טוב, פיני..... אני הולכת להרוס לך את האוטו
P pini430 New member 27/11/03 #21 רק לא עם הגרזן ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo6.gif
P pini430 New member 27/11/03 #26 תירגעי,עוד שני פרקים בערך הוא יזרוק אותה בשביל מישהי שהיא בדיוק ההיפך.. לא איכפת לי לומר.. נראה לי שרק שנינו פה רואים את הסדרה הזו.. *מחכה לתגובות זועמות*
תירגעי,עוד שני פרקים בערך הוא יזרוק אותה בשביל מישהי שהיא בדיוק ההיפך.. לא איכפת לי לומר.. נראה לי שרק שנינו פה רואים את הסדרה הזו.. *מחכה לתגובות זועמות*
H h e n y New member 27/11/03 #27 איזה פרק....../images/Emo99.gif פינץ שלי ניפגע {זה לא היה מתוכנן, הבריון הזה שהרביץ לו היה אמור להרביץ לזונה שרצתה להתחתן איתו } לאאאאאא הם התחתנו והוא נישק את נינה למה החיים שלי צריכים להיות כול כך קשים...
איזה פרק....../images/Emo99.gif פינץ שלי ניפגע {זה לא היה מתוכנן, הבריון הזה שהרביץ לו היה אמור להרביץ לזונה שרצתה להתחתן איתו } לאאאאאא הם התחתנו והוא נישק את נינה למה החיים שלי צריכים להיות כול כך קשים...
H h e n y New member 30/11/03 #31 כן, בטח../images/Emo11.gif ואני עוד יאמין לך... אוףףף אין לי מחשב..... עד להודעה חדשה אני במחשב של הבי"הס, אז מישהו שיספר לי מה קרה בפרק של יום שישי
כן, בטח../images/Emo11.gif ואני עוד יאמין לך... אוףףף אין לי מחשב..... עד להודעה חדשה אני במחשב של הבי"הס, אז מישהו שיספר לי מה קרה בפרק של יום שישי
P pini430 New member 1/12/03 #32 נו חן כמה פעמים כבר אפשר לומר לך.. ש T.N.T זה לא משחק ילדים היית אמורה להבין את זה אחרי שכל הסלון נהרס מהניסויים שלך.. כך שהעונש שניתן לך בהחלט מוצדק אגב נתתי כבר סיכומון..
נו חן כמה פעמים כבר אפשר לומר לך.. ש T.N.T זה לא משחק ילדים היית אמורה להבין את זה אחרי שכל הסלון נהרס מהניסויים שלך.. כך שהעונש שניתן לך בהחלט מוצדק אגב נתתי כבר סיכומון..
H h e n y New member 3/12/03 #33 אמרתי לך......../images/Emo46.gif זה שלא הייתי פה ארבעה ימים זה לא אומר שאתה לא צריך לקחת את הכדורים