אח, אנשים, אתם כ"כ צפויים...

• פותח הנושא emale
  • פורסם בתאריך

emale

New member
אח, אנשים, אתם כ"כ צפויים...

כן, נו, מה חשבתי לעצמי. אתם כל כך צפויים. שאלה תמימה על "מה עשתה המנהלת שמגיעה לה תודה" העלתה לחברי מועדון "הגן של איה" ומנהלותיו האנמיות את הסעיף. איך אני מעיז לשאול שאלת כפירה כזאת? אתה הרי צריך להתייחס לאיה בכפפות של משי! אין, אין לך לב. במקום לרחם עליה אתה שואל שאלות שמרמזות על טיפת ביקורת מינימלית. ביקורת? על הניהול של איה? היא הרי משקיעה בניהול הפורום הזה, דבר מדהים במיוחד לאור כל מה שהיא עברה בחיים, מה שאומר שזה בכלל נס שהיא מצליחה לתפקד. איך אתה לא מתבייש? רע, אתה רע לב! צבועים ומתחסדים שכמוכם: איפה היא משקיעה בדיוק? איזה ניהול בדיוק יש פה? לכו לפורומים אחרים, תראו בדיוק מה זה אומר "לנהל פורום". יש לי חדשות בשבילכם: להכניס פעם בשבוע התחלות של שירשורי "הקטעים הנבחרים" ו"שרשור הקיטורים" (מה זה בכלל?!), יחד עם שליחת חיבוקים ופרחים מגוחכים לכל ילד שכותב כאן (בפעם הראשונה והאחרונה) "פתחתי בלוג!" זה לא ניהול! תסתכלו שנייה על התקופה האחרונה בבלוג: מתי איה העלתה כאן נושא רציני לדיון? הרי הפורום הזה כבר מזמן הפך לגנון מורשה בלי אף שיחה רצינית על משהו שקשור לבלוגים. לא שמתם לב, במקרה, שכל הכותבים בעלי הבלוגים היותר איכותיים נעלמו? איפה אוהד, למשל? למה אתם חושבים שהוא פתח בסקר כדי לבדוק אפשרות הקמת פורום בלוגרים חלופי? גם לו בא להקיא מגן הילדים שהולך כאן. קבלו תיקון - גן ילדים בפיקוחם של "מיקרו חמדה" (מיקרו זה אכן כינוי הולם למידת הכישרון של האישה המזדקנת ומעוררת הרחמים הזאת) ושל רחלי, הבנאדם הכי צבוע שתכירו בבלוגוספירה. רוצים דוגמא: רק לא מזמן היא מחתה על כך שכל מי שכותב פוסט של כמה שורות בבלוג שלו יוצא בהודעה דרמטית סטייל "עדכנתי!!!", והנה אתמול, לרגל העיצוב החדש והנוראי שלה (ככה זה שאין כוח להתעסק בתוכן, אז משנים כל שני וחצישי את העיצוב), היא כתבה בבלוג שלה שתי שורות מסכנות על איזה סרט חדש שהיא ראתה ושלא מעניין אף אחד - ומיד אצה לפרסם הודעת "עדכנתי!!!" פתאטית. וכל זאת למה? כדי שאנשים יכנסו ויראו את העיצוב החדש והמחריד של הבלוג שלה. איזה צבועה, איכס. ואני עוד לא מדבר על רמת הכתיבה בבלוג שלה (אבל על זה תקראו בקרוב ביקורת מקיפה בבלוג שלי. היכונו היכונו). אז אני יודע מה קרה: איה דיברה עם שלי או עם מישהי אחרת באייסקיו, ו(כמו תמיד) התלוננה על כמה קשה לה בחיים. שלי, ילדה טובה שכמותה, חשבה איך לעודד את רוחה של איה. מה עושים? מפרסמים הודעת תודה כללית וסתמית בפורום! וכמובן שכל אלה שקוראים לעצמם "חברים" של איה, אבל בעצם עושים זאת מתוך רחמים למצבה ולכל מה שהיא עברה בחיים - מיהרו להודות לה גם כן. וחמדה, חברתה הטובה של איה, מיהרה לעשות את מה שהיא עושה תמיד הכי טוב - להגן בגופה על איה תוך שהיא מטיחה קללות חסרות הסבר. "טמטום", חמדה? לשאול שאלה לגיטימית זה טמטום? את רוצה להסביר את עצמך? אבל הי, מה אני באמת מצפה ממי שרמת וצורת הכתיבה שלה מתאימה בקושי לרמת הסיפורים הזולים שיתר הנשים המזדקנות קוראות בשקיקה ב"לאשה" וב"את" (חמדה בטח תראה בזה מחמאה). גם על הבלוג שלה, כמו במקרה של רחלי, תקבלו בקרוב ביקורת מקיפה אצלי באתר, כי באמת הגיע הזמן שמישהו יספר לכם את האמת על הבלוגוספירה ועל האנשים הצבועים שמתיימרים לעמוד בראשו. על מה התודה בדיוק? זה מה ששאלתי, כי נראה לי מוזר שמנהלת של פורום כושל שכזה, בו היא מפציעה רק למטרות שירשורי הודעות ולחלוקת חיבוקים - ראויה לתודה. באמת שחשבתי שפיספסתי משהו. איך לא תארתי לעצמי שמטרת התודה לאיה היא פשוט כדי לעודד את המנהלת באיזו תקופה קשה אישית נוספת שהיא עוברת. איך לא שמתי לב כבר מזמן שהפורום הזה הפך לפורום תמיכה במנהלת בשעותיה הקשות. פורום לדיונים משמעותיים בנושאים שמעניינים בלוגרים? מה פתאום, הגזמתי. Emale סייברלייף 2.01 בטא

