אחרי פרידנ מקשר ארוך

אחרי פרידנ מקשר ארוך

מה אתם עושים כאילו לכל אחד יש את דרכי ההתמודדות שלו יש אנשים שחייבים סביבם חברים ויש אנשים שחייבים להשאר לבד אני למשל אוהב לשבת לבד ולשמוע שירים כבדים במזרחית בעיקר שירים שהמילים שלהם מדברות אלי או על מצב דומה מוה איתכם???

Zoharrr

New member
לגביי המזרחית אני חייבת להביע

סלידה... ועכשיו ברצינות: אני גרה רחוק מהחברים שלי אז אני לרוב מתמודדת עם הכל לבד גם בעל כורחי... אחרי הפרידה מגל הייתי בבית יומיים ובכיתי בהיסטריה והייתה לי את התקופת אבל הזאתי שממש רציתי למות ולא ראיתי את האופק,אבל חברים שלי לא הפסיקקו להתקשר ולדאוג ולעוד אבל גם נתנו לי להיות לבד כי אני סוג של מתבודדת וככה אני מתמודדת,לבד. זה בסה"כ רק עושה אותי חזקה יותר... היום עברו שבועיים... ודיי נרגעתי,בשבועיים האחרונים בכיתי רק 3 פעמים בגלל זה... שלשום יצאתי והייתי עם חברים ונהנתי מכל שניה ולא חשבתי עליו אפילו לא רגע:) לא יודעת אני התחלה טוחנת את זה חזק ככה שאח"כ כבר לא נשאר לי למה עוד לבכות ורק להסתכל קדימה ולקוות לטוב:)

pain is MY love

New member
בדרך כלל

יש לי את היום יומיים האלה שאני לא מסוגלת לדבר ואני רק יושבת בחדר שומעת מוסיקה ובוכה. אבל למרות זאת ישר שקורה לי משהו רע אני חייבת להתקשר לאיזה חברה טובה או ידיד טוב כדי לדבר על זהץץץ אחרת אני אתפוצץ.

keren888

New member
זו לא התמודדות!!!!

את שוקעת....את מחפשת דרך לפרוק את הכאב..ולדעתך שמיעת מוסיקת דיכאון זו הפיתרון?? קחי את זה כסרט אימה.. את יושבת מול המסך רועדת מפחד צורחת מתחבא מאחורי הכרית..במקום להמשיך הלאה ולחכות לטוב שבטוח יגיע את מריצה שוב ושוב אחורה..וכל פעם נבהלת מחדש.. אני משתדלת להבין אותך..וואלה לא הולך לי.. צאיייי תראי עולם......ולאאא אני לא אגיד לך לצאת לבד..את צריכ חבר'ה..את צריכה את אלא שיחזיקו לך את היד..ולא יתנו לך לגעת בשלט של הוידאו...(או dvd מה שלא יהיה)

לא מסכים איתך

כל אחד מתמודד אחרת אני גם הייתי צריך את השקט שלי והמזרחית אין מה לעשות זה שירים שמדברים לנשמה

Zoharrr

New member
אז זהו שממש ממש לא!

מזרחית זאת מוזיקה מכוערת,מתבכיינית,עם רמה כ"כ נמוכה של ליריקה שאי אפשר להשוות בחיייייייייייייייייייייייים למוזיקה שאני שומעת. בחיים. אפילו אל תנסה. המילים של המוזיקה שאני שומעת הם ברמה גבוהה(ככה למדתי אנגלית כ"כ טוב) ועזוב מילים, המוזיקה המוזיקה המזרחית דוחה אותי. היא לא מוזיקה,היא התבכיינות מגעילה. היא דיס-הרמונית לטעמי לחלוטין וצורמת לי. היכולות הוואקליות של הזמרים היא לסלסל שזה כ"כ פשוט שכל אידיוט יכול לעשות את זה ולא להגיע לטונים שבאמת קשה להגיע אליהם כמו במוזיקה שאני שומעת בד"כ. אגב לא בכל המוזיקה שאני שומעת יש גם את הטונים המיוחדים והיכולות הוואקליות המדהימות אבל אין בכי מגעיל שכזה.

תשמעי

ליכולות הקוליות של עופר לוי אני לא מכיר זמר בעולם שיכול להגיע ואם מדברים על התבכיינות אז אם תתרגמי את המילים תגיעי גם להתבכיינות לדוגמא השיר HOW DO I LIVE WITHOUT YOU? של לין ריימס גם היא מדברת על זה שהיא לא יכולה בלי מישהו כמו שירים רבים במזרחית

Zoharrr

New member
מי שומע ליאן ריימס?!?!

תשווה ל Anouk אולי... ועופר לוי הוא חתיכת אידיוט בנזונה שאני שונאת שנאת מוות על זה שהוא דאג לכך שאח שלי יכתוב לו כמעט את כל האלבום כשהוא חזר בתשובה ולא שילם לו אגורה! ואתה לא מכיר זמר שיכול להגיע ליכולות כאלו? יש עוד 800000 כאלו במוזיקה המזרחית! הכל במזרחית זה אותו שיט. כמו בעצם בכל סגנון של מוזיקה שבו יש כמה להקות שהן הלהקות המקוריות ועוד מיליון שמנסות להיות כמוהם. כמו שלפני עופר לוי היו זמרים ערביים שהמציאו את הסנגון.

אני מכיר את עופר לוי

אישית ויש לי רושם ממש שונה ממנו וקמצן הוא לאאני ההוכחה לזה ומבחינת יכולת קולית אין משתווה לו אף אחד לא יגיע לעוצמה של הקול שלו

Zoharrr

New member
ב-ס-ד-ר../images/Emo5.gif

זה וויכוח טיפשי. על טעם ועל ריח אין מה להתווכח.

keren888

New member
תענה להודעה...

אני לא דיברתי על מיליוני שירים אחרים..גם אני שומעת שירים שקטים כדי להרגיע את עצמי ולהתבודד לפעמים..אבל שים דגש על מה שהיא אומרת!!! דיכאוניים!!!!! שירים שהם אותו סיפור כמו שלה!!!!! צהוב שחור אל תהיה פזיז לענות על תשובות..תחשוב לפני..

צהוב שחור אני איתך ../images/Emo98.gif

אני לא רואה כל רע במוזיקה מזרחית... יש שירים יפים!!! ויש הרבה שגם שנאו.. והם כמו גדולים גם דיקלמו לי מילים משירים... אם אני במצב של דכאון אחרי פרידה מקשר ארוך בטח שבהתחלה אני אדאג לשמוע שירים שאני מזדהה איתם.. ולאאא כל השירים במזרחית הם על בכי מר בגלל סמים ועוני ואנערף מה. יש המון שירים שפשוט אפשר להזדהות איתם. אבל באמת כל אחד שונה ועל טעם וריח לא מתווכחים.. וכמובן אצל כל אחד ההתמודדות היא בצורה שונה. ולא צריך ולקטול סגנון של מוזיקה אם לא אוהבים.. אני שומעת כמעט את כל הסגנונות...

אחותי צדיקה בסדום

את שמעת אותי קוטל סוג של מוזיקה רק אני לא אוהב את הסטיגמה על המזרחית ודווקא הם הכי מתאימים לפרידות

למעלה