סתם כי רציתי שיהיה לסבאנה רוב
א אוהד 49 New member 3/1/08 #22 ../images/Emo6.gif חחח אז מה..גם דן../images/Emo8.gif ../images/Emo6.gif
א אוהד 49 New member 4/1/08 #23 מירי, ג'וני, כרמית, ליהי, תמיר, רועי, הילה, ג'ן, אורי, רון, שיר, מתן, עדי, אליה ודנה - מה קורה איתכם חבר'ה? אתם לא בסדר(!)..ראיתי ב"היכרות" שכולכם אוהבים את סבאנה- אז יאללה, למה מחכים?? תצביעו!!! סבאנה שליטה!
מירי, ג'וני, כרמית, ליהי, תמיר, רועי, הילה, ג'ן, אורי, רון, שיר, מתן, עדי, אליה ודנה - מה קורה איתכם חבר'ה? אתם לא בסדר(!)..ראיתי ב"היכרות" שכולכם אוהבים את סבאנה- אז יאללה, למה מחכים?? תצביעו!!! סבאנה שליטה!
א אוהד 49 New member 4/1/08 #35 הייי!! הצבעת כבר!! חחחחח לא עופר!!!! על זה שרימית אני מציע למנהלת להוריד לגמרי את התגובה שלך מהשירשור- גם את ההודעה הראשונה חחחחח
הייי!! הצבעת כבר!! חחחחח לא עופר!!!! על זה שרימית אני מציע למנהלת להוריד לגמרי את התגובה שלך מהשירשור- גם את ההודעה הראשונה חחחחח
א אוהד 49 New member 4/1/08 #44 לא נכון..אה...אני פותח השירשור לכן.....לי יש זכות להצביע פעמיים חחחח... כן זהו זה, לי יש זכות להצביע פעמיים כי אני פותח השירשור..
לא נכון..אה...אני פותח השירשור לכן.....לי יש זכות להצביע פעמיים חחחח... כן זהו זה, לי יש זכות להצביע פעמיים כי אני פותח השירשור..
T talytal New member 4/1/08 #30 ../images/Emo31.gif יותר תככנים, פחות מגובשים, והרבה יותר מעניינים. חוץ מזה, אני בעד דן. תככן ותחמן, אבל מה עדיף? בולי עץ כמו מולי וגיא?
../images/Emo31.gif יותר תככנים, פחות מגובשים, והרבה יותר מעניינים. חוץ מזה, אני בעד דן. תככן ותחמן, אבל מה עדיף? בולי עץ כמו מולי וגיא?