אחת ולתמיד, בואו נדבר על זה- סקס.

עמית@

New member
אחת ולתמיד, בואו נדבר על זה- סקס.

או יותר נכון, חוסר סקס, למה לעזאזל? למה רק העייפות? רק הכאבים שמדי פעם מבליחים? הרי כשזה קורה זה נפלא, אבל *אין לי כוח*! מה יהיה? כמה זה כבר יכול להיות קשה? למה המוח שלי כל כך לא מוכוון סקס? וזה לא שאני לא רוצה, או שאנחנו לא מתגפפים ומאוהבים ומדברים על זה, כמו שני תיכוניסטים, מתגבים בפינות (שתמר לא תראה, אסור לנו לגעת זה בזו לידה, היא מייד צווחת על כל נשיקה תמימה היא בוכה שעה
) מה גם שאנחנו ישנים איתה במיטה, אז הסקס נודד לפינות מוזרות בבית. מדברים המון, נוגעים המון- אבל ללכת עד הסוף? לא יותר מדי בבית ספרנו
???

odeia

New member
מה, אני ראשונה שתענה לך?

אחרי הלידה של אודיה - חודשים עד שרציתי בכלל והצלחתי לעשות משהו. למי היה חשק? וכאב כל הזמן והיובש וממש סיוט. ממש התחלתי לשנא את זה. לפני - יכולנו להגיע ל-10 פעמים ביום, וגם בהריון, למרות שמירת ההריון, נהננו מאוד. אחרי הלידה של אוד, פתאום יש שינוי. אז נכון שאני שפוכה, ואור מתעוררת הרבה ואודיה שורצת אצלנו. אבל החשק קיים, ואפילו רטיבות של בת 16. זה נהדר שאתם מתגפפים והכל, זה בעצם שומרת על הגחלת עד שהגוף יירצה שוב. והכאבים - לוקח זמן, אין מה לעשות. אולי תטפלי בכאבים בצורה פיזית ממש, כאילו זה משהו חדש אצלך.

אור67

New member
אז ככה

אני חושבת שאחת ההודעות הראשונות שפורסמו בפורום המקסים הזה היה קיטור ארוך של פריג'ידית קטנה שומה יסמין (שזאת אור67 /אני...) אין לי חשק. בכלל. מה גם שאין לי א תירוצי חתכי/קרעי לידה,כי א. לא נקעתי,ב. החשק נעלם לו אי שם בחודש שמיני. אומרים שכאשר מניקים ,ההורמונים מין הסתם לא מאוזנים והליבידו
אז זה התירוץ היחיד שאני יכולה להשתמש בו,כי חצי שנה אחרי לידה אני עדיין מניקה מלא. מאוד מתגפפת,מחבקת מנשקת הכי בעולם,ללכת עד הסוף??!גם לא בביתסיפרנו

עינבלית

New member
טוב אז אענה

כנ"ל אבל מדי פעם צף החשק ועולה אבל הרבה הרבה פחות. המוח מכוון למקום אחר, ועוד איך, אבל לפעמים לא המוח מדבר...

lulyK

New member
בדיוק השבוע חשבתי על איך

תמיד הייתי קוראת בכל העולםהאשה/את/לאשה את הכתבות האלה, ולא היה מצב שאני אצליח להאמין שאני אהפוך לכוכבת של אחת מהן. לא יאומן איך כל שלטי האזהרה היו שם - ואני מתעלמת מכל אחד מהם באלגנטיות. כל נושא "שימור הזוגיות והקשר" מאד מוסט הצידה אצלנו (למזלנו התחלנו את כל הבלגן עם ערוצי תקשורת פתוחים יחסית, אחרת באמת לא ברור לי איך מסתדרים). באמת לא ברור לי למה, כי כשזה כבר קורה, אני לא מצליחה להאמין שאני מוכנה לוותר על זה, ואיכשהו - מאז הלידה אני לא יזמתי אפילו פעם אחת.

yaelia

New member
דווקא אצלנו כן../images/Emo9.gif

אנחנו שנינו עייפים ועסוקים ויש לנו מיליון דברים על הראש... ואם אני אהיה כנה לגמרי אז גם ב95% מהמקרים לא אני אציע סקס. אבל כשיש זה נורא כיף ולכן ברגע שיוצא מבחינת תזמון (גם אם מאוד עייפים או טרודים), פשוט עושים. ועם העשייה בא התאבון. האיכות ללא ספק ירדה, בעיקר כי כבר אין לנו זמן לסשנים ארוכים ומפורטים, אבל אני דווקא נהנית מההתחפזויות האלה בכל רגע פנוי. קצת להיטות תיכוניסטית שכזאת, ואחרי כל כך הרבה שנים ביחד, היצירתיות החרמנית מפצה וגם מעניקה לנו רגעים של עליצות.

גם אצלנו משתדלים ../images/Emo13.gif

אמנם לא כמו פעם וגם מפריע לנו אם דרורי מתעורר פתאום באמצע (וכמעט תמיד הוא מתעורר פתאום באמצע
) אבל החלטנו שזה חשוב לשנינו, ושלא מוותרים. אז לפעמים יוצא יותר, ולפעמים פחות, אבל משתדלים לפרגן לעצמנו את הזמן ואת האינטימיות. וכמו שאמרת יעלי, עם החשק בא התאבון. אני בעד להתעקש ולהכניס את הסקס למקום טוב בסדר העדיפויות. זה גם שווה את זה, וגם פשוט חשוב לזוגיות.