תלבלוג

New member
../images/Emo24.gifכל הכבוד

סוף סוף מישהו אמר משהו רציני וענייני. אני כבר המון זמן מנסה לעקוב אחרי הפורום הזה, והוא פשוט לא ממש מתייחס לענייני בלוגים ובלוגרים. וזה די מבעס. אבל לאף אחד לא היה את האומץ לקופ ולהגיד משהו (ואני לא לוקחת חלק פעיל אז לא טרחתי להגיד משהו) בכל מקרה סייבר מייל אני מאחוריך.

השתגעת לגמרי, בן אדם!!!

מה שכתבת כאן גרם לי ללכת לצד של "לא ראוי לתגובה". אני לא יודעת למה בכל זאת החלטתי להגיב, אולי מתוך תקווה שבכל זאת תלמד משהו.ושתתנצל. אני הולכת לקראתך ויוצאת מתוך שתי הנחות: איה לא עושה כלום, ממש כלום, כמנהלת הפורום. הפרגון שמפרגנים לה כאן הוא בדיוק מהסיבה שאתה מציין - להקל על מכאוביה, מתוך ר ח מ י ם. והנה באת, פיל בחנות חרסינה, ועשית כאן ממש גועל נפש. השאלה ששאלת היא לא שאלה תמימה בכלל אלא פרובוקטיבית וגסה בניסוחה. עובדה שאף אחד לא חשב לענות לך אלא רק לכעוס עליך. אין שאלה בשאלה שלך. ..."דבר מדהים במיוחד לאור כל מה שהיא עברה בחיים, מה שאומר שזה בכלל נס שהיא מצליחה לתפקד" - אתה יוצא הצבא הפרוסי, שבו אין חמלה ואין רגש, וכל ביטוי של רגש הוא מוקצה? נניח שאכן הרחמים גרמו לפרגון. מה אתה צורח מול הרחמים? תצרח לך כאוות נפשך את הביקורת האמיתית שלך. תצרח בראש חוצות - זה פורום אינפנטילי ואפילו אוהד כבר לא בא הנה, ואין כאן שום דיון רציני - זה גס ובוטה, אבל ענייני. אדם מהישוב עושה קצת כבוד לכאבו של הזולת ולרחמיו של הזולת, ולא מנצל רגשות כאלה כדי להעלות את הרייטינג של הבלוג שלו. בחוסר תבונה שכזה. בחוסר ענייניות שכזו. ותסלח לי על החזרות המרובות. ומה זה המשפט הבא המצוטט מדבריך? ..."האישה המזדקנת ומעוררת הרחמים הזאת) ושל רחלי, הבנאדם הכי צבוע שתכירו בבלוגוספירה".... כינויי גנאי. העלבות. אכן שוב נניח שהכל אמת: חמדה מזדקנת ומעוררת רחמים. כי הזקנה היא באמת דבר נורא ומעורר רחמים. הבןאדם מאבד בהדרגה את צורתו החיצונית, את כוחו, בהמשך קורה שהוא מאבד את תבונתו, את בריאותו, בסוף בגלל הזקנה האיומה הוא פשוט מאבד את חייו. זה קורה לכולם. זה יקרה גם לך. עכשיו אתה עוד עסוק בקינוח אפך הדולף ובשאגות "תראו אותי תראו אותי, אני פה, אני קיים, אני אני!!!" ובמצב ינקותי שכזה אתה באמת לא מסוגל עדיין להכיר באמת העצובה הזו שמחכה גם לך. אתה תהיה זקן ומעורר רחמים. וגם תמות. בינתיים כדאי שתלך למילון ותלמד שם את הפירוש של "אמפתיה". אולי זה יעזור לך בעתיד להפריד בתבונה ובקור רוח בין ביקורת אמיתית לבין לכלוך המסך שמקורו בצרכים האינפנטיליים שלך.

emale

New member
אוקי, הבנתי...

