אח.... איזה עיר שפוכה

• פותח הנושא Emc2
  • פורסם בתאריך
אמממממממ......

לאחר מחשבה קלה........ המועדון שאני מכירה של מוסיקה שחורה זה הלונה. בכלל מקום טוב! (הרבה תגובות חיוביות). ותודה על החתימה!!!
LOVE ענת.

BoR|S

New member
בקשר ללונה...

בדר"כ יש במוצ"ש שמה אם אני לא טועה אבל זה לבני 18 ומעלה אם אני לא טועה... ואני קיבלתי מלא פידבקים חיוביים על המקום הזה... בפסח שעבר הייתה שם הופעה של סאבלימינל שהפסדתי וסיפרו לי שהיה ממש טוב... (הייתי צריך להכיו איזה פרוייקט אז לא באתי... את מכירה אולי עוד מקומות? ורצוי כאלה שהם 17 ומעלה כדי שגם קטינים כמוני יוכלו להיכנס?

לא משהו שידוע לי.......

אני מכירה רק את הלונה ויש גם את הג´ינג´י במרכז הכרמל של מוסיקה שחורה אבל זה גם לגילאים מעל 18.......! זאת חיפה......אל תגידו שלא אמרתי (שחסרים מקומות בילוי). LOVE ענת.

BoR|S

New member
לפי מה שאני הבנתי...

הג´ינג´י זה יותר פאב כזה מאשר מועדון... בכל מקרה תני לי בבקשה את הכתובת של זה...

אני לא יודעת את הכתובת אבל....

זה נמצא בדיוק במרכז הכרמל........ מול מסעדת בל בייגל,גרג,אם הם לא סגרו.....(נמצא מתחת לסנדוויץ´ בר) ממול יש תחנת אוטובוס...ממשיכים לרדת קצת למטה.....שם זה נמצא! מצטערת שלא הבהרתי את עצמי כמו שצריך...אבל אני סומכת עליך שאתה תמצא!
LOVE ענת.

לא כלום.. פשוט ילד מהכיתה שלי הולך

לשם להכיר חברים כי הוא הומו (יצא מהארון והכל) אז חשבתי שזה מועדון של גייז..

אוקיי אז ככה.............

עשיתי כמה בירורים קטנים בקשר למסיבות בלונה......... ימי פעילות: יום חמישי-האוס. יום שישי-ערבי ה-G.L.S (גייז,לסביות,סטרייטים) העליזים עם הופעות דראג, רקדנים,חשפנים ואירוח עם המלכה ססיליה. מנגנים:D.J איציק פישלי-דאנס, ניו-יורק האוס. D.J טל -האוס. יום שבת-R&B . נשמע טוב לא??? זה נחשב לאחד המועדונים הטובים בחיפה!!! LOVE ענת.

יכול להיות ש........

יש מסיבות גייז.........אבל לרוב אני יודעת על מסיבות גייז דוקא בזליג. וזהו להפעם!! LOVE ענת.

אם את יודעת על מסיבות של

מטאל/הארדקור פאנק בחיפה תגידי לי בבקשה :) גייז אני לא צריך.. :)

BoR|S

New member
הייתה לא מזמן מסיבה...

במושבה הגרמנית... היה חביב אבל היא לא הוכיחה את עצמה מבחינת מחיר ההשקעה והרווח אז זה לא יהיה שם קבוע... וממש חבל...

אנשים אתם פשוט הורגים אותי!

אז ככה למתוחכמים שרשמו ובלי להעליב שהלונה זה אחד מהמועדונם הטובים בחיפה שיקחו את דבריהם בחזרה ומהר!!! זה מועדון מטר על מטר עם חרא של בעלים ולא הייתי דורך שם גם בחינם. דבר שני בחיפה יש רק 3 מקומות שאפשר לקרוא להם מועדונים : סטייג´ שפעם נסגר ופעם נפתח ,חורבה,ואולטרסאונד שזה בעצם בקיבוץ יגור(אבל נגיד שחיפאי בשביל ההרגשה) לשאר לא הייתי מתקרב. לבעלי הרכב שביננו סעו לרמת דויד,טרמינל,לוקח את כולם בהליכה ולא יקר כמו ת"א. דווקא מסעדות יש כמה,ובתי קפה לא חסר...וגם פאבים יש כמה לא רעים. אבל תראו אותי!מגן על חיפה!חחח העיר שאני תמיד מחפיש,ותמיד אבל תמיד מקטרג,אבל בכל זאת עדיף ממושב נידח. ולהוא ששאל בקשר לבית קפה...כן הם מחליפים כל פעם בעלים. שאלתי אותם פעם וזה המקום הכי חרא בחיפה!במקום הכי חרא! מי עוצר שם בכלל?אם עוצרים זה רק לסנוקר וגם זה בודדים. אם מישהו רוצה קצת אינפו בנוגע למסיבות,פאבים,בתי קפה מעניים שישאל.

קראת לי מתוחכמת???

ואוווווווו ממש מחמיא לי......תודה!
(בציניות כמובן בלי טעויות) אז רק שתדע שהלונה זה נחשב כאחד המועדונים הטובים בחיפה,כן! זה שאתה לא אוהב אותו זה כבר משהו אחר...... ובקשר למועדונים שאמרת שהם נחשבים בעיניך למועדונים הם אכן המועדונים הכי טובים בחיפה. בעניין מסיבות טובות בחיפה (מועדונים טובים) זה די חסר...... איש מסיבות אולי תגלה לנו איפה נערכות מסיבות טובות?????? זה מעניין אותי לדעת......... LOVE ענת.

BoR|S

New member
לצערי רוב המסיבות הטובות...

לא מתקיימות בחיפה... אם זה בקריות ואם זה באזור המרכז אבל לרוב לא בחיפה... אבל אציין כמה לטובה... לפני חודש וחצי במושבה הגרמנית ליד הקניון הייתה מסיבת פאנק/מטאל שממש נהנתי בה... לפני יותר משנה הייתה הופעה בסיטי הול של הדג נחש שאירחו גם את סאבלימינל ומומי לוי... בפורים הייתה הופעה בסיטי הול של מוניקה סקס ושייגעצ...

למעלה