אח.... איזה עיר שפוכה

• פותח הנושא Emc2
  • פורסם בתאריך

Emc2

New member
אח.... איזה עיר שפוכה

כמה נתונים בטח לא ידעתם... בחיפה האוכלסיה המובגרת בריכוז הגבוה ביותר שבישראל... מה זה אומר לנו? שאין לאן לנוער ולצעירים בגילאים 16-30 לאן לצאת! נכון יש בתי קפה במוריה ובנשיא ויש באולינג.... (נו באמת) יש כמה מעדונים חביבים פזורים פה ושם... ואיך יכולתי לשכוח... קניונים... חיפה... העיר שיש בה יותר קניונים מאנשים ואני ואיזה רוסי עשינו פעם ספירה והגענו לתשע. תשע? תשע קניונים? בעיר של סבתות זקנות?
ההסבר ההגיוני היחידי של מספר הקניונים הגבוה כל כך הוא בגלל שיש שטח... שיש הר... תמיד אפשר להוריד חתיכה מההר ולהכניס עוד איזה קניון (לדוגמה הגראנד... אין שם כלום אבל ממש כלום חוץ מחנות מכבי חיפה ומסעדות... אהה כן וחנויות שאף אחד לא קונה שם חוץ מפרחות צעצוע) מה גם שבחיפה קיימת האוכלסייה הישנונית ביותר... במילים פשוטים אנשים הולכים לישון מוקדם וזה עוד לא כולל את השלאף סטונדה (פולנים יודעים טוב מאוד למה אני מתכוון) אבל את זה אפשר להסביר בזכות כל האנשים המבוגרים שגריםבעיר וכמובן הולכים לישון מוקדם יחסית אז מה אני בעצם מנסה להגיד??? חיפה מזדקנת... הצעירים היחידים שעוברים לחיפה הם סטודנטים של הטכניון ורבים מהם כבר לא נשארים פה אלה חוזרים מיד עם גמר הלימודים חזרה לת אביב או כל עיר אחרת במרכז הארץ... אז מצנע, תתחיל בתוכניות לשכנע להביא צעירים לחיפה ותתחיל לפתוח יותר מקומות בידור. ולא אני לא מתכוון לעוד קולנוע (קרי עוד קניון) מה דעתך על מועדונים? בארים? מסעדות? או נזכרתי עכשיו.... מסעדות... בחיפה אין מסעדות! אין! חוץ ממאכלי ים (ג´אקו ג´אקו ושוב פעם ג´אקו) וכמה סיניות חביבות (זאתי בדניה לא רעה בכלל וגם זאתי בכרמל צרפתי מתחת לרכבל, רכבל.... גם כן רכבל.... נוסעים שם בשנה אולי שלושה אנשים), אין בחיפה מסעדות טובות. למה? כי אין קהל למסעדות! נכון יש כמה נחמדות בנמל וכמה יותר בסגנון "שינקין" על כיכר הספר, אבל זה ממש לא מספיק בעיר שמתפארת בהיותה השלישית בגודלה בארץ. דוגמה: פעם ליד גן האם... ממש ליד דן פנורמה הייתה מסעדה יפנית מצוינת שהייתה עושה סושי בשיטת אכול כפי יכולתך... קראו לה מטסוזאקה... מישהו מכיר אותה? אני מניח מעטים מאוד כי הם נסגרו מהר מאוד (מי שהיו בעלי המסעדה היו לפני הרבה שנים בעלי המסעדה הסינית בכיכר הספר... איפה שהיום המרקייה) יופי אז לחיפה יש רכבת תחתית... הכרמלית... איזה יופי... פרויקט רוואה בזבזני שאני לא רואה כמעט שום תועלת ממנו, רק כמה רוסים מהדר נוסעים שם למעלה לכרמל בדרך כלל לבית ספר דוד ילין, היסודי או לעבודה במקונלדס במרכז הכרמל... בשביל זה לבזבז מליונים? אז נכון... אנחנו העיר הכי ירוקה בארץ ואני גאה בזה ואני עוד עיר כמו חיפה.... אין עוד עיר עם כל כך הרבה מיזוג תרבויות כמו אצלנו, ערבים יהודים נוצרים בהאיים (שרק בזכותם העיר נראית ככה) אבל בכל זאת... מצנע (שאני אישית לא מצודד בך... סיפור ארוך... בניית כביש בין רמת אשכול לרמת בגין...) עשית עבודה טובה בשיקום האחוזה הגרמנית (אני מעריך רק בזכות הבהאיים שלא רצו רחוב מוזנח למרגלות המקדש שלהם) עכשיו הגיע הזמן להשקיע באנשים הצעירים של העיר (וגם הסביבה... נשר והקריות) כלומר אנחנו! גם לנו מגיע להנות קצת! ערן

Emc2

New member
שאלה ששחכתי

משהו שתמיד הטריד אותי.... יש ליד מרכז חורב שיורדיפ לפיק"א בית קפה... ממש לפני הפניה ימינה להנטקה (נגיד שאתם באים מחורב ויורדים לפיק"א) עכשיו כל חצי בערך הבעלים ושם המסעדה מתחלפים... למה? העסקים באמת הולכים כל כך גרוע? כי לא ראיתי שום דבר שהחזיק יותר משנה שם גג... אחרי המאפייה (או שזאת הייתה קונדיטוריה?) שהייתה שם לפני כמה שנים טובות.... שום דבר לא הצליח לשרוד... מעניין אותי למה

רינת24

New member
אחת הבעיות של המקום הזה שהוא יושב

על הצומת המרכזית ואין לו חניה

atlantis

New member
יש חנייה בשפע.....

נכנסים ימינה לכוון חורב וממש בפינה עולים על המדרכה ויורדים למגרש חניה של איזה 200 מקומות חניה חינם חופשי. הבעלים של הפאב הסביר לי שהחניה באה עם הפאב אבל כדי לעשות חניה מוסדרת צריך לסלול שם ולהוציא רשיונות ועוד אלף דברים אז הוא פשוט פתח את זה למי שרוצה לחנות בלי קשר לפאב בכלל.

רינת24

New member
לפי דעתי בקשר למשפט :

"שאין לאן לנוער ולצעירים בגילאים 16-30 לאן לצאת!" זה קצת להסחף יש פה מלא מועדונים ופאבים אני לא מתכוונת לרשום את כולם כי יש הרבה אם פה אין איפה יש? לך תגור באילת נתניה הרצליה וכל המקומות האלה ותבין מה זה שאין לאן לצאת

Emc2

New member
תראי

בוא נגיד שהמצב יכול היה להיות יותר טוב ואני מסכים... בהרצליה אין לאן לצאת... מנסיון... חוץ למסעדות בהצרליה פיתוח... יש שם מסעדות אחלה... אזור המסעדות הכי אהוב עלי בארץ נתניה זה גם מין חור.... אבל לא צריך להגזים... אילת? אילת זה טוב לחופשה ורע לגור

רינת24

New member
רק אחראי שכתבתי ראיתי שאתה בן 15

נכון שעכשיו יש פחות מסיבות המועדונים לנוער אבל אתה יודע יפה מאוד שבחופשים וגם עכשיו יש מדי פעם מסיבות נוער ומיני נוער במקומות כמו ווינגס והנמלה . לך תגור באילת או תדבר עם החברה שם . אין שם בכלל דבר כזה מסיבות נוער במועדונים

BoR|S

New member
המממ...

דבר ראשון, למרות שהוא בן 15 הוא נראה איזה 17 (לפחות לדעתי)... ווינגס מסיבות נוער? משהו לא מסתדר לי... בנות אולי אבל בנים בקושי... באילת יש מועדונים... ויש גם מסיבות שמכניסים בני נוער, לא בהכרח רק לבני נוער אבל יש גם שמכניסים בני נוער...

BoR|S

New member
אהה אוקיי...

באמת נראה לי מוזר ווינגס כי זה בכללי מועדון של סטודנטים...

BoR|S

New member
נכון...

אתה סתם גרמני שהוא בעצם רוסי בהכחשה ובן של עובד זר...

Emc2

New member
שתוק

אתה סתם חיפאני שהוא בעצם מנשר בהכחשה ובן של רוסי...

רינת24

New member
כן כי נכון שלגילאי 13- 18 יש פחות

מקומות לבלות אבל יותר מהרבה מקומות אחרים בארץ

BoR|S

New member
ממקומות אחרים בארץ?

דוגמא הכי טוב לדעתי... בתל אביב אני יכול ללכת לדינמו דבש, לג´י ספוט או לאזימוט למסיבות מוזיקה שחורה בעוד שבחיפה בקושי יש את הלונה....

אני חייבת להגיד.........

שיש משהו במה שהבחור אומר! חיפה זאת לא ממש עיר בילויים,וזאת אחת הסיבות שהרבה עוברים מ"העיר הקטנה" ל"עיר הגדולה". תמיד טענתי שחיפה זאת עיר לגדול בה,להזדקן בה,אבל לא לחיות את אמצע החיים! עם כל היתרונות שיש לעיר,וכל הדברים שיש לה להציע,ויש הרבה אני מודה, אין מספיק מקומות בילוי טובים לנוער,ולמבוגרים קצת יותר. עם כל המועדונים שיש (אפשר לחשוב כמה),וכל הפאבים,חסרים עדיין מקומות בילוי...ושלא להגיד שאם כבר יש מועדונים אז הם לא ממש ברמה! תקנו אותי אם אני טועה............ LOVE ענת. ודרך אגב מישהו מוכן להגיד לי איך משאירים מן חתימה שכזאת בסוף????? זה מצ´גע אותי...

BoR|S

New member
תגובה...

באותה הזדמנות... יש לך מידע אולי על מועדוני מוזיקה שחורה בחיפה והסביבה? ובקשר לחתימה, כנסי לכרטיס האישי שלך ולעדכון פרטים ויש שם מקום להוסיף חתימה...

למעלה