קראתי בפורום הזה הרבה זמן ושתקתי אבל הפעם אני חייב להגיב.
אמרת שחיית עד גיל 20 בחברה נפרדת, אני מנחש שמדובר בחברה דתית, אז אולי לא צברת נסיון עם המין השני ואולי גם שמרת נגיעה. יש לזה השלכות.
אנשים שחיו בחברה דתית, נוטים לתפוס את המיניות כשלילית (לא כולם, מאוד תלוי בהדרכה שקיבלו), לעתים גם כמנצלת או משפילה. תוסיפי לזה את העובדה שגם בחברה הלא דתית מקובלים מושגים מיושנים כמו "נותנת" "לא נותנת", שמשרישים את תפיסת המיניות הנשית כאיזה פרח שאישה צריכה לשמור עליו, אך ורק עד שיגיע הגבר המתאים, איתו היא תחיה לנצח ורק אז "לתת לו" - והנה, הרגשת הניצול שלך מובנת לגמרי, אבל כדאי לזכור שהיא לא תמיד מוצדקת.
אם אכן זו הבעיה, יש הרבה מה להגיד בנושא, אבל ריין סיכם את הכל במשפט אחד: "אני מבין שהתרחקות לאחר סקס יוצרת רושם של ניצול, אבל בעולם החילוני זה לגיטימי ומקובל שבני זוג שוכבים יחד כחלק מהתהליך של בחינת ההתאמה בינהם, לפני שהקשר הופך לרציני". ובקשר לבחור - אולי הוא מפחד להיקשר אלייך. אולי הוא הרגיש שאת נקשרת אליו ונבהל? אולי את בכלל גדולה עליו והוא העדיף לסגת ולתת לך הזדמנות לזרוק אותו, כי הוא לא רצה לפגוע בך, אז הוא התנהג כמו מניאק וחיכה שתזרקי אותו, כדי שתרגישי טוב יותר והוא זה שיצטרך לספוג את הפגיעה.