העיקר שאתה נהנה ../images/Emo6.gif גם אני
פתאום אתה יודע הכל עליי, הגיל שלי, אמא שלי, הפרנסה שלי, הנשים שלי... נורא נחמד מצדך, בהתחשב בעובדה ש.. הממ... אתה זורק דברים בלי כיסוי, לא רשמתי שום הודעה שמתייחסת לגילי או לכל פרט אחר בחיי. חבל. דבר שני ידידי המזדקן, אני לא אחיך. דבר שלישי, נענה לך על כל מה שאמרת. אני יקירי, בחיים לא צעקתי יא מנייאק וברחתי. למעשה לא צעקתי לאף אחד יא מנייאק, כי לחלק מאיתנו, יש דבר קטן שנקרא תרבות דיבור, כן יקירי, ככה אותי חינכו (וכנראה שאותך לא). כשאני הייתי בכנסת, בישיבה עם שרים בכירים, וכשאני הייתי בכנסת, עם המנכ"לים המובילים איפה אתה היית? כשאני נלחמתי למען המובטלים בדרום, כשאני החתמתי על עוד עצומה, כשאני התנדבתי לחלק אוכל להומלסים או באיזה מעון לילדים מוכים, איפה אתה היית? כשאני נלחמתי לעשיית צדק לאנשים שקשה להם, איפה אתה היית יקירי? כשאני השקעתי מזמני ותרמתי, כשאני פתחתי את הפה על דברים שלא אהבתי, איפה אתה היית? אתה לא יכול לקרוא לי פחדן, אני הרבה דברים, פחדן זה לא אחד מהם. בעניין הכסף, כמו לכולם, אני מאחל גם לך רק הצלחה. אם אתה הולך לעשות כל כך הרבה כסף, אני בוודאי עוד אקרא עלייך בעיתונים, אני מצפה לזה בקוצר רוח. החוזה הזה בא בתיזמון מושלם, אה? כל כך הרבה זמן שהייתה מובטל ופתאום בום, חוזה שיכניס לך מיליונים? העיקר שלא תשכח לשלוח דמי מזונות לאישה ולבן. בעניין בתוליי, שלשמחתי/צערי נעלמו להם מזמן, הרי זה לא אני שמדרג נשים שבחיים אתה לא תוכל להשיג בבלוג שלך, זה לא אני שאישתו לא רצתה אותו, זה לא אני שזקן ולבד, מצטער... זה לא אני (וואלה, זה אתה!). לשמחתי יקירי, כל אחת שרציתי עד עכשיו השגתי, לא מתלונן תודה. אם אתה כל כך בעניין המראה, הבחורה שלצידי בשלושה חודשים האחרונים הייתה מה שמכנים "הילדה הכי יפה בגן", מהגן עברו כבר כמה שנים טובות, אבל היא מדהימה מתמיד. אז מזדמן (אה.. מזדקן סליחה) יקירי, תלך תחייה קצת, תפסיק לנסות להגדיל את האגו שלך ברשת, בריל לייף זה לא יעזור לך. בקשר לחלום הנהדר על הרדיו, אתה רוצה שאני אתן לך שיעורים פרטיים על זה? ללמד אותך מה זה קונסולה? מה זה ערוצים? או שסתם אתה רוצה שאני אמסור לך ד"ש באחת התוכניות? איך שתרצה... אתה אפילו מוזמן לקפוץ לביקור.