכרת לי את זה.

Cobe Anan

New member
"אני לא חושב שזה רעיון טוב כל כך...

...בעיקר בהתחשב בעובדה שיש לך חבר...". מצטער, אני לא כזה אכזרי.. *בעצם אמרתי פעם למישהי למישהי לא להתקשר אלי יותר, אבל זה היה בגלל שהיא כבר באמת הגיעה לרמות לא אנושיות של להיות זונה..

האמת

לא עולה לי רעיון, ולא מתאים לי... אההה כן כן...היו כמה כמובן, אני איומה. הייתה תקופה שהיו לי כמה מחזרים נקרא לזה... ושכחתי מי זה מי אויי היה נורא. אז עם אחד מהם, דוקא זוכרת שהיה חמוד, יוו לא זוכרת יאך קוראים לו!! וזה היה ביולי!!!!!!!!!!!!!! אוקיי...אז הוא היה מצלצל וחומוד ורצה להפגש ואני דחיתי ודחיתי ודיברנו והיה ממש סבבה לדבר בטלפון וזה, נתתי לו לחשוב שניפגש ויש מצב וכיף לדבר עד שכבר לא ידעתי מה לעשות ואמרתי לו שאני טסה וזהו. למרות שנסעתי רק שבועיים אחר כך. אוחח גועל נפש. היו עוד אני בטוחה. בדרך כלל אני פשוט גוררת וגוררת...על שהם נכנעים- מסכנים! והאמת, לא יודעת למה אני ככה, אותי ניפנפו בדרכים מאוד מגעילות גם, אני צריכה לדעת טוב יותר.

danielo18

New member
SMS ללא ספק זה אכזרי...

עשיתי את זה פעם אחת - ואני מתחרט עליה עד היום (לא על הנפנוף - על הדרך).

למעלה