אח, אנשים, אתם כ"כ צפויים...

• פותח הנושא emale
  • פורסם בתאריך

genotip

New member
וקוקי טעית... ../images/Emo34.gif

הילד לא בן 30, בן 34 אפילו, הבחור כבר לא צעיר, אבל נהנה לדבר על כל אותם הנשים ה"זקנות". אתה שונא "טיפשים, שקרנים ואת השילוב המנצח בין השניים"? וואלה גם אני. נכנסת לרשימה הנחמדה

agentx

New member
תענה על זה בבקשה ../images/Emo11.gif

נצא מנקודת הנחה שאתה צודק במאת האחוזים, ניתן לך את הקרדיט על כל מה שאמרת. לדעתך זה סיגנון הדיבור המתאים לבן אדם בין גילך? לרדת לפרטים אישיים של אנשים אחרים נראה לך מכובד? אז אולי נרד לפרטים שלך, שנדבר על זה שאתה מובטל (ובשפתך: מה קרה? לא יכלת למצוא עבודה?)? נדבר על זה שאתה גרוש (ובשפתך: לא יכול לספק אישה? אפילו היא כבר לא רצתה אותך)? אתה באמת רוצה שנרד לחיים הפרטיים שלך? לדעתך זה העסק שלנו? אתה מחפש עוד כמה כניסות, עוד קצת חשיפה, אריאל לא סתם הזכיר את זה, כי גם הוא עשה את אותו הדבר (שערוריות תמיד עוזרות), תראה איך הקאונטר קפץ פלאים, מספר התגובות שילש את עצמו (ויותר). אז אתה, תמשיך לחלום על אותם נשים יפות שבחיים לא תקבל, תמשיך לראות סרטים ולעשות אתה יודע מה, רק תזכור דבר אחד. באותה מידה שאנשים לא עירבו את החיים האישיים שלך כאן, אין לך זכות לעשות את זה לאחרים. ועוד דבר לכל מי שהתלונן.. הפרדוקס כאן (לפתוח בבילון) הוא שכולם מקטרים אבל אף אחד לא מביא נושא לדיון. רותם יקירתי (גם אתה רוי), בעיצוב גרפי שהשתתפת בו פעם, אורן וגל היו היחידים שהעלו נושאים לדיון? דיי כבר להאשים אנשים אחרים, המנטליות של הישראלי בשיא גדולתה, אולי תנסו לשנות? לשפר? נקודה למחשבה, כל טוב

emale

New member
ביקשת כ"כ יפה, חמוד. איך אפשר לסרב

מה קרה, לכולם הגבתי ולך לא? היית חייב לעשות לעצמך פרומו למטה? רוצה קצת צומי? משמעם לך בחופש? מה קרה, אמא לא התייחסה אליך מספיק? הילדים בקייטנה נידו אותך? לאיש בגן הציבורי לא היו הפתעות בכיס כמו שהוא הבטיח לך? מה, ראית שהולכים פה מכות ורצית גם קצת להשתתף (אתה בטח מאלה שצועקים "יא מנייק" ואח"כ בורחים להתחבא) חמודי, אני אעשה את זה קצר כי אין לי זמן לקרציות כמוך: אני לא סיפרתי כלום על החיים של איה. מי שיודע (ואחרי שהיא הופיעה בטלוויזיה כולם יודעים) - יודע. מבין? לא? לך תקרא את הכל שוב מההתחלה. מחר יש לך בוחן ב-8, ברור? ולענייני האישיים: אני עומד לחתום מחר על חוזה שיכניס לי כמויות של כסף שגם אבא שלך, גם אתה וגם הבן שלך (אם כמובן תמצא את העיוורת שתסכים להיכנס ממך להריון. בהפריית מבחנה, ברור) ביחד - לא תרוויחו בכל ימי חייכם העלובים. ובעניין השגת הנשים... אח, אם רק היית יודע, בתול קטן שלי, אם רק היית יודע. עכשיו לך תנגב את החלב, נוזל לך בצד. לסיכום, תודה אחי. מזמן לא נהנתי לכתוב כל כך הודעה, חסרת מעצורים ומשתלחת כמו שצריך. איזה סיפוק ענק.

אני שמחה שלפחות אתה מסופק ממשהו...

אני עדיין בשוק מהילדותיות הנוזלת... אני בת 18 ואתה כמעט בגיל של אבא שלי, אבל אתה מתנהג לפחות כמו אח שלי הקטן (בעצם למה להעליב את אחי הקטן?) ציטוטים נבחרים: "אתה בטח מאלה שצועקים "יא מנייק" ואח"כ בורחים להתחבא" "אם כמובן תמצא את העיוורת שתסכים להיכנס ממך להריון. בהפריית מבחנה, ברור" "לך תנגב את החלב, נוזל לך בצד" "איזה סיפוק ענק", ועל זה נאמר- אם זה מספק אותך... למה שנתערב

emale

New member
קופידונית מתוקה, מניפוליסטית קטנה..

נחמד שלקחת את כל הציטוטים הנ"ל מההודעה שלי לילד ההוא, שהיתה במודע (ובכיף ענק) משתלחת ומתאימה לרמה של אותו תינוק. קבלי עיצה חינם: בפעם הבאה שאת רוצה לשחק במגרש של הגדולים ולהשתתף בויכוח - תנסי קצת לטשטש ולגוון את המקורות שלך, אחרת, איך לומר, יהיה לך קשה לבנות טענה שיתייחסו אליה ברצינות.

agentx

New member
העיקר שאתה נהנה ../images/Emo6.gif גם אני

פתאום אתה יודע הכל עליי, הגיל שלי, אמא שלי, הפרנסה שלי, הנשים שלי... נורא נחמד מצדך, בהתחשב בעובדה ש.. הממ... אתה זורק דברים בלי כיסוי, לא רשמתי שום הודעה שמתייחסת לגילי או לכל פרט אחר בחיי. חבל. דבר שני ידידי המזדקן, אני לא אחיך. דבר שלישי, נענה לך על כל מה שאמרת. אני יקירי, בחיים לא צעקתי יא מנייאק וברחתי. למעשה לא צעקתי לאף אחד יא מנייאק, כי לחלק מאיתנו, יש דבר קטן שנקרא תרבות דיבור, כן יקירי, ככה אותי חינכו (וכנראה שאותך לא). כשאני הייתי בכנסת, בישיבה עם שרים בכירים, וכשאני הייתי בכנסת, עם המנכ"לים המובילים איפה אתה היית? כשאני נלחמתי למען המובטלים בדרום, כשאני החתמתי על עוד עצומה, כשאני התנדבתי לחלק אוכל להומלסים או באיזה מעון לילדים מוכים, איפה אתה היית? כשאני נלחמתי לעשיית צדק לאנשים שקשה להם, איפה אתה היית יקירי? כשאני השקעתי מזמני ותרמתי, כשאני פתחתי את הפה על דברים שלא אהבתי, איפה אתה היית? אתה לא יכול לקרוא לי פחדן, אני הרבה דברים, פחדן זה לא אחד מהם. בעניין הכסף, כמו לכולם, אני מאחל גם לך רק הצלחה. אם אתה הולך לעשות כל כך הרבה כסף, אני בוודאי עוד אקרא עלייך בעיתונים, אני מצפה לזה בקוצר רוח. החוזה הזה בא בתיזמון מושלם, אה? כל כך הרבה זמן שהייתה מובטל ופתאום בום, חוזה שיכניס לך מיליונים? העיקר שלא תשכח לשלוח דמי מזונות לאישה ולבן. בעניין בתוליי, שלשמחתי/צערי נעלמו להם מזמן, הרי זה לא אני שמדרג נשים שבחיים אתה לא תוכל להשיג בבלוג שלך, זה לא אני שאישתו לא רצתה אותו, זה לא אני שזקן ולבד, מצטער... זה לא אני (וואלה, זה אתה!). לשמחתי יקירי, כל אחת שרציתי עד עכשיו השגתי, לא מתלונן תודה. אם אתה כל כך בעניין המראה, הבחורה שלצידי בשלושה חודשים האחרונים הייתה מה שמכנים "הילדה הכי יפה בגן", מהגן עברו כבר כמה שנים טובות, אבל היא מדהימה מתמיד. אז מזדמן (אה.. מזדקן סליחה) יקירי, תלך תחייה קצת, תפסיק לנסות להגדיל את האגו שלך ברשת, בריל לייף זה לא יעזור לך. בקשר לחלום הנהדר על הרדיו, אתה רוצה שאני אתן לך שיעורים פרטיים על זה? ללמד אותך מה זה קונסולה? מה זה ערוצים? או שסתם אתה רוצה שאני אמסור לך ד"ש באחת התוכניות? איך שתרצה... אתה אפילו מוזמן לקפוץ לביקור.

emale

New member
בו´נה ב´ונה...

אז אתה איזה סוג של שדרן מתוסכל, הא? איפה אתה מבלבל לאנשים את המוח, ב"רדיו אופקים" והסביבה? איזה תכנית יש לך, "קולו של הלוזר"? מה קרה, לא הצלחת להתקדם קצת לתחנת רדיו יותר אטרקטיבית, נגיד "רדיו רהט והנגב"? נורא כואב לי לקרוא שאחד כמוך שמתפאר בעזרה למובטלים, צוחק על מובטל אומלל שכמוני (סניף סניף. טישו בבקשה). אבל זה בסדר, תמשיך להתפאר במעשיך. תתפלא, גם אני עשיתי כמה מעשים טובים בחיים, ההבדל הוא שאני לא הולך ומספר עליהם לכל העולם, אפילו אם זה תחת ניק (אתה יודע בכלל מה זה?) וירטואלי. וביניינו, כבר היה עדיף שתהיה ילד כמו שחשבתי בהתחלה. אם זאת רמת הכתיבה והניסוח שלך בגילך המתקדם - מצבך יותר קשה ממה שחשבתי. אבל זה כנראה הסטנדרט שמחפשים שם, ב"רדיו טיז אל-נאבי".

agentx

New member
מפליא כמה זמן אתה מבזבז כדי להוכיח

משהו טיפשי כל כך
אתה אומר יותר ויותר שטויות מרגע לרגע, נקודת השיא הייתה לפני כמה הודעות, עכשיו באמת עדיף שתשתוק
הלכתי לשבועיים, שלום! (אגב, תבדוק איזה תוכנית ברדיו דרום 97 FM לא תשודר השבוע...).

emale

New member
תגיד לי, אריאל, קושקוש...

מישהו מכיר אותך? מישהו דיבר אליך אי פעם? מי אתה בכלל, מה אתה בכלל ובעיקר - למה אתה בכלל? תשמע, פשוש, כבר מאוחר, יום קשה ומלא סיפוקים עבר על כוחותינו, תמצא לבד את כל התשובות בתגובות שלי לאחרים. אה, עוד משהו: לפי הדגל ברור שהיית מת שאני אקפוץ לך. סורי, מותק, אני בקטע של נשים. טאף לאק.

genotip

New member
אה? ../images/Emo34.gif

מה אתה רוצה? בעניין הדגל... תעלול פרסומי קטן (מי כמוך יודע)... רק רציתי לראות מי ה(טיפש)ראשון שיקפוץ בראש, וואלה! שוב, זכות הראשונים לך (ולא לטובה). ואפילו אם הייתי, אז בוא נגיד שאתה גם זקן מדי וגם מכוער מדי. אז סורי מותק. טאף לאק.

emale

New member
אז חזרנו בחזרה לארון, הא?

הבנתי מה קרה. אמרת לעצמך "הגיע הזמן לצאת מהארון", אבל פתאום רעדו לך הביצים אז עכשיו אתה שוב בפנים. לא נורא, תחיה בהכחשה, זה מאוד בריא. אה, ותנסה קצת להוריד את מינון ה"קוקי" בהודעות שלך, אתה מסגיר את עצמך ככה. (ומה בדיוק הרעיון השיווקי המדהים מאחורי העלק "תעלול פרסומי" של הדגל? הומו זועף ומתוסכל שלי - תתחיל לחשוב על תירוצים אחרים לטשטש את הנטיות שלך. אתה שקוף מדי)

שלינקה

New member
האמת, Emale, שאני באמת מאמינה

ששאלת את השאלה ההיא בתמימות. לכן גם עניתי לך תשובה עניינית לשאלה. לא ראיתי בזה רוע או הקנטה. ובקשר לתגובה שלך - כמה הבהרות: גם אם הייתי יודעת מראש שזה מה שיגרור שרשור התודה - עדיין הייתי מכניסה אותו. אני באמת חושבת שמגיעה לאיה תודה! ואם אח"כ ראיתי שזה עוד עושה שמח לבנאדם ונותן לו כר נרחב לבטא את עצמו ולעורר מהומות - אז זה בכלל יכול להחשב לי למעשה הטוב היומי. חוץ מזה - תתפלא. אין לי מושג מה הICQ של איה, וכנ"ל הפוך. רק מה, יש אנשים שעושים דברים מתוך רצון כן ופרגון אמיתי. אולי מוזר לך שיש יצורים כאלה בכוכב שלנו, אבל הם קיימים. ראיתי את המאמץ של איה להשיג את התמונות מהבלוגרים בשביל השדרוג של תפוז -גם בכללי וגם בפרטי, וחשבתי שבאמת כל הכבוד לה על המאמץ. אני עדיין חושבת כך. אני לא יודעת למה אתה חושב שיש לי אינטרס להתחנף. הייתי בלוגרית הרבה לפני שהתוודעתי לפורום הזה ומן הסתם הייתי ממשיכה גם אילו הוא לא היה קיים. את קהל הקוראים החביב שלי לא הגדלתי על-ידי שרשור התודה, בזה תהיה בטוח (מה שאי-אפשר להגיד עליך, כמובן. אבל אין כאן שום רמז). אנשים נהנים לבוא לכאן, למרות שבעיניך זה לא הגיוני, ושמחים בכנות להגיד תודה למי שיצר להם את ה"כאן" הזה. טבעי, לא? יש לי כמובן גם תשובות ספיציפיות לדברים שהעלית. אני מניחה שבינתיים זה מספיק ושהבנת את הנקודות שרציתי להבהיר. שלי.

למעלה