אחרי שראיתי את התכנית השניה

davidlev0255

New member
נראה שאיתן הוא טוב

אצל אנשים ואני לא איזה הילר או פלצן רוחני ניסיון נרכש שנים? את בטוחה ? אני חושב שהם התארסו לפני כחצי שנה איזה כיף לו מלכת הקרח הברונטית (איזה חכמה היא )

didush100

New member
מה יש לגברים עם יונית לוי

זה מדהים איך כולם מתים עליה

davidlev0255

New member
יונית לוי אחת הנדירות

שפו לעידו (למרות שעידו קצת מתנשא בקטע של המונית) שיחק אותה

יונית לוי פלצנית על....

ועידו מתאים לה, קריינית חדשות שחושבת שהשמש זורחת לה מה..... לא מעלה בדעתה שאיש לא מתעניין בדעותיה הפוליטיות ובאופן הכי לא מקצועי האפשרי היא משרבבת אותן לתוך החדשות.... היא מייצגת דעות פוליטיות של מפלגה הזוייה ולא רלוונטית שקרסה כמעט מתחת לאחוז החסימה בבחירות האחרונות, וחושבת שהעובדה שהיא מגישה חדשות מקנה לה את הזכות לקדם את האג'נדה הפוליטית של האגף הקיצוני בשמאל... תודה לאל שנדיר למצוא אחת כמוה, לא שמישהו מחפש.....

davidlev0255

New member
מסכים, היא יותר שמלאנית ממרץ

או מרזי ברקאי פלצן שמאלני שחושב שאם היה קצין קרבי בצבא מותר לו להיות אויב המדינה ככה זה גלצניקים שמאלנים לגבי עידו .. ממ לא יודע , לפעמים העוא שחצן ופלצן לפעמים לא לדוגמא יש כאלו במונית הכסף שעוזר להם ולא מתנשא ויש כאלו שכן מתנשא (כמו עם האתיופיות)

דויד אני נותן לו עוד קצת קרדיט של מבוכה..

ממצלמות וחוסר נוחות מהמעמד המשחקי ושוהוא האישיו של התכנית,אבל פאק בן אדם ידעת למה אתה נכנס לא?

davidlev0255

New member
אלי , הבן אדם שחה במכללות עם נימפות הבריכה

האמריקאיות (אני חושב שהוא שחה במכללות בארה"ב) אפילו בארץ בכל אוניברסיטה / מכללה יש בחורות יותר נורמליות מה הוא צריך ערסיות שחורדיניות ? הוא נכנס לביצה טובענית הוא לא מבין במניפולציות בערסיות וכו' באמת הזוי באמת הזוי שעשו תוכנית כזו עבורו

שורדת 28

New member
אם זה היה מעניין ובסגנון האח הגדול

היו רואים את זה יותר מהמאסטר שף. אותי אישית מאסטר שף לא מעניין, כי אני לא יכולה לשפוט, אבל גם הדור הבא לא מעניין, כי יש שם ארבעה גברים מאד משעממים, לא צבעוניים בכלל, יש שם הרבה בנות שדומות אחת לשניה שאני עד עכשיו לא יודעת את השם שלהן (חוץ מאתי, שהיא הכי צבעונית שם). אז גם יותר מידי בנות דומות שקשה לזכור את שמן, גם בנים משעממים, גם תוכן משעמם. לא נראה שאיתן באמת מעוניין, נראה כאילו כפו את זה עליו, כאילו הוא בעונש וזה ממש לא נראה מרצון. לא רואה אקשן פה. למה ערוץ 10 לא יודע לעשות טלויזיה?!!!! אחרי השידור של אתמול בכלל הבנתי שיש פה בעיה! אני את האח הגדול לא יכולה לפספס, אבל את זה אני ארשה לעצמי לפספס, כי אין פה עניין. אני מאד מקווה שאחד המפיקים של הדור הבא קורא את זה ומבין שאם לא יעשו שינוי עכשיו, זה יוביל לכישלון (זה כבר בדרך). לי חסרים עוד גברים שם, נקודה! התוכן והנושא של התכנית לא מעניינים.

davidlev0255

New member
חחח את רוצה גברים? תלכי למשחקי כדורגל

אפילו בימי שישי בצהרים החמים יש ערסים שמחשקים כדורגל בפארק הירקון וחוץ מזה יש לך בהישרדות גב/ בשבקין / מנו / איתי / גיא מה צריך יותר?

שורדת 28

New member
התכוונתי שגם גברים וגם נשים

נשים יש פה בשפע ומה שחסר להשלים את התמונה זה גברים. אם היו יותר מידי גברים אז היו חסרות נשים. רוצים שיהיה מאוזן. עובדה שהרייטינג מראה מה קורה פה באמת.

אולי כי עוד לא התחילו העיניינים

עוד יהיו בלאגנים. הבעיה היא שאין ממש משימות.

רגע רק רגע

Active member
חסינות... שוב על הפרק../images/Emo70.gif

שבוע טוב, קייזרינה

רגע רק רגע

Active member
../images/Emo79.gif חולה עליך... אני פשוט חולה חולה../images/Emo79.gif

הכל סבבה. מצטער שלא הופעתי בפורום "שלך". היה סוף (לא) מפתיע

למעלה