אחרי שראיתי את התכנית השניה

שורדת 28

New member
אחרי שראיתי את התכנית השניה

הבנתי שהסיכוי שהתכנית תצליח הוא קלוש. אני מאד רוצה שהתכנית תצליח אבל חסר לה המון!!!! מה הופעה של קרן פלס מעניינת?! השיחות די משעממות.... משהו חסר, הרבה חסר. אחרי שראינו האח הגדול, דבר כזה משעמם אותנו. אנחנו צריכים אקשן. אין משהו שמושך לראות. אישית אני לא מכירה אף אחד שרואה, כך שאם אני אראה (ויצא לי עד עכשיו לראות רק את השידורים המרכזיים) אני אוכל לשוחח על זה בעיקר איתכם ועם הבודדים שרואים. אבל כרגע זה יחסית משעמם. למה ערוץ 10 פחות מצליח מערוץ 2 במה שהוא עושה?! הם השקיעו פה המון כסף אז למה הם לא מצליחים לעניין כמו ערוץ 2?! כל המטרה של התכנית לא מעניינת כמעט אף אחד. חסרים בנים שנראים טוב בתכנית. ויותר מידי בנות פרווה יש בתכנית שאני לא מכירה את השמות שלהן, את אתי הספקתי להכיר, את היתר ממש לא. מה דעתכם?

יעל176

New member
פשוט לא יאומן...אני מרחמת על ערוץ 10 מנסים

לעשות את הבילתי יאומן בשביל קהל הצופים ומשקיעים הרבה כסף ורק בגלל החלטות שגויות לא הולך להם.. אני בכל מקרה יראה..יכל להיות שיהיה מעניין יותר בהמשך..גם בפרקים הראשונים של האח הגדול היתה אכזבה.

didush100

New member
גם אני אראה מה יכול להיות

האח האחרון מבחינתי היה גרוע ומתחת לכל ביקורת

elvis18

New member
אין לה סיכוי מול מכונת המזומנים של מאסטר שף

גם אם התוכנית היית מעולה יותר מכל אח גדול שראיתם .... בין ערוץ עשר לערוץ 2 יש תהום גדולה שמפרידה בין קשת ל10 ,לא משנה מה בינתיים ערוץ 22 יוביל לא משנה מה ...אני אומר לכם ,לא קשור לתוכנית .חוצמזה שמאסטרשף היא תוכנית מעולה שאני אישית מאוד אוהב ,וככה גם עם ישראל ששנה שעברה שם לה 40 אחוז רייטינג בגמר אזמי נראה לכם מנצח בקרב הזה?

מסתבר שקשת הצליחה בהימור שלה,מאסטר שף..

לא יצאו לפרסומות אם אני לא טועה קרוב ל40 דקות.זה הפסד כספי אדיר. תוצאה מאכזבת לדור הבא,אבל אין מה לעשות הפורמט לא ברור עוד,אורבך וחבריו שומרים נגיעה,והולכים לישון ב1.00? פאק איתן מה עובר עלייך?יש לך ים של בחורות בחוץ מתות לדבר ולפלרטט,ואתה הולך לישון ב1.00? זה רווק הולל זה? בכל אופן מחנות חברים כבר נוצרו בוילה,מחנה אתי הערסית,ומחנה היוגאיסטית עדי. אתי בחורה שיש לה יציאות מצחיקות אבל היא נחש,חתיכת נחש,אתמול במשדר הראו כמה מהנחשיות שלה,שירדה על אחותו של איתן לפני שידעה מי היא,ושהתחילה לבנות רצח-אופי לעדי. עדי לעומתה לא פראיירית,היא יודעת לדבר עם גברים טוב מאוד,והיא ממש לא בחורה יציבה למרות העיסוק היציב שלה ביוגה.יש לה עבר לדבריה בזלזול בגברים-האקס שלה,ואתמול היא הודתה גם לפני אחד מחבריו של אורבך שהיא באה בעיקר לקדם את היוגה שלה,ושחלומה לפתוח מרכז יוגה-סוג של יוסף 2. שני מחנות,שני מנהיגות שונות בעליל,לינויי בינתיים מתגלית כאחלה בחורה,למרות שאין לה סיכוי לדעתי עם אורבך. והבנים? באייקון אחד

עוד דבר יש שם בחורה בשם קרן,שנראה לי לא..