גלשני

New member
כי ככל שעושים את זה פחות....

זה הופך להיות מודחק איפה שהוא בפינה חשוכה בראש. שמתי לב שכשיוצא לנו לעשות אהבה אז פתאום למחרת מתחשק נורא שוב. אבל כשלא יוצא אז נכנסים למקום כזה של שיגרת "בלי" ומתרגלים. ולמה לנו לא יוצא? כי עייפים, וכל דקה אנרגייה מוקדשת לגוזל, כי לא מרגישים סקסיים אחריי יום קשה ארוך ומתיש, כי הגוזל תכף יתעורר וזה הדבר הכי מבעס בעולם להפסיק באמצע אז למה בכלל להתחיל.... ובעיקר כי זה מצריך אנרגיות רגשיות ופיזיות שלשנינו בלילה כבר פשוט אין כאלו. וכן, זה מאוד חסר, פחות מבחינה פיזית יותר מבחינה רגשית, אבל לאחרונה אנחנו יותר מצליחים למצוא את הזמן לזה גם אם זה מצריך החלטה מראש שהיום עושים ערב רומנטי (כשלשנינו ברור למה הכוונה...) אז נכון, זה לא ממש ספונטני, אבל עדיין כיף.
עמית עזרת לי להבין שאנחנו לא לבד....

עמית@

New member
"ערב רומנטי הא"..

רק אני ויוסי כל כך חסרי עידון ("מתי כבר נ^%$$ שוב" )

../images/Emo6.gif זה מזכיר לי

יש לי חברה שגם לפני שנולד הילד הם היו קובעים דייט... היום בערב בשעה כך וכך... ואותי זה היה תמיד משעשע, כאילו מה הקטע, זה כל כך נדיר שצריך לקבוע בשביל זה דייט? והנה הנדירות הגיעה גם לבית ספרנו (כשאני אומרת נדירות אני מדברת על פעמיים בשבוע במקום כל יום - אם זה היה תלוי בי זה היה פעם בחודש אבל אין מצב עם בעל כמו שלי
)

וזה ממש בלית ברירה...

אם זה היה תלוי בי זה היה הרבה פחות. אבל אני חסה עליו... אני לא יכולה להגיד לו לא כל הזמן. בשביל בעלי פעמיים בשבוע זה ממש אסון

אצלינו....

התדירות ירדה לאיזה שליש,אבל כשהתדירות יורדת,אני מרגישה ש"יש למה לחכות" וכל פעם היא עוצמתית וכייפית.....

משוש30

New member
מזדהה עם כל מילה

יכלתי לכתוב את זה בעצמי
נורא חסר רגשית ולא חסר פיזית בכלל... מה יהיה???

mummy

New member
לא רוצה לדבר על זה, אבל שמחה לשמוע

שאני (אנחנו) לא לבד. גם כאן, זה בדיוק המצב, ואין לי שום רעיון מקורי לתרום כהסבר - מעבר לעייפות, ולעובדה שיש גבול לכמות האנרגיה שאני יכולה להוציא, ורובה יוצאת היום על מישהו שלא היה כאן בכלל קודם. כמו ששאלתי את בן זוגי לפני כמה שבועות בשיא הרצינות "תגיד לי, על מה דיברנו לפני שאיתמר הגיע?" ובאמת ובתמים לא יכולתי להזכר. אבל אני כן זוכרת שהיו לי חיים מלאים, עמוסים, מגוונים ומעניינים. אני רק לא זוכרת מה בדיוק מילא אותם ועשה אותה לכאלו... ולעניין חוסר הסקס - ככל שהזמן עובר אני משתכנעת שמדובר בעוד מיתוס שיש לנפץ, מיני קונספירציה שקשורה להריון ולידה (ויש הרבה כאלה...) לא מדברים על זה, לא מספרים מה באמת (לא) קורה שם, ואז כל אחת חושבת שאצלה משהו לא בסדר, כשבעצם זה נורמלי לגמרי. זה נורמלי שהתדירות מגרדת את האפס (מלמטה?). נדמה לי שקראתי פעם על תאוריות אבולוציוניות שמסבירות שהטבע גורם לנו לא לרצות לעשות סקס אחרי שנולד לנו ילד, כי סקס בטבע זה מנגנון התרבות ותו לא, כדי להבטיח שהטיפול שמקבל הרק הנולד לא יפגע, ולא תהיה לו תחרות עם עוד תינוק(ת) אח(ות), וכל זה למען ישרד הגזע באופן אופטימלי יותר. לדעתי זה בולשיט אחד גדול, ולו בגלל שלעשות אהבה זה לא רק ביולוגיה, ואנחנו לא רק יצורים ביולוגים - אבל זה כבר נושא לדיון אחר. והנה אני נסחפת כאן וזה מרשים במיוחד עבור מי שלא רצתה לדבר על זה... רק רציתי להוסיף גם אותנו לסטטיטיקה, ולהגיד שזה אכן מבאס, אבל נראה לי נורמלי ביותר במערך הלחצים הכללי שאנחנו מתמודדות איתו. כל עוד מתמודדים גם עם החסך הזה ולא מתעלמים... בסוף זה יעבור. מתישהו, לא?

אור67

New member
תיאוריות אבולוציוניות את אומרת..../images/Emo12.gif

נראה מה היה לאיש להגיד על זה היום בערב...

למעלה