אח של חברה שלי אמר שבילי ג'ו נראה כמו הומו

הוא באמת

סוג של הומו XD חצי... נו כמו שכבר אמרו-ביסקסואל. ולדעתי אין בזה שומדבר רע! הוא נמשך לגברים וגם לנשים,זכותו.. שיהנה D: והוא ואדי כ"כככ חמודים ביחד

הלו אנשים איך קפצתם

מלהרוג את אח שלי וזה שאת אוהבת את תנובה או מה שזה לא יהיה...? עזבו את זה, איך מצאתי את עצמי משוטטת בפורום של גרין דיי? 0.O

Chen Shesek

New member
איך קפצנו?

כי לרגע חשבנו שאולי יש עוד תקווה לדיון ענייני בנושא גרין דיי. כי כבר נמאס מלדבר על BJA כל הזמן, אם תפשפשי טיפה בארכיון הפורום, היו פה לפחות 946964762358 שיחות על המראה החצוני של BJA.

Little Panda

New member
זה רק מראה שהוא הכי חמוד מכולם!!!

אבל יש לו שיניים מגעילות... הוא צריך ללכת לטיפול שורש...

Chen Shesek

New member
הנה זה מתחיל. /:

וזה לא מראה שהוא הכי חמוד, זה מראה שיש כאן יותר מדי אנשים (או, בקיצור, פקאצות משועממות) שהמוזיקה מעניינת אותם פחות מהשיניים. ואני יודעת מה אמרו לי עכשיו- "אם את חושבת שאת מתעניינת יותר במוזיקה אז תעשי דיונים על המוזיקה גם בלה בלה בלה", רק שתדעי שאני עובדת כבר הרבה מאוד זמן על פינה חדשה שאני אעלה בימים הקרובים.

../images/Emo8.gifמחכה לפינה החדשה שלך בקושר רוח!

עזבו תשיניים של הבנאדם בשקט כבר! אם הוא היה רוצה הוא היה יכול לסדר את זה כבר ממזמן,יש לו מספיק כסף אבל הוא לא,זה אומר שכניראה לא בידיוק בא לו על זה עכשיו. זהו. וכמו שאמרתי-הוא לא אמור להיות מושלם.. סורי אבל זה באמת נשמע כאילו יש פה פקאצות שאכפת להן רק מאיך שהוא ניראה ולא מהמוזיקה אף על פי שאני חושבת שהוא ממשממש מ=מ=ש חמוד חח P: אבל לא להגזים חברה, הוא לא מושלם ואם הוא היה זה היה כבר מטומטמם.

Little Panda

New member
לא אמרתי שלא אכפת לי מהמוזיקה שהוא עושה!

אני אוהבת את המוזיקה... זה שהוא חמוד זה רק פלוס...

טוב בזה את צודקת

זה בהחלטט פלוס גדול מאוד
אבל תעזבי תשיניים המסכנות שלו בשקט XD

כן..

וזה מאוד עצוב כשזה קורה. אבל אני לא כזאת. באמת.. אני זוכרת כשרק הכרתי את גרין דיי לפני משו כמו שנתיים וחצי (הייתי רק כתה ו' XD ) אז חשבתי שהם כ-ו-ל-ם מכוערים אחושילייי אבל הטעם שלי כניראה השתנה עם השנים אבל אז אהבתי אותם רק בזכות המוזיקה ועכשיו המוזיקה שלהם נשארה הדבר העיקרי. מסקנה? לא יודעת.. כניראה שגרין דיי שולטים D: חח אני חופרת. סליחה.

Little Panda

New member
טוב, סליחה אבל לא אני התחלתי לדבר על השיניים

שלו... רק אמרתי משהו אחד... וחוץ מזה אני אוהבת אותם בזכות המוזיקה ולא בגלל משהו אחר חבל שקיבלתן רושם מוטעה

למעלה