החליפה מילה אחת עם אורבך מאז כניסתה. כבר כמעט שבוע,מה לעזאזל יש שם? קרן מתנהגת ומתנהלת כאילו זו תכנית שלה,והיא הרווקה,הזויי,חחח

didush100

New member
היא דווקא כן דיברה איתו

ודרך אגב הם יצאו לפני כמה שנים מס' שבועות אז אולי היא אפילו מכירה אותו הכי טוב שם

עדי ממה שיצא לי לראות קרן לא דיברה עם איתן..

מאז הסמול טוק הראשוני בכניסה,ועוד כמה מילים קצרות על ענייני הבית. אתמול בדייט שלהם זו היתה הפעם ה1 שראיתי שמשהו השתחרר שם. שמעתי על העבר שלהם,אבל משום מה קרן לא מזכירה שום דבר מזה לחברות שלה,אולי מתביישת.

didush100

New member
אתמול אמרו לי שהם לא יצאו אלא רק הכירו

ושהיא הזכירה לו את זה אבל הוא לא זכר. לא יודעת מה הולך שם כבר

קרובי משפחתי הקרובה מכירים אותה כחברה של בר

רפאלי. אז כניראה שהוא ובר או קרן ניפגשו כידידים של.

JasPoint

New member
אני עדיין לא יודע איך לאכול את יצור הכלאיים

הזה. מצד אחד ציפיתי לאח הגדול גרסת ערוץ 10 אבל קיבלנו תוכנית שמתיימרת להיות פסיכולוגית, פילוסופית ואיכותית. הכי ההפך מהטראש הטהור של האח הגדול. המנחים התרברבו שהקאסט הזה הוא לא כמו של תוכניות ריאליטי אחרות, בלי להבין שפה בדיוק טמונה הבעיה. מעניין אותי אם אורבך עבר אודישנים או שההפקה החליטה שזה שהוא חתיך ומפורסם מספיק כדי לבנות סביבו תוכנית. מדהים איך הולכים על פרויקט כזה גדול ונופלים בדבר הכי חשוב. אורבך צנון והקהל בתמורה אדיש כלפיו, ואם לא אכפת לנו מאורבך למה שיהיה לנו אכפת במי הוא יבחר.. מצחיק שאפילו ביפה והחנון היה יותר מתח מיני בין המתמודדים. ריאליטי מהסוג הזה חייב מתח מיני, פרובוקציות ומלחמות בין הבנות. ההפקה צריכה להתחיל ליזום דברים. אפשר לתת לבנות להתחלק בעצמן לשתי קבוצות ולהתחרות ביניהן על איזה משימת פרס. הקבוצה המנצחת תזכה במשהו מפנק, כמו טיפול יופי מקוסמטיקאיות שייכנסו לוילה, בגדי ים חדשים במתנה ובעיקר מסאג' ארוך ומפנק שיבוצע ע"י ארבעת הגברים בבית. צריך להתחיל לחתור למגע כלשהו והגברים האלה צריכים עזרה... באותו זמן קבוצת הבנות המפסידה תהיה סגורה בבית ותתמרמר. שיחממו קצת את האווירה.

davidlev0255

New member
שיכניסו את דנה גרוצקי שתשחה פרפר , פחות שעמום

גרוצקי שם של אבא פרופסור מרמת אביב ג'

אני מניח שרבים שותפים לדיעה שלך JAS.

ונתוני הרייטינג הדלים בחמישי מוכיחים זאת,למרות שצריך להתחשב בכך שקשת שלחה את התותחים הכבדים שלה-מאסטר שף,ורמזור. לא מבין את ההתעקשות של 10,דווקא על יום חמישי מול הערב הכי חזק של קשת. בכל אופן אני גם נוטה להאמין כמוך שאורבך לא עבר אודישנים,אלא זה היה מין סמוך עליי ותן וקח הישראלי החפיפניקי הידוע. חבריו כן עברו אודישנים לעומתו,למרות שחוץ מיוני החביב זה לא נראה כך. שתי הנפילות הגדולות כרגע,הן ההפקה שלא מזיזה עניינים מספיק-מסיבות,מוזיקה,משימות שגורמות לפיצוצים. ואורבך עצמו,יש משהו מרתק בלקחת עניינים לאט,ולבנות מתח מיני על אש קטנה,אבל אורבך מתנהג ומתנהל כמו בחור ישיבות ולא רווק הולל,זה אולי יפה לבחוץ אבל לא לתכנית שמתיימרת להיות הדבר החם הבא של הקיץ.

JasPoint

New member
קוסטנזה, לא נראה לי שיהיה מתח מיני

ההפקה אסרה על כל קיום מגע מיני בין המשתתפים. http://www.nrg.co.il/online/1/ART2/251/807.html ומכיוון שהסקס מחוץ לתחום אז במילא אין מתח מיני. באח הגדול האחרון אחרי יומיים הייתה להם מסיבה שבה שתי הסיווניות התנשקו, אח"כ עמיר וסיוון וכולם התחרמנו על כולם. פה הולכים לעונה שלמה בלי כלום. אפילו אשליה אין. לא ברור לי מה ההפקה של הדור הבא חשבה לעצמה.

davidlev0255

New member
איתן פשוט לא עובר מסך

כלומר הוא עצמו בתוך כל הוילה זה משהו הזוי למרות שהוא איתן אורבך - שחיין אולימפי, חתיך וחכם ועשיר ומשכיל הוא לא דמות שעוברת מסך! כלומר הוא אולי קלאסי להבדל בין דוגמן חתיך לאחד עממי שעובר מסך אין לו את היציאות של בובליל / ג'קי / בשבקין את העצבים של פרידה / נופר / ודנה או את סער העו"ד / אלירז או אפילו חודדה הוא לא מעניין כל כך הוא כאילו בוק , חתיך אבל בוק מרובע כזה למרות שכשחיין נחשב יותר זרקן ממיקי חליקה (אבל יוותר כשרוני ממנו) הוא נראה ילד חנבץ כזה לייימך ילד טוב צפוני רמתשרוני

didush100

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif למלם פרווה

או בשם הבמה שלו פלפל שאטה חחחחחחחחח

davidlev0255

New member
ראיתי אותו שוחה וזה מדהים !

לפני כמה שנים (לאחר שלא היה שחיין אולימפי) שחיית גב פשוטה , ממש בכמה תנועות קלות הוא פירק חצי בריכה בלי להתאמץ בשניות מדהים, באיזה קלות יש לו אנרגיות טובות הוא לא מתנשא אני זוכר שברחתי מהעבודה , לראות אותו באוליפיאדה בסידני 2000 בטלויזיות של המשביר באלנבי הישן... אגב גם יונית לוי לא תעבור מסך כי היא ביישנית ואני לא מתכון למהדורת החדשות בו היא תופסת תחת כשאין לה את הסמכות , היא חלשה מה שאין כך נגיד בעידו שהוא כן יכול להעביר מסך (מתי הם מתחתנים?)

didush100

New member
לא יודעת הם כבר שנים מאורסים

ולגבי איתן הוא עושה רושם של בחור טוב עוד לא החלטתי אם הוא מעצבן אותי או לא מה שבטוח שמסך הוא לא עובר בכלל. משעמם ברמות ולא נראה לי שיהיה לו מה לחדש לנו בעוד חודשיים.

למעלה