אחת ולתמיד

אחת ולתמיד

אני רוצה לפסוק- שאלה ואובססיה שמטרידה אותי כל חיי בחורים לילה טוב. וגם ה
כמובן, מוזמנות להביע דיעה. בטן של אישה. שטוחה לגמרי, או שיש מה לתפוס (ועד כמה) תודה רבה

lb22

New member
מה זה אחת ולתמיד?

כל אחד ומה שהוא אוהב. יש בנים שאוהבים בנות רזות. ויש בנים שאוהבים בנות מלאות בין אם זה שמנות או קצת מלאות. בקיצור אין לזה תשובה אחת נכונה כל אדם ומה שהוא אוהב.. ולמה זה כזה אובססיה אצלך?

נועם m

New member
חחחח לא נעים להגיד, אבל...

שטוחה
יותר סקסי בעיני, כי אז ה"מבנה גוף נשי" בולט יותר. פשוט, כשיש יותר מדי ריפוד כבר לא רואים את קווי המתאר
(לא להרוג אותי, זה נכתב ברוח טובה
) וכדי שאורי לא יגיד שאני שוביניסטית, אז גם לגברים יותר יפה שטוח

pain is MY love

New member
יקומו כל הפמיניסטויות

ויגידו "אישה צריכה להיות דבה!" אבל זובי! כל אחת מתה לבטן שטוחה ואסטטית אז בואו נודה בזה...

נועם m

New member
נכון.

כי כל הפמיניסטיות באמת חושבות ככה. כי אין לפמיניזם דברים חשובים יותר להתעסק בהם מהיקף הבטן והמותניים. כי כידוע, כל הפמיניסטיות הן גם בהכרח שונאות גברים-לא מגלחות-לא מתאפרות. אה, כן- וגם "דבות".

Paranoid Eyes

New member
חחחחחחחחחחחחח

את צריכה להפסיק את האלכוהול שאת שותה כל שבוע.. מטורפת! חחח

Cobe Anan

New member
שטוח זה אופטימלי, מבחינתי.

ונורא מצחיק אותי שאומרים ``יש מה לתפוס``... כי תכל`ס- היד שלי נפתחת בדיוק כדי לתפוס את המותן הדקיקה של דקלה- ואני לא קצרצר- אז איזו יד צריכה להיות לבנאדם כדי שזה לא יספיק לו...?

Zoharrr

New member
המממ

אישית, אני חושבת שבטן שטוחה זה הכי יפה, אבל לי אין אחת :) כאילו,כן היא שטוחה כשאני עומדת ויושבת זקוף,אבל היא לא שרירית מוות,אז "יש מה לתפוס" אפעם לא נתקלתי בבחור שהיתה לו בעיה איתה... פעם מישהו אמר לי שיש לי עור יפה וחלק וזה הכי חשוב :)

Come Alive

New member
אני חושבת..

שגברים אוהבים שהבטן שטוחה, אבל לא שרירית רצח.. חוץ מזה, שמה זה.. "יש מה לתפוס".. אני לא חושבת שלאף גבר כיף לתפוס בערימת שומנים רוטטים, או באיזה צמיג פה, צמיג שם. בסה"כ, לא יודעת אם צריך שהבטן תהיה שטוחה-מתה.. אבל לא צריך שיהיה שומן. גם עור אפשר לתפוס

Paranoid Eyes

New member
תתפלאי..

ואני לא מבינה מזה הדבר הזה? חלקכם פה קובעים עובדות וכאילו מדברים בשם כולם. אז הכרתי לא מעט בחורים שאהבו את המראה המלא/שמן ואף יותר. יש לי חברה כזו וברוך השם היא לא בודדה, יוצאת עם בחורים..קשרים רציניים. וכשאומרים את המשפט "שיהיה מה לתפוס".. זה לא אומר שהם רוצים בטן שהשומנים שלה ינזלו בצורה היסטרית למטה. יש הרבה שלא אוהבים/רוצים לחבק שלד, ואף אוהבים קצת בטן. כמוני, אני אוהבת:) יש לי ידיד בעבודה, בגילי.. נראה טוב.. אבל הוא חולה על המדלדלים בזרוע:) לכו תבינו את זה
לא מפסיק לשחק ביד של מישהי שעובדת איתי.

למעלה