אחת ולתמיד

Zoharrr

New member
חחחח!!!!!

ידיד שלי מוזר... וזזאת מחמאה :) ואת צודקת לגמריי לגמריי!!! אני מכירה בחור עם פאטיש לבחורות שמנות לחלוטין :)

lb22

New member
כמו שאמרתי למעלה..

זה אינדיבידואלי לכל אדם. הבחור שאיתך בעבודה אוהב בנות כאלו , את אוהבת בנים רזים , ההיא אוהבת בנים מלאים ... בקיצור כל אחד וטעמו הוא אין פה תשובה אחת ונכונה .

Paranoid Eyes

New member
נכון!

סגרו את הדיון! הזכר פה אמר את השורה התחתונה וזה מה שחשוב!!חחח

lb22

New member
../images/Emo4.gif אה... הזכר הזה? לא יפה...

נעים מאוד אני לירן.

כתבת הכי יפה

באמת זה המכלול שצריך לקבוע עכשיו לכל מי שתהה למה כתבתי.... כל החיים אני באובססיה עם הבטן שלי לא משנה מה יהיה מצבה. תמיד רציתי בטן שטוחה שטוחה, ולא יעזור- לעולם לא תהייה לי. אם תהייה לי אני אראה כמו גפרורית. אני חשובת - כל עוד הבטן צרה מהירכיים- הכל בסדר. ככה שאני מוגנת לרוב, רק שצריכה להזהר, זה הפחד הכי גדול שלי והוא יכול להתממש אם לא אשים ל. וסת םעניין אותי לדעת מה גברים חושבים, אבל הרוב שענו כאן היו בנות. תודה. ובעצם לעוד שאלה. מה רע בשמנות? ככה הן נולדו, זה לא אומר כלום לגבי האישיות. למה אנחנו נותנים לתקשורת ולמסביב לגרום לנו נלחשוב ששמן זה רע? האם זה לא לשפוט אדם מהר מדי? ועל סמך פרט די שולי? הרי בסופו של דבר המראה הוא לא הקובע היחידי, ולא חסרים זוגות טרולים.

lb22

New member
זוגות טרולים? הכוונה היא:

לבחורה כוסית על עם בחור שמן ? בחור כוסון על עם בחורה שמנה ? אם זה בשבלך זוגות טרולים...מעניין מה זה אומר עליך. וגם המשפט : "מה רע בשמנות ככה הן נולדו" גם מראה קצת על עצמך....או שאת פשוט לא מבינה כלום.

lb22

New member
את עדיין לא ענית

מה זה לדעתך זוגות טרולים .... ובנות שמנות נולדות שמנות .... לא יודע מה איתך אבל אני הייתי בודק את זה שוב.

אני גם לא אענה לך

lb22

New member
כנראה שמשהו אצלך ממש לא בסדר..

אם את לא מסוגלת לענות על שאלה פשוטה... וכנראה שאני ממש צודק , אם את ישר קוראת לי טרול.

lb22

New member
ממש מעצבן....

וואלה והכל בגלל ששאלתי שתי שאלות שאם את תעני עליהן את תצאי מאוד אבל מאוד לא חכמה ... (אני נזהר לא להגיד מילים קשות יותר).

Zoharrr

New member
אני ואלכס זוג טרולים..

הוא בלונדיני עם עייים כחולות ששוקל 62 קילו על 1.80 ואני שוקלת יותר ממנו בכמה קילוים על 1.64 זה לא כזה מזעזע. ושמן זה רע מבחינתי כי זה לא בריא, לא כי זה מכוער... לא שופטת אנשים ע"פ זה, היה לי בחור לא קל,ומדהים!!! הכי מדהים שיש,מקסים בטירוף... בסופו של דבר, אם רוצים, האופי לוקח את הכל.

אני חושבת

שגברים מעדיפים בטן שטוחה. הם מעדיפים לחבק שלד מאשר דוב. יש המון המון המון גברים שהיו מתים שחברה שלהם תהיה אחת מFTV. כי הן כוסיות. כי יש להן בטן שטוחה ורגליים צרות. אבל תכלס זה לא מה שהכי חשוב, אם הבטן בולטת במילימטר או 3 ס"מ. זה איך הכל נראה בסה"כ. יש לי חברות שכן יש להן בטן, אבל הן נראות טוב, מטופחות, יפות ומתחילים איתן בכיף. (כמובן שגם עם אלו עם הבטן השטוחה מתחילים בכיף...). כן אני עוד בחורה שעונה לך...

למעלה