גם אני אאבד את צורתי החיצונית, את כוחי, תבונתי, את בריאותי ואת חיי. לא ממש חידשת לי כלום. אני רק מקווה שזה יקרה לי הרבה אחרי גיל 50, לא כמו שזה קרה להיא מהמיקרו (בעיקר בכל מה שקשור לתבונה). איזו תגובה עניינית לנושא החנפנות והצביעות פה, אולי? משהו? בכל זאת? אה, תשכחי מזה. Emale סייברלייף 2.01 בטא

לא נראה לי שהבנת

אין לי מילה על החנפנות וכו´ כי זה לא ממש מעניין אותי. וגם לא שאר התכנים. אז אני זזה הלאה. אבל אני לא יכולה להישאר אדישה מול התנפלות מכוערת כמו שלך. אף כי לא נראה שזה יעזור ...התכנים לא רלוונטיים. את זה אתה צריך להבין. מה שרלוונטי בעיני, לפני הכל, הוא אופן הפניה שלך. כמו שלימדת את הבן שלך לא לעשות קקי במכנסיים ככה תלמד את עצמך לדבר בצורה נאותה ועניינית. אתה מפריע לי בלכלוך שעשית כאן.ואני לא היחידה.

../images/Emo31.gif../images/Emo46.gif

אני לא הולכת להתייחס לנושא הביקורת שלך אלא אל הדרך שאותה בחרת כדי להעביר את הביקורת... לכל אדם יש זכות לומר את מה שהוא רוצה (חופש הביטוי) אבל גם ביקורת אפשר להעביר בדרך יותר בוגרת ונורמלית ולא בקללות כמו:"זקנה מעוררת רחמים" וכו´... משפטים בנוסח כזה רק גורמים לי לסלידה מהילדותיות שלך... כדאי שתתחיל להתבגר
ואם לא יאה לך להיות בפורום הזה שאפילו אוהד המלך הנעלה עזב אותו אתה מוזמן לעזוב, אתה לא תחסר לאף אחד

emale

New member
אויש, קופידונית...

אני לא רוצה להישמע ילדותי (אה, שכחתי, אני לא בוגר מבחינתך בכל מקרה), אבל כמו שכתב אור באחת מעשרות התגובות אצלי בבלוג - חמדה התחילה להוריד לפסים אישיים את הדיון הענייני (או לפחות שמנסה להיות כזה) הראשון פה מזה עשור, וכמו שאומרים באידיש - שי לפט מי נו צ´יוס (קדימה, אנשים, להפעיל את הבבילון). אבל מה איכפת לך, את הרי תמשיכי לשרוץ בפורום ה"עידכנתי!!!" הזה עוד שנים, ותמשיכי לדמיין שמה שיורקים עליך זה גשם. תהני. Emale סייברלייף 2.01 בטא

שש...ל..ו...ם...ל..כו...כו....ל...ם

סליחה שאני קצת רועדת ומגמגמת, זה מהפרקינסון, תרחמו עלי בבקשה. אני כותבת לכם מבית גיל הזהב.. של רשת משען.. אתם בטח יודעים שתוחלת החיים הולכת ומתקצרת בעולם המודרני, והמקומות שהיו תמיד מלאים בבני שמונים-תשעים, עכשיו מקבלים בזרועות פתוחות את בני החמישים, כמוני.. מה לעשות, כשהזיקנה תופסת אותך כדאי שתמהר לפרוש בכבוד לבית אבות.. אני לא כל כך קראתי את המפה נכון, לא ידעתי שזה מצבי - אבל נשמה טהורה אחת פקחה לי אתמול את העיניים והראתה לי את הכיוון אליו אני צריכה ללכת בגילי המתקדם והמעורר רחמים. לא, אני עדיין לא באגף הסיעודי, אמרו לי שלשם יעבירו אותי רק כשאני אפסיק לשלוט בסוגרים. שמה זה בכלל לא שאלה של גיל, יש להם כמה בני שלושים ומשהו שמשחקים בשלולית של עצמם כל היום וקוראים בעליצות לכל החבר´ה "קקי, פיפי, בואו לראות איזה יופי יצא לי היום.." אני יודעת שמה שאני עושה כאן עכשיו הוא לא חכם. הדבר הנכון ביותר לעשותו - זה לזכות את היבחוש בן השלולית בשתיקה מבזה. לא מגיע לו יותר מזה. אבל כשמזדקנים, פועלים לפעמים שלא בחוכמה. אז הנה התגובה לדברים שלא ראויים לתגובה: בחיים האמיתיים, לפעמים יש אילוצים. לא תמיד אדם יכול לבחור את ההתחברויות שלו. יש מסגרות שנכפות עליו, והוא חייב לתפקד בתוכן כי אין לו ברירה. אבל באינטרנט? במקום הכי פתוח והכי חופשי שיש בעולם? כאן אין "חייב". יש רק "רוצה" ואני מנסה להבין למה בן אדם שיש לו כל כך הרבה טענות למקום הזה "רוצה" להכנס אליו.. מה יש לו לחפש כאן בתוך ה- "רמה נמוכה ואנשים אטומים ששוחים בתוך ביצה מזוהמת תוך שהם חושבים שזאת הבריכה האולימפית הכי טובה שיכולה להיות" מה מביא אותו הנה שוב ושוב לחרחר ריב, לעורר מהומות, לעלוב באנשים? "לנשוך" כדבריו..(אפילו לא מקורי, פויה..) מה עקץ אותו? למה הוא לא יכול למשוך בכתפיים, להגיד "איזה מטומטמים" ולזוז הלאה? מישהו עומד לו עם אקדח צמוד לרקה ומכריח אותו לבוא הנה? נגמרו האתרים השווים והמעניינים באינטרנט? ננעלו לו העכבר והמקלדת והוא לא מצליח לצאת מהדף הזה? מה מלחמת החורמה הזאת שהוא הכריז על איה, ועל כל מי שיש לו איזו נגיעה אליה, או מעז לתמוך בה? למה הוא רודף אותה כאן? במרפסת? בבלוג שלה? בבלוג שלו? ( ומעבר לכל ההכפשות עליהן הוא חותם בשמו, יש גם הוכחות חותכות שהוא השפן הקטן שמסתתר מאחורי עוד כמה וכמה כינויים עולבים במיוחד.. זה לידיעת מי שחושב שאני "התחלתי"..) רבאק, לא טוב לבן אדם? שיצביע ברגליים. שיקים לו חלופות. שיבקר עניינית ויציע שיפורים (מה יש, מחווה קטנה כלפי האנושות - להעלות את רמתה..) מה המזוכיזם הזה לבוא למקומות שהוא סובל בהם,לגרד את הפצעים שלו בסלעים של הביצה הרדודה, ולהקיז מוגלה לכל עבר? השאלה "התמימה" שנשאלה כאן אתמול היתה ארס נחשים מזוקק, שנועד לייצר מהומה ולזעזע את הביצה. סתם מתוך שעמום של השואל, וכן - אני עומדת על דעתי, שגם מתוך רוע לב. אני יודעת שאם הייתי נוהגת בחוכמה ונמנעת מלהגיב, הכל היה גווע בקול דממה דקה. היה ברור לי, בסיבוב הזה כמו גם בסיבובים קודמים של "ההתכתשות" עם הפרסונה, שאני מושכת אלי אש. שאוי ואבוי יהיה לי אם אפתח את הפה: יכנו אותי בכינויים מעליבים, (מזדקנת זה הכי גרוע שמצאת? יאללה, הנה אני מזמינה עוד, תתעלה על עצמך.. )יאיימו עלי בביקורת נוקבת על הבלוג מעורר הרחמים שלי. ובטח יש בקנה עוד ארסנל שלם של תכניות זדוניות שנועדו לטפל במי "שנופל בפה" של המאור הגדול. היתה לי ברירה - לסתום את הפה ולהמשיך הלאה, ולחכות להתפרצות ה"תמימה" הבאה, כי הרי ברור שהוא מחכה לאיה בסיבוב.. אבל מאחר ואיה היא חברה שלי, נו מה לעשות אני מודה באשמה הנוראה הזו, החלטתי לצאת להגנתה. עכשיו אני עומדת עם הגב לקיר, אין לי לאן לברוח, וכיתת היורים בניצוחו של התליין הראשי מכוונת לי ישר לראש. יש פלא שאני רצה להתחבא במעון של משען??? הפחד גם מגביר את ה...פפפפ...ר.....קינ..סון..., רחמו עלי! ועכשיו, פניה אישית לאדון EMALE תשמע, אתה מעניין אותי בערך כקליפת השום שזרקתי היום לפח. פה ושם אתה כותב בשנינות מסויימת והיה יכול להיות נחמד לקרוא אותך. אבל אני לא יכולה להפריד את הכתוב מהכותב, והכותב מצטייר לי כטיפוס דוחה במיוחד, כך שאני ממעטת לקרוא אותך. מעכשיו גם המעט הזה ירד מעל הפרק. ברור מאליו שאני גם לא מתכוונת יותר אי פעם להגיב לך, לא כאן ולא בכל מקום אחר, אפילו אם תלכלך אותי בזפת ובחרבוני יונים שנשפכים ממקלדתך. אל תצפה לשום תגובה ממני, לא בשרשור הזה ולא בכל מקום אחר, כי אני כבר השלמתי מראש עם כל מה שתכתוב או לא תכתוב, ופרנקלי ספיקינג? זה לא מזיז לי את קצה הציפורן של הזרת. אני - אין לי שום שיג ושיח אתך וטוב שכך. אני מאחלת לך שתגיע לגילי המתקדם - עוד חמש עשרה שנה בערך,הא? אתה לא כל כך רחוק, ואתה צריך להתחיל לרוץ אם אתה רוצה להספיק לעשות רבע ממה שאני הספקתי עד כאן.. שלא לדבר על מה שמחכה לי מכאן .. אם לא תדבר יפה עם אבולעפיה, גם אם תחיה עד מאה לא תגיע לזה.. אז יאללה, והדרת פני זקן, לך לך לדרכך ואני אלך לי לדרכי. מבטיחה לך שלפורום בלוגים שתקים - אם יש לך גם קצת כוח גברא בנוסף לכוח דברא - אני לא אבוא אחריך בחיים. ואם אתה לא תרדוף אחרי לבלוג שלי או למקומות אחרים בהם אני כותבת - לא תצטרך להתקל בשמי לעולם, ובא שלום על ישראל ומזור לנפשך המיוסרת. ניסיתי לא לרדת יותר מדי נמוך, והמעט שכתבתי כאן זה בגלל שיו לפט מי נו צ´ויס.

emale

New member
תגידי, חמדה...

עוד לא למדת שלאף אחד באינטרנט אין כח לקרוא כמויות בלתי נגמרות של טקסטים? למי יש בכלל סבלנות להעביר 10 דקות בגלילה נצחית? זה אינטרנט, לא עיתון הארץ, גוד דם איט! (וזה רמז דק, אבל ממש דק, לגבי הבלוג שלך. בפעם האחרונה שביקרתי בו עוד לא למדת לעשות רווח של שורה בין פסקה לפסקה. אין לך רחמים על הקוראים שלך? רוע, רוע לב) ממה שכן הספקתי לראות בפרק החדש של "מלחמה ושלום" שכתבת פה, זה שאוצר המילים המלוכלכות שלך התעשר לאחרונה. איזה אושר, איזה עושר: קקי, פיפי, מזוהם, יבחוש, מוגלה, חרבוני יונים. כמה גועל. פתאום הקללות שלך מאתמול נראות כמו ברכות שלום נעימות לאוזן. בפעם ה-500 - השאלה שלי אתמול היתה אשכרה בשיא התמימות, בלי שום נסיון לעורר פרובוקציות, תוך שאני מצליח איכשהו לעצור את עצמי מלכתוב דברים בוטים יותר על "עצומת התודה" המגוחכת של שלי. אבל הרי כל מה שיש בו רמז דקיק לביקורת סמויה על חברה שלך למועדון ה"נשים בנות ה-50 שנפגעו המון פעמים מגברים ולכן מסמנות כל גבר כאויב עד אשר יוכח אחרת" ישר מדליק אנשים חסרי חוט שדרה כמוך, שמוכרים את האמת הפנימית שלהם תמורת חברות וירטואלית. בינינו, תעזבי, חבל על הזמן של שניינו. את תמשיכי להיות חברה של איה ולהגן עליה גם במחיר ויתור על (מה שנשאר מ)הכבוד העצמי שלך, ואני אמשיך לעשות את מה שאני עושה הכי טוב. מה זה? אני חושב שאת כבר יודעת.

agentx

New member
מעניין למה אתה לא עונה לי... ../images/Emo6.gif

ממש כמה הודעות למטה... תודה

מיטב המילים במיטב סידרן -גולדברג ל.

שלום לך "Emale", אתה אולי עדיין לא נתקלת בשמי אולם אני התמוגגתי מנחת מהבלוג שלך, המקורי לפחות וחשבתי לעצמי - כל כך מוכשר ומרתק... אז עכשיו ההזדמנות לומר לך את זה. אבל... כבחורה שחרטה על "דיגלה" את חופש האמונה, הדיבור והביטוי ומעריצה אנשים שלא חוששים לומר את דברם ברבים, אני חייבת לומר לך כמה מילים מנסיוני האישי הקצר. קודם כל אתר תפוז הוקם מלכתחילה כאתר לצעירים וגם אני נדדתי רבות במסלולי הרשת כדי למצוא את המקום שבו באמת אוכל להתבטא ולהענות כראוי (עדיין לא מצאתי). בפורום הזה אני ממש חדשה ולא הספקתי עדיין לתהות מי הם חבריו. אבל זה ממש לא משנה ולפעמים באינטרנט כל היופי הוא דוקא זה שהכל חורג מגבולות הזמן, הגיל והמקום. אבל מי שלא מרגיש שייך לכאן, או לשם, תמיד מוזמן לקום וללכת ! אבל "הערות בונות" או סתם "מילים" לא ניתנו לנו רק לשם הבנת השפה של האנשים שמולנו, אלא מחובתנו להשתמש בהן במתינות כי לפעמים מילים הן דבר כל כך כואב, יותר ממכות עצמן. אנשים שיודעים הכל יותר טוב מכולם וחשים חובה מוסרית לחנך את העם מביאים לי את הקריזה. ובעבר הייתי משתדלת לעשות להם אותו דבר בחזרה, אם זה היה מצליח לי אך כשהתבגרתי למדתי שזה לא כל כך יעזור גם לתחושה האישית שלי אז אני לא מנסה לעשות לך את זה בחזרה, רק לנסות לומר לך - לא מוצא חן בעיניך, תלך, תחפש מקום אחר אבל אל תפגע כל כך באנשים. מה לעזאזל הם כבר עשו לך ? אמרו לך מטומטם או אדם רע. אני דוקא צחקתי כשהם כתבו את זה. למה לקחת את זה כל כך אישי? אחרי שגדלתי עם תובנה ועקשנות להגיד את האמת מבלי שהבנתי למה צריך לרכך דברים, גיליתי שזה לא כזה ערך נעלה. זה רוב הזמן נורא פוגע, בייחוד כשכבר בין כה קשה עם משהו. אנחנו משקרים גם לעצמנו, זה סוג של מנגנון הגנה. נכון? ואם בסה"כ רצית כמה הערות בונות, אז מעבר לשאלה אם ההערה בונה או הורסת, נראה לעיתים כי אנו מסתובבים בקרב קבלני בנין (בונים או הורסים בלי הפסקה). מה גורם לאנשים לעשות זאת? יתכן ששימחה לאיד. אך במקרים רבים נמצא כי המעיר הערה (בונה או סתמית) מבחין בבעיה, אצל הזולת, שקיימת אצלו. אמרו כבר רבותינו: כל הפוסל, במומו, הוא פוסל. אז לסיום... (נגמר לי האויר): מה ששנוא עליך אל תעשה לחברך. ותמשיך להתעסק בבלוג המדהים שלך ואל תתערב במקומות שאולי נעים ככה לאחרים. נ.ב. בעיני, התאור של נשות הוליווד וצרוף התמונות שלהם והערגה להן, נראה לי מגוחך וקילקל את הסגנון שקראתי ממך. אז מה? אמרתי לך את זה? הודעתי לך ברבים שזה ילדותי? לא ! אז למה לעזאזל הוצאת את זה ממני עכשיו? נ.ב. 2 מציעה לך לחזור בך מהודעתך האחרונה בבלוג שלך. לא היה כתוב בשום מקום בעיתונות המודפסת והוירטואלית שהוכתרת למבקר נוקב וחסר משוא-פנים על בלוגים, ופיצוחים אני לא אוהבת. נגמרו לך המילים על עצמך וחייך ? תודה על ההקשבה,

binba

New member
תמיד אפשר...

להקים פורום מתחרה בנענע. אופס, אמרתי נענע
. בכל אופן - ידוע שהצביעות חוגגת כאן, ובשרשור ה"תודות" היא שוב הרימה את ראשה, אבל במקום לבזבז אנרגיות על ויכוחים וחילופי השמצות טיפשיים - אפשר פשוט להתרחק מהפורום (הלא בד"כ נמצא פה רק הודעות "גם אני עדכנתי"), או לחילופין - לפתוח פורום בלוגים בפורטל אחר (השאלה היא עד כמה בכלל נחוץ פורום כזה. אולי גם אחד זה יותר מדי).

העקיצות והקטילות מיותרות ..

אם אתה רוצה להעביר את המסר שלך תעשה את בצורה נורמלית קודם כל. מלבד זה..אני חושב שאיה לא הפכה את הפורום הזה לאיזה פורום אישי לבעיות שלה כמו שתיארת..איה עוזרת ותומכת..לא שהיא מלכה ולא שכולם מצדיעים לה אבל היא אישה נהדרת. תתפלא אבל להרבה אנשים החיבוקים המתקתקיים האלה עוזרים לנו [לגנון לא?] אם יש אלמנט קטן של התנשאות מצד רחלי או שלי זה ממש לא משנה, לאף אחד..כנראה שזה משך את תשומת לבך יותר מידי. כל בעיה שמישהו כאן כותב איה עוזרת, כמו שאנשים עוזרים לה, זה לא פורום אישי לבעיות שלה. זאת אחוות אנשים שכותבים, משוחחים על מה שהם כותבים ואם אין ממש דיונים עיוניים ניתן לשפר את זה במקום להרכיז על מלחמה מטופשת ולכתוב השמצות על איה או על אחרים. אני לא מצדיק את ה"מתנשאות"[כביכול] או את איה אני פשוט חושב שאם מישהו רוצה להתנשא..רוצה להגיד משהו ולעשות ההיפך אחרי זה, שיעשה זאת..זה לא הופך אותו לבנאדם צבוע וחסר כל הגיון. בכל אופן, הגנון הזה מאוד יקר לי, בגלל שכאן אני יכול לקבל תמיכה ועזרה בדברים שאני זקוק להם. אני יכול גם לעזור לאחרים ולהרגיש טוב עם זה. למה להפוך הכל לצביעות ? לשקרים למלחמה מסוימת.. למי אכפת ? העיקר שטוב לכולם. הדברים שניתן לשפר כגון הדיונים או לתת קצת יותר חיים בפורום, זאת לא הבעיה. אין בעיה בעצם, אלו רק תלונות שלך שהפורום יבש, שהפורום לא מה שהוא אמור להיות. לדעתי זה לא נכון. עידו.

איה@

New member
אימייל - לא ארד לרמה שלך ../images/Emo26.gif

ולא אענה לך באותה מטבע לשון - הגם שהפתוי הוא גדול..... אענה בקצרה ובצורה ענינית לכמה נקודות שהעלית א. לא זכור לי - מאז ופתחתי פורום זה - שהזכרתי בו ולו במילה אחת את "סיפור חיי". הקפדתי ואמשיך להקפיד - על הפרדה ברורה. אני מצפה גם מחברי הפורום לנהוג כך. וממך אני - דורשת! להפסיק לערב מין שאינו במינו, לבחוש לערב ולהעלות בכל הזדמנות את הנושא האישי והפרטי מאד שלי. ב. בעיני עצמי - ובעיני הסובבים אותי - אני גיבורה! כך שהמילה "רחמים" על כל פועליה - אינה במקומה (צר לי שאני הורסת לך את התאוריה שבנית בדמיונך) אחרוג ממנהגי ואומר - שלעמוד מול אדם שאנס אותך פנים מול פנים. ולהאשים אותו קבל עם ועדה - הוא מעשה שדורש אומץ רב. כנ"ל להחשף, להתראיין לפעול מבחינה ציבורית - ולשמש פה לכל אישה שישית ניפגעת גילוי עריות. זהו "אומץ" גדול מאד מול הקנה מידה של "להעיז" להגיד לאיה מה חושבים עליה..... (בתיקווה שאתה מספיק פיקח להבין את ההבדל) ג. לא מובן לי - מדוע אתה מחכה "שהמנהלת איה" תעלה נושאים לדיון בפורום? (....."מה אני גננת?".....) האם אין לך דיעה משלך? האם אתה לא בוגר מספיק בכדי להעלות נושאים בעצמך?? ד. לפי תקנון הנהלת תפוז - הודעות שיש בהן פגיעה / העלבה במשתתף אחר - תמחקנה לאלתר! ה. בהשאלה ממשפט שאמרתי למשתתף אחר כאן האובססיביות שלך - הפסיקה להעיק - היא פשוט עוברת לי ע"י האוזן. כבר אמרו לך שהרשת גדולה ורחבה יותר מהעולם - אתה מוזמן לחפש (אני מאמינה שתמצא ) מקום שיתאים "לאינטילגנציה" שלך. ובכל מקרה - אתה כבר לא אורח רצוי כאן. סע לשלום - המפתחות בפנים. איה.

emale

New member
כנסי איה, יש פה איזה תאוריה מעניינת

לדעתי זו ההודעה העניינית הראשונה שלך מזה חצי שנה בערך. וגם אם זה הדבר היחידי הטוב שיצא מהשכשוך הנעים הזה שאנחנו עוברים ביממה האחרונה בביצה - אפשר להגיד שזה היה כדאי. בקשר למקרה שלך - אין ספק שעברת דברים קשים. אבל קבלי ידיעה מפתיעה: מה שקרה לך בעבר פוגע כיום בפורום! הפורום הזה נהיה אנמי ורדוד כי רוב המשתתפים פה מכירים את הסיפור שלך (אם מהטלוויזיה או אם מהאיסיקיו) ומתייחסים אליך בדחילו ורחימו, הולכים על קצות האצבעות ונמנעים מלפתח דיון רציני, בו (מה לעשות) לפעמים גם המנהל ועמדותיו נפגעות. מתי קרה שמישהו פה יצא נגד הדעה שלך? פיתחת פה, בלי להתכוון, איזה סוג של דיקטטורה קטנה ונעימה (ומי שכבר העיז לרמוז משהו על קבלת הפנים המוגזמת שלך שכוללת חיבוק ופרח דביק לכל אחד, הגבת בתשובה בסגנון "אני אקבל כל אחד חדש פה בפורום בחיבוק ובפרח כי ככה אני רוצה, כי אני המנהלת"), ואין איש פוצה פה ומצפצף כי לא רוצים לפגוע בך. איה, ככל שתמשיכי לספר את הסיפור שלך יותר, את רק תזכי לעוד ועוד רחמים וחמלה שימנעו מאנשים להתייחס אליך כמו מי שאת באמת! הגיע הזמן לשים קו על העבר, להמשיך להילחם את המלחמות הצודקות שלך - אבל לעשות את זה עם קצת פחות פרסום. קבלי תוספת גם לעניין ה"חמלה". זאת לא חמלה, זאת הערצה. אנשים (ושימי לב, בעיקר הנשים כאן) מעריצים אותך על מה שעברת. למה לא, בעצם? את בעצמך מפמפמת את רגשות ההערצה שלהם בכך שאת טוענת שאת "גיבורה" ומתייחסת לעצמך ככה, במיוחד כשזה בא בנוסף להערכות עצמיות מפוצצות, גם אם בצדק, על "כמה אומץ צריך כדי לעשות כך וכך". כל זה גורם לסוג מוזר של שלטון פחד כאן בפורום, שגורם למראית עין לאווירה נינוחה, נחמדה ומהנה - אבל למעשה מוריד את רמת העניין ואת רמת הדיון פה לאפס. עד כאן התאוריה שלי. זו דעתי, זה מה יש, תעשי איתה מה שאת רוצה, אני מקווה שתקחי ממנה את הדברים הטובים. עכשיו, אם תסלחי לי, אני זז. משאית המגורשים מחכה רק לי, ולנהג יש עוד כמה נגלות לעשות הלילה.

