אחרי קשר עם חסר ניסיון- מרגישה מנוצלת

Reyn

New member
קבל עוד הודעה לא מחבקת:

אתה באמת מייעץ לאדם כלשהו לפעול כמוך באיזשהו הקשר של העולם הזוגי/מיני? אם אתה שלם עם הדרך שלך, נהדר, אבל לא הרבה אנשים היו מתחלפים איתך.

tzachy

New member
אני לא זקוק לחיבוק וירטואלי בכלל, בפרט ממש לא ממך...

אתה יודע מר Reyn - אני מכיר אנשים שמתקשים כנראה להביא הרבה מהחיובי מעצמם לאחרים ולסביבה (גם ביחסי אנוש) ובמקום זאת, הם מנסים להאדיר עצמם ע"י "הקטנת האחר" (או לפחות לכאורה ניסיון לעשות זאת). יש בזה, לכל הפחות, משהו לא בוגר. אני ממש לא מעריך אנשים כאלה.

Reyn

New member
אין שום קשר בין ההאשמה שכתבת לי

ובין הדברים שכתבתי לך, לפותחת הדיון, ובאופן כללי להתנהגות שלי בפורום, באינטרנט, וגם במציאות. שום קשר.
אבל מצאת דרך יפה מאוד לתקוף אותי באופן אישי בלי להישמע צבוע מדי (כמה הודעות אחרי שהתבטאת נגד תגובות תוקפניות).

cancer3009

New member
ברוכה הבאה לפורום

מצער לשמוע שזה לא הסתדר, יש משהו בהיגיון שניסית ליישם על הבחור, אבל יש גם מניעים הגיוניים אחרים שיכולים להוביל לכיוון ההפוך. לדוג' דווקא העובדה שהוא חסר נסיון יכולה לגרום לו לרצות להתנסות עם יותר בחורות, ולא להיכנס לקשר רציני ולהתמסד עם הבחורה הראשונה (או הרביעית) שהוא פוגש, ובמיוחד שהיו לו ספקות שהוא דיבר איתך עליהם.
&nbsp
בכלל לדעתי חסרי נסיון הם הרבה יותר בעייתיים, וקשר בין 2 חסרי נסיון הוא מתכון לאסון (לרוב).
&nbsp
&nbsp
&nbsp

turangaleela1

New member
אני יכולה להבין את תחושת הניצול

וזה באמת לא נעים כשאת מרגישה שמישהו "הונה" אותך.
מה לעשות, גברים חארות יש בכל מקום ובכל מצב, אפילו כאלה שהם חסרי נסיון ואולי לפעמים גם יותר.
אין לנו ברירה אלא לקבל את זה, להמשיך הלאה, ולקוות שפעם באה נצליח לזהות את החרא יותר טוב

למה הוא חרא?

ואם הוא היה אומר לה שהוא נפרד ממנה כי לא מתאים לו זה היה הופך אותו
ללא חרא?
זה לא שהם התחתנו או משהו כזה.

spring666

New member
אבל תסכימי זה שהתובנה שלו באה אחרי ליל סקס-קצת חשודה-לא כך?

זה נכון שהוא נכנס לקטע המיני עם חוסר בהירות למחויבות מצידו-אבל לדעתי הוא היה חייב לקחת בחשבון את תחושות הצד השני באופן יותר מובהק

turangaleela1

New member
ההרגשה שלה היא הרגשה של ניצול

יכול להיות שהוא בן אדם מקסים, חביב ומכבד, אבל היא הרגישה שניצל אותה. זה הכל ולזה התייחסתי.
יודעת מה, אם הייתה לה הרגשה שהוא היה איתה כדי לצבור נסיון מיני וואלה אני סומכת על תחושות בטן כאלה. לא קשה להבין בדיעבד כאלה קשרים.

spring666

New member
כשהראש מביט למעלה לא רואים את החרא מלפנים

spring666

New member
כתבת "לקוות שפעם באה נצליח לזהות את החרא יותר טוב" אז הצעתי

פשוט להפסיק להביט בענינים ובכוכבים אלא להביט למטה למציאות ואז אפשר להימנע מהתקלות בלתי רצויה בחרא שנמצא על הדרך

turangaleela1

New member
גם אם תסתכלי טוב טוב לחרא בעיניים

מי שלא אמיתי איתך לא תמיד אפשר לזהות.

dori78

New member
אני אפנה אלייך כאשה כי אין לי מושג מהכרטיס שלך.

למה את מניחה באופן אוטומטי שמי שנתקל בחרא זה כי הוא לא הסתכל למציאות בעיניים?
נכון, יש מקרים כאלה. אבל זה לא מחייב וקצת שם את האשמה על מי שנפגע.

spring666

New member
אני גבר..ולפעמים מי שנפגע גם תורם, מה לעשות?! אבל כמו שכתבתי

זה מצמצם את הכמות של ההתקלויות באנשים רעים, אבל לא מונע לחלוטין.

לפעמים כשנותנים לרגש לנהל את החיים. נפגעים מכאלה שמנצלים את זה לטובתם ולרעתינו.

זה לא בא ממקום של בקורת כלפי העבר כי לא בוכים על חלב שנשפך..אלא בסיס לתקווה שדברים ישתפרו בעתיד

250r

New member
קראתי בפורום הזה הרבה זמן ושתקתי אבל הפעם אני חייב להגיב.

אמרת שחיית עד גיל 20 בחברה נפרדת, אני מנחש שמדובר בחברה דתית, אז אולי לא צברת נסיון עם המין השני ואולי גם שמרת נגיעה. יש לזה השלכות.
אנשים שחיו בחברה דתית, נוטים לתפוס את המיניות כשלילית (לא כולם, מאוד תלוי בהדרכה שקיבלו), לעתים גם כמנצלת או משפילה. תוסיפי לזה את העובדה שגם בחברה הלא דתית מקובלים מושגים מיושנים כמו "נותנת" "לא נותנת", שמשרישים את תפיסת המיניות הנשית כאיזה פרח שאישה צריכה לשמור עליו, אך ורק עד שיגיע הגבר המתאים, איתו היא תחיה לנצח ורק אז "לתת לו" - והנה, הרגשת הניצול שלך מובנת לגמרי, אבל כדאי לזכור שהיא לא תמיד מוצדקת.

אם אכן זו הבעיה, יש הרבה מה להגיד בנושא, אבל ריין סיכם את הכל במשפט אחד: "אני מבין שהתרחקות לאחר סקס יוצרת רושם של ניצול, אבל בעולם החילוני זה לגיטימי ומקובל שבני זוג שוכבים יחד כחלק מהתהליך של בחינת ההתאמה בינהם, לפני שהקשר הופך לרציני". ובקשר לבחור - אולי הוא מפחד להיקשר אלייך. אולי הוא הרגיש שאת נקשרת אליו ונבהל? אולי את בכלל גדולה עליו והוא העדיף לסגת ולתת לך הזדמנות לזרוק אותו, כי הוא לא רצה לפגוע בך, אז הוא התנהג כמו מניאק וחיכה שתזרקי אותו, כדי שתרגישי טוב יותר והוא זה שיצטרך לספוג את הפגיעה.

למעלה