אחרי פרידנ מקשר ארוך

זכוכיות

New member
נכון אבל לא מדוייק.

מסכימה שהליריקה של "אמני" הMTV למיניהם, רובם לפחות, לא רחוקה מהליריקה המזרחית (רק באנגלית ובביצוע שונה), זאת משמעותו של הפופ (ומזרחית היא לחלוטין פופ בישראל)- קליט ופופולארי. אני לא מסכימה עם הטענה שכל מה שנמצא תחת הערך "מזרחית" הוא תת רמה, לזוהר ארגוב או עמיר בניון לדוגמא יש ליריקסים שמפילים אותך מהרגלים, מי שקצת משחרר את התודעה שלו מהסטיגמות מצליח לזהות, אפילו אני שלא שומעת מוזיקה מזרחית (פשוט לא מסתדרת לי המוזיקה) מסוגלת למצוא קסם במילים של השניים ההם, ואני משערת שיש עוד כמה. "עופר לוי" ודומיו נמצאים אצלי על אותה סקאלה שבריטני ספירס או הבקסטריט בויז נמצאים, הם לא מאתגרים אותי ולא נכנסים לי ללב, פשוט ובנאלי מדי לטעמי.

pain is MY love

New member
עמיר בניון ../images/Emo99.gif

כל כמה שאני אנטי מזרחית, עמיר בניון פשוט מרגש אותי... יש לו שירים שמסוגלים לגרום לי לבכות מכלום!

keren888

New member
אין הבנה!!

אני לא דיברתי על מזרחית!!! כי זה באמת מאוד דומה ללועזית... היא דיברה על מוסיקת דיכאון..ישר קפץ לי לראש אבי ביטר וכאלה..זה לא מוצא חן בעיני שהיא עושה כי זה סוג של מוסיקה שכן מכניס אותך לבועה שחורה....עכשיו יותר ברור?יש שאלות?לצייר לכם את זה??חחחח

קבלי

לילה לא לילה מתייסרת נשמתי כל הלילה לא נרדם מתהפך במיטתי לאהוב אותך לעד לך נשבעתי בעיני ועכשיו אני מודה ומכה על חטאיי את מבטך לא אשכח געגועים לך אשלח חי ונושם רק אותך כל שניה כל דקה את הגלגל לאחור לא ניתן להשיב והדמעות זולגות אינן עוצרות הכאב הזה הולך ובא הכאב חודר לנשמה בליבי סוערת מלחמה האמיני לי אהובה אוהב אותך את נתת לי אהבה וחלום אחד גדול ואני שיקרתי לך איך הרסתי את הכל והיום את לא איתי מליבך את משכיחה לא נותנת לי סיכוי לבקש ממך סליחה את מבטך לא אשכח געגועים לך אשלח חי ונושם רק אותך כל שניה כל דקה

keren888

New member
אתה לא מביןןןן

זה לא קשור למילים... זה קשור למוסיקה עצמה.. שירים עצוביםםםם וזה בד"כ דיכאון. הם אלה שמכניסים אותך לעבר ולתמונות הרעות!! למה?? לא צריך.. צאי תרקדי קצת... כל הקשר שעזבת גרם לך להרגיש חוסר ביטחון..דימוי עצמי נמוך.. אז למה לשמוע דיכאון?? תרקדי תשתי את מלכת העולם.. זה מה שאת צריכה להרגיש.. כל דבר שגורם לך לחיוך.. שמחה.. ואני מאמינה ששירים כאלה לא עושים אותך יותר שמחה.. רק יותר מהרהרת.. ולה? ואיך? וכמה.. בול שיט.. שירים כאלה לא עוזרים בשיטטטטטטט

למעלה