genotip

New member
Emale קוקי, זה רק אינטרנט ../images/Emo34.gif

לא נאה לך? לך מפה, שלום... סליחה שלא היה לי סבלנות לקרוא את הכתוב עד הסוף, פשוט אני דיי יכול להניח מה כתוב שם. שוב, זכותך לכתוב את זה, אמרו את זה אנשים לפני, השאלה היא (ואם כבר אתה משווה את הפורום לפורומים אחרים) האם בכל פורום אחר זה כבר לא היה נמחק מזמן? ומי כמוני יודע את זה, כי אחרי שהשמעתי ביקורת לגיטימית בפורום אחר שבו נאמר שכל שגיאת כתיב, אפילו הקטנה שבהם, פסיק לא במקום או חוסר נקודה, יובילו למחיקת ההודעה (ולא.. זה לא היה פורום לשון או בית ספר). על השמעת ביקורת לגיטימית (שבה העליתי עובדות על כך שהרבה מבני הנוער סובלים מבעיות למידה, וזה לא סתם תירוץ) נחסמתי, הנהלת הפורומים כמובן לא ראתה לנכון להגיב על כך. אז קוקי, אני מבין שאתה מחפש קצת צומת לב, קצת כניסות לחזרה המרעישה, תעלול שיווקי (ופרשיות כאלה מוסיפות כמה וכמה כניסות) של מתחילים אז תמשיך לחפש. האנשים פה לא לטעמך? אתה לא חייב להיות פה. איה לא מספיק "מנהלת" (אשכרה גנון)? אתה מוזמן ללכת למקום אחר. בבקשה, הרי קהילת הבלוגרים (עם גיחוך קל) לא תתנגד לפורום, נאה לך שם? בבקשה, אני אפילו חושב שבוואלה יש פורום בלוגים, הם מחכים לך. אני רק רוצה להגיד לך דבר אחד, Emale יקירי. לך לכל פורום משגשג בחו"ל, אתה יודע מה, לך לפורום עיצוב גרפי פה בתפוז ותראה שהמנהלים שם לא פותחים בדיונים כל שני וחמישי, תפקידו של המנהל הוא לנהל, לוודא שזכויות הגולשים לא יפגעו. אתה גם מצפה שהיא תכתוב בשמות בדויים כדי שיהיה לך על מה להגיב? אז יקירי, יש לי שני מילים בשבילך, שעוד אף פעם לא יצא לי להגיד אותם באינטרנט בפומבי, אתה תקבל את זכות הראשונים: קפוץ לי , וכמו שאמרתי, אתה מוזמן לעזוב, לא תחסר.

binba

New member
חחח

לא יפה, אריאל. הבנאדם כבר בן 30...אז קודם כל תדבר יפה (גם לבני גילך, אבל לא חשוב), ושנית - די מצחיק לקרוא את כל נסיונתיכם החביבים לחנך אותו. שלא לדבר על זה שכל הודעה שניה פה מסתכמת ב"לא נאה לך - תלך" - צודקים, אבל אם נחזור על אותו מסר 20 פעם זה לא יעזור.. מה גם שמותר להעביר ביקורת. נכון, אפשר לוותר על העקיצות האישיות, אבל רבאק, רובינו לא מכירים זה את זה מעבר לעולם הוירטואלי הדלוח הזה, אז למה לקחת קשה כל דבר. נעלבתם? תבליגו, ותמשיכו הלאה. יותר בריא.

genotip

New member
סליחה? ../images/Emo34.gif

אני תמיד מדבר יפה עם אנשים, עד שהצד השני מגזים... והוא הגזים. אז רותם יקירתי, אני לא נעלבתי כאן, הרי הדיון הזה לא נוגע אליי בכלל, אבל לא עושים מה שהוא עשה! לא לוקחים צרה של בן אדם ומשתמשים בה נגדו, לא מקללים ולא פוגעים! אפשר היה להעביר את הביקורת שלו באופן לגיטימי לחלוטין, בחירת מילים שונה הייתה יכולה לשנות פה את המצב. אני הראשון שיגיד שזה סך הכל אינטרנט, רק תסתכלי על הכותרת בהודעה שלי, (כנראה שלא שמת לב). אני לא בא לחנך פה אף אחד, ואני לא מבקש שמישהו יצטדק בפני אבל יש דברים שאני לא מוכן להבליג עליהם. בשבילך יקירתי, זה רק אינטרנט, אבל (טוב, את ההמשך תקבלי עוד שניה בהודעה במסרים, כי הוא עוד יכול לפגוע במישהו)... וחוץ מזה, אני אוהב להתווכח, זה ממש כיף...

למעלה