אחת ולתמיד, בואו נדבר על זה- סקס.

ornaok

New member
אצלנו יש יותר חשק מסקס...

אנחנו רוצים, באמת רוצים, אבל לא מצליחים להגיע לזה! דותן נרדם לפני לירי...!! מאז הלידה גמרנו בדיוק קופסת קונדומים אחת. רוב הפעמים היו לא מוצלחות בשבילי... אבל עדיף מכלום...

אפרת12

New member
זה באמת הדאיג אותי תקופה מסוימת

היה זמן שעשה לי רושם שהאיש מרוב יאוש כבר בעצמו לא רוצה. אבל בסופו של דבר זה מתחיל להשתפר. בראש רציתי, אבל הגוף ממש לא עשה סימנים שזה מעניין אותו. אומרים באמת שההנקה דופקת את החשק, אז אולי בגלל שהורדתי הנקות - חל שיפור. אבל הקטע הזה באמת מבאס לאללה

אפרת12

New member
כל הזכויות שמורות ליהודה אטלס

(אני חושבת שהגיע הזמן שאתחיל לתת קרדיטים) שכנראה שהשאיר בתוכו איזה ילד שכותב לו כל מיני דברים כל כך נכונים...

nubi

New member
גם אנחנו בסטטיסטיקה

למרות שבזמן האחרון יש קצת שיפור... אין לי חשק. לא בא לי. אור67 תיארה את זה הכי טוב. אני על גלולות, אין לי ממה לפחד ובכל זאת-לא בא לי. אני עסוקה בלדאוג לכל כך הרבה דברים שזה במקום אחרון. וזה לא טוב. אני מודה. מה שכן, אני שמחה לגלות שאני לא היחידה.

wieci

New member
אז נוסיף גם אותנו לסטטיסטיקה

אורנה דיברה על חבילת קונדומים... אצלנו אפילו לא חבילה שלמה. בהתחלה כאב לי רק לחשוב על סקס, כל הגוף שלי הרגיש כמו אחרי מלחמה או שפעת אכזרית במיוחד, ואח"כ למי היה כוח
לאט לאט המצב השתפר מבחינת הכאבים, אבל נראה לי שזמן האיכות שלנו ביחד נגוז/התפוגג/נעלם (בחר את המתאים ביותר..) והזמן היחידי שנותר לנו ביחד הוא רק בשישי/שבת בבוקר שאיתי לא עובד וניצן (אם יש לנו מזל) ישנה, ואז גם זה עם חצי אוזן לשמוע אם היא מתעוררת (מה שכבר קרה) וזה פשוט מבאס שאחרי שכבר מניעים ומתחילים, מישהו קורא לנו.. אבח אנחנו באמת משתדלים שאם לא סקס, אז איזושהי קירבה אחרת, לדבר יותר ולהתעניין אחד בשני ולא רק בה (וזה אחרי שרבנו וצעקתי עליו שכשהוא מתקשר הוא שואל רק עליה, ואני כנראה כבר לא מעניינת אותו). מה שמעודד זה, שיש אנשים עם יותר מילד אחד, אז כנראה שעוד עושים סקס, ומתישהו זה יחזור.

זו בעיה רצינית

זה כל כך לא בראש שלי, וכל כך כל הזמן בראש של בעלי... מצידו כל יום, כל היום. המיטה שלנו היא רק שלנו - הילדות בחדריהן ובמיטותיהן, שתיהן ישנות כל הלילה ואין הפרעות. בשמונה או מקסימום תשע הן במיטות עד הבוקר. אז למה כל כך לא מתחשק לי? לוידעת... זה בדיוק כמו שאת אומרת - המוח שלי פשוט לא מכוון לשם. אני נכנסת למיטה ומה שמתחשק לי זה לקרוא ספר ולהירדם על הדף השני (מה שקורה בכל מקרה). ואני מוצאת את עצמי בנקודת מגננה כל פעם - ברגע שהוא נוגע בי אני מתקפלת ועושה פרצוף של פולניה... משהו כמו זה
. אתמול אמרתי לו - זה התפקיד שלי להגיד לא... והוא אמר - וזה התפקיד שלי להמשיך לנסות
..... חחחחח לפעמים נדמה לי שה"לא" הוא ה-DEFAULT שלי, שאני חייבת להגיד לא, גם אם בעצם כן מתחשק לי... אוף. בעיה. אולי אני צריכה לצאת מהסטייט אוף מיינד הזה של הסירוב, כי בסה"כ מה בעצם הבעיה פה? יש זמן, יש מקום, העייפות סבירה, לא כואב... רק החשק לא שם. אבל עם האוכל בא התיאבון, לא?

miss1s

New member
דווקא אצלי

יש לי חשק ורצון (ובעלי דווקא הוא זה שעייף), אבל סקס עד הסוף עוד לא היה כי: א. לא קיבלתי מרשם לגלולות לנשים מניקות ב. אני מפחדת קצת (המחשבה שיצאה משם תינוקת מדהימה במשקל 3.6 ק"ג קצת מרתיעה...) ג. לא יודעת

ילדונט

New member
כל הזמן מדברים ../images/Emo3.gif

אולי נעשה, לשם שינוי? נורא מתסכל. גם כשאנחנו כבר עושים משהו, ברגע שיש מגע עם הצלקת הנוראית שלי, אני לא מסוגלת להמשיך. מהפחד, לא מהכאב. וכשיודעים מראש שאנחנו הולכים להפסיק בקטע הקריטי, למי בכלל יש חשק להתחיל? (לבעלי).

../images/Emo122.gif מה אני אגיד לך ../images/Emo5.gif

שלוש שנים של טיפולים = סקס מתוזמן או עם מבחנה וחוסר חשק ליותר מזה, די ברור למה. אח"כ הריון היסטרי שבמהלכו החלטנו (=אני החלטתי וערן הנהן בלית ברירה) שלא מסכנים את ההריון עם סקס. אח"כ תינוק. למי בכלל יש זמן לסקס? מתישהו כנראה כן חזרנו לעניינים, למרות שערן עד היום טוען בתמהון שהוא ממש לא מבין מתי, איך וממי הצלחתי להכנס להריון ספונטני. אנחנו? ספונטני?. אגב, ההחלטה על אין סקס במהלך ההריון תקפה גם הפעם וכמו שראיתי את עצמי הבוקר במראה, אלוהים ישמור, למי יש בכלל כוח לחשוב על סקס עם כזו בטן עצומה
דווקא יהב צוחק בכל פעם שאנחנו מתחבקים ומתנשקים, כך שמהאגף הזה יש קריאות עידוד

פשוט אין על מה לדבר. נקודה.../images/Emo5.gif

ויש לי שאלה שאת ממש לא חייבת לענות אני פשוט סקרנית. איך זה הולך כשהילדה ישנה איתכם במיטה? משאירים אותה במיטה והולכים למקום אחר (לספת פו הדב לדוגמא?), אין פחד שהיא תתעורר ותמצא את עצמה לבד? סתם סקרנית.. כי זה נראה לי חתיכת אופרציה למי שגם ככה אין יותר מדי חשק ליוזמות מ$%^*ת...אבל תירוצים למה לא? תמיד נמצא..גם כשהם ישנים במיטותיהם ..

עמית@

New member
הולכים לסלון, לאמבטיה, לחדר של תמר.

ספת פו הדב מאוד סקסית אבל אין לנו כזו
כשהיא היתה קטנה גם כשהיא ישנה לצידנו, אבל לא נעים לי, היא הרבה פעמצים מתעוררת והיא לבד במיטה, היא הרי הולכת לישון הרבה לפנינו..

digabu

New member
אנחנו באיזשהו מקום באמצע

או יותר נכון אני מבחינת הבנות, בעצם אולי לא.. אז ככה, לי מאד בא ומשום מה לא כל כך הולך (משום מה -עייפות), מה שקורה זה שעשינו משמרות, בשעות הערב אני הולכת לישון והאיש שלי נשאר ער (בכל מקרה), אבל גם אם במקרה הוא יתעורר.. מה שקורה זה שלא עושים סקס כי, לפי מה שבעלי אומר, הוא רוצה לתת לי לישון, אני שאני מנסה ליזום לא תמיד הולך וזה הגיע למצב שהתחלתי לחשוב שהוא לא רוצה אותי יותר.. לאחר שיחה הוסבר לי שזה כי הוא דואג לי לשינה.. אבל זהו, הדחף לא נעלם אצלי, נשאר פרוע כמו קודם אבל פשוט העייפות מפילה.. אוףףף, והאבסורד הוא שמבחינת שינה הקטנצ'יק מתעורר פעם אחת בלילה.. (כמובן טפו טפו טפו כמעט שכחתי) אז מה עושים.. ??!!

נ ב ו כ ה

New member
סליחה על השם הבדוי, זה קצת יותר

מדיי מביך לי... אצלינו דווקא
. בהתחלה היה נורא ואיום... אבל אחר כך פשוט דיברנו על זה והרגשנו שנינו שזה לא עסק וצריך לעשות משהו, הסקס הוא לא רק סקס, הוא חלק מהאינטימיות והתחושה של הביחד שלנו. כשהוא חסר כמעט לגמרי אז החלק שהוא תופס מתוך הביחד שלנו הוא מאד מורגש. אז עשינו משהו... עכשיו, זה לא שזה כמו פעם (לפני שהיינו הורים אז פעם ביום היה המינימום
) אבל הכנסנו קצת גיוון שמאד שיפר את מה שיש - כן, אני מתכוונת לכל מיני עזרים (יש אחלה חנויות באיטרנט) ולפעמים שוכרים ביחד סרט
או מורידים מהאינטרנט (תדמיינו לבד). יש אחלה סרטים ארוטיים ביס בלילה... אז נכון שמגיעים מתוך חוסר חשק לפעמים אבל הגיוון הזה עושה לנו חשק. יוצא לנו ככה כמה פעמים בשבוע אחרי שכולם ישנים, ואנחנולא תמיד "נגשים למלאכה" עם חשק אבל העזרים מאד עוזרים... מקווה שעזרתי. מצרפת לינקים: החנות האהובה עלינו (מחירים טובים) אתר עם סיפורים ארוטיים (נסו ותהנו, מה שהדמיון יכול לעשות...)

למעלה