אחת ולתמיד, תפנימו
לא כל המתמודדים דוגמנים

וזהו, מנית את המתמודדים שלא עולים על

הקריטריונים שלי. 4 מתוך 20. צריך להביא אנשים מכל הסוגים והגוונים ומה זה מעניין איך הם נראים בביקיני, מעריצים אמיתים של השרדות לא מתעניינים בזה. אם תסתכלי על כל העונות תראי שאנשים עם "מדלדלה וצמיגים" כן השתתפו בתוכנית ואף אחד לא החרים את התוכנית וקיבל בחילה מהם. ביג טום, רופרט, ריצ'ארד...

LiRs Lullaby

New member
טוב, תסלחי לי שאני מעולם לא צפיתי בהישרדות

האמריקאית, ובארץ, מה לעשות, דברים כאלה בהחלט מוסיפים עניין לרייטינג. אז את "המעריצים אמיתיים" את מוזמנת להשאיר לפורום ההארדקור של הסדרה האמריקאית. אותי כן מעניין לראות מה כל ה"דוגמנים" האלה (שאגב, גם כן מונים 4 במספר) הולכים לעשות בהמשך. כרגע, אני עוד לא שמעתי על רבבות של אנשים שהולכים להחרים סדרה בגלל ש"יש בה כל כך הרבה דוגמנים". זה נשמע תמוה ואבסורדי.

Snow White King

New member
נכון

רואים שיש שם הרבה שנראים טוב וכולם שם חנבצים כאלה והבנים שווים בתחתונים D:

אם כבר אז חבל שבוחרים...

אנשים שלא חסר להם כסף. מושיק גר בסיון, יש לו בטח בבנק יותר מסכום הזכיה. אני בטוח שיש אנשים עם אישיות מעניינת כמוהו שכן צריכים מיליון שקל....

Gas Panic

New member
מסכימה.

וזה פשוט עולה על העצבים שאנשים לא מבינים כמה שבטלוויזיה כמו בטלוויזיה אוהבים להביא דברים שנעימים לעין אנושית שרגילה לראות תוכניות מסחריות.

Fairywitch

New member
אני רואה שהתפקשש לך השרשור והפך לדיון-

מקווה שלא תכעסי אם אפתח אותו מחדש

Jen74

New member
../images/Emo122.gif יפה מאוד, אחרי שהשקעתי זמן ומחשבה

אני לא רציתי להעתיק מילה במילה מה שכתוב בכרטיסים של כל מתמודד ומתמודד מתוך האתר הרשמי של התוכנית וזה מה שאת עשית בשרשור החדש שפתחת. אני דווקא כן רציתי לפתח דיון מסביב לכל מתמודד, אולי לא בתוך השרשור של ההצגה שלהם ורציתי להראות שמכל המתמודדים יש אולי שניים או שלושה דוגמנים ושירדו כבר מהעניין הזה של תוכנית שכולה עומדת על דוגמנים ודוגמניות. אז מה עשית? החלטת בשבילי ובשביל הפורום שהשרשור נהרס, לא נתת לי צ'אנס להשלים את השרשור עם מתמודדי שבט סבאנה ופתחת שרשור שהוא מועתק אחד לאחד מהאתר. חבל שכך. אגב, הייתי מגיבה כך לכל גולש/ת אחר/ת שהיה פותח מחדש שרשור היכרות עם המתמודדים ולכן אני רואה לנכון לכתוב את התגובה הזאת על גבי הפורום ולא במסר. אם גולש/ת אחר/ת היה פותח את השרשור החדש של המתמודדים ולא את, האם הייתי משרשרת את שני השרשורים שלנו או שהיית מוחקת את אחד השרשורים כדי שלא יהיה כפל שרשורים? מה תעשי עכשיו? תמחקי את השרשור שלי? לדעתי היה כאן שיקול מוטעה והיה נחמד לו היית פונה אליי לפני פתיחת השרשור לפחות כדי להסביר לי מה רע בשרשור שלי שצריך לפתוח אחד חדש.

Fairywitch

New member
../images/Emo45.gifומוסיפה-

בכל מקרה לא הייתי מוחקת אחד מהדיונים. יש מקום גם לדיון (יותר ממקום- זאת אחת ממטרות הפורום), וגם לשרשור אחד מסודר עם השמות, הפרטים והתמונות.

LiRs Lullaby

New member
5 - מולי, ויקה, ורה, מרינה וגיא.

ויש כמובן, גם סתם אנשים שנראים טוב בלי שום קשר (כמו ליה ודן). לי זה לא מפריע

Fairywitch

New member
ויש אנשים סתם עשירים כקורח-

מושיק מסביון ודן מדניה (הסביון של חיפה)...

Fairywitch

New member
כן, זה כתוב באתר../images/Emo13.gif

אני מניחה שזה מה שמימן את הבית בדניה...
האבסורד- לפי איך שהוא משחק כרגע- הוא יגיע רחוק. והוא גם משחק טוב.

Jen74

New member
לא נראה לי שהאנשים שם בשביל הפרס

יש שם אנשים שמצהירים על עצמם שהם לא אוהבים להפסיד, שהם מאוד תחרותיים וזה לא משנה בכלל מה הפרס העיקר לנצח, חשוב להם להיות המנצחים בלי קשר לפרס. כנראה שדן גם כזה וזה לא משנה בכלל מה הפרס למנצח, כל עוד הוא מנצח הוא מבסוט.

אני לא חושבת שכמות "היפים" שונה מהאמריקאים

נכון, יש עונות של יותר ויש פחות. אבל בכל עונה יש מספר בנים ובנות שנראים טוב, מה לעשות שהם תופסים את העין. לפעמים זה מרגיש שאנשים מחפשים על מה להתלונן.

למעלה