אטופיק דרמטיטיס

שרי3

New member
אטופיק דרמטיטיס

שלום רב, זקוקה לעצה איך ניתן לעזור לילדה בת תשע הסובלת מאטופיק דרמטיטס. היא מעולם לא טופלה בתרופות קונבנציונליות, רק בטיפול הומאופתי שהועיל חלקית לתקופה מוגבלת. המצב עכשיו מחריף(יובש ,מתח וכו´) ומפריע לשינה ולתפקוד היום יומי ממש תודה

אסטמה של העור

שרי שלום הקדמה קצרה, האטופיק הינה מחלת עור דלקתית נפוצה יחסית התמאפיינת בנגעי עור יבשיים ואדמומיים הגורמים לגרד. ידוע כי מחלה זו הינה על בסיס אלרגי וקשורה לאסטמה ולקדחת השחת ופעמים רבות אדם לוקה ביותר ממחלה אחת. כמו כן ידוע כי מתח ומצבים נפשיים משפיעים ישירות על האקזמה וכן תזונה . לרפואה הקונוונציונלית אין הרבה פתרונות ועיקר התרופות מבוססות על קורטיזונים שבמקום לפתור את הבעיה הם מחדירים אותה עמוק יותר. ברפואה המשלימה האטופיק דרמטיטיס מקושרת לחולשה של הראות ובד"כ גם לעודף בכבד ולחולשה שלו בפינוי וסילוק רעלים וגם לחסר דם. לכן אופן הטיפול ברפואה הסינית היינו דיקור וצמחי מרפא בהחלט יכול לעזור כדאי לדעת שאצל ילדים בד"כ התופעה חולפת בגיל ההתבגרות וטיפול בהחלט יכול לתמוך ועזור למחלה להסתלק אך חשוב לזכור ש מחלות עור בכלל ואטופיק בפרט מראות על בעיה עמוקה והיא בד"כ לא עוברת לגמרי אלא אנחנו מצליחים להשקיטה או להטיב עם איכות החיים של המטופל. להלן כמה עיצות להקלה אם כי אני בהחלט ממליצה לגשת למטפל שמתמחה בנושא להתאמה אישית של תזונה ותוספי מזון. תזונה. בזמן ההתקף ממולץ לשתות הרבה מים פושרים עם לימון ולהלן שאר ההמלצות לזמן התקף ולשגרה: ראשית מומלץ לעשות ניקוי כבד ( ניקוי כזה יש לבצע אך ורק בהדרכת מטפל) הן בעזרת צום והן בעזרת שתית GREEN MAGMA או עשב חיטה. אח"כ מומלץ להוריד מוצרי חלב פרה, סוכרים,קופאין, חיטה לבנה, חומרים משמרים, תבלינים חריפים, פירות ( לתקופה מסויימת - אח"כ ניתן לחזור לחלק מהפירות), ומטוגן. ולהאכול הרבה דגנים מלאים , ירקות מבושלים , קטניות, ירקות חיים בטמ´ החדר ומעלה, ניתן לאכול בשר וביצים במידה ולשתות הרבה הרבה מים עם לימון. בד"כ לאחר תקופה של חודש בתזונה שכזו ישנה הטבה משמעותית בפריחה . לגבי תוספי מזון מומלץ לקחת השלמה של חומצות שומן בעלות השפעה אנטי דלקתית כמו מקסאפא/גלא וכן אבץ . דבר נוסף שניתן לקחת הוא תמצית תלתן אדום שהוא משתן ומנקה דם ויש לו השפעה ישירה גם על העור ( מרגיע יובש וגירוי). כמה המלצות כלליות: ראשית מומלץ להתרחץ במים פושרים ומטה- ככל שהמים קרים יותר העור מתייבש פחות וכן סירקולצית הדם גדלה והכבד מתנקה טוב יותר. חשוב להסתבן כמה שפחות ובסבון המכיל לחות (ישנם סבונים העשויים משמן זית- מומלץ) וכן ניתן לעשות אמבטיות עם כף - 2 כפות של שיבולת שועל/קוואקר טחונה ( לטחון טוב אחרת יהיה סתימה באמבט..) והכי חשוב לשמן את הגוף בקרם ללא כימיקאלים למינהם ועל בסיס מים ולא שמן כי זה סותם את הנקבוביות , אני ממליצה אקווזיום עם ויטמין E הנקרא אקווה קרם וניתן להשיג אותו בגדלים שונים. ציינת בעצמך כי מתח הינו קטליזטור להתפרצות המחלה,לכן חשוב לנסות ולהרגיע , ניתן לעשות לה מאסז´ עדין עם הקרם ( ולא עם שמן) לעסות טוב אך בעדינות את אזור השכמות והכתפיים. כמו כן ישנה נטיה לעייפות בזמן התקף , ממולץ מאוד לא להלחם עם הילדה , אם היא עייפה שתלך לישון(גם ע"ח לימודים..) השינה בד"כ עוזרת לגוף להלחם ולהחלים. אחזור ואומר כי כל ההמלצות פה לא פותרות מלהגיע למטפל טוב בתחום.. בהצלחה והרבה בריאות יעל

נוני עושה את כל השוני ../images/Emo13.gif

המיץ המופק מפרי הנוני עשיר בחומרי מזון שחסרים היום במזון שאנחנו אוכלים. מניסיוני הוא פועל על הגוף בכמה אופנים: 1. שיקום מבנים חלבוניים כולל רצפטורים, אנזימים, חלק מההורמונים, קירות התא (כולל העור, והרקמה העדינה במעיים) - שיפור ספיגה, הטמעה, חיסון 2. פינוי רעלים (כבד) 3. הוא מכיל סרטונין (הורמון מצב הרוח) ולכן מוריד רמות מתחים אנשים מדווחים על שיפור איכות שינה, הגברת האנרגיה, ירידה בסימפטומים של מחלות שונות. יתרון בולט - במיהולים מיוחדים ניתן להפנות את עבודת הנוני למערכות ספציפיות או לדפוסים ספציפיים שמאפשרים לנוני לסייע ברמות עמוקות מאוד - פיזיות, רגשיות ורוחניות. יש לזכור שעם מחלה כל כך עמוקה ומורכבת, במיוחד לאחר שנעשו בעבר נסיונות לטפל במחלה, יש לתת לגוף זמן ארוך לריפוי. בכל מקרה, אם זה עוזר לה או לא, ניתן לדעת בתוך תקופה של עד 3 חודשים (יש מי שמגיבים מיידית ויש מי שלוקח לגוף שלהם זמן...) בכל מקרה, אני רוצה להדגיש שנוני אינו תרופה לאף מחלה או איבר. הוא מיץ פרי שעשיר בחומרי מזון שנחוצים לגוף לקיום שוטף... במקביל, בכל מקרה, לא הייתי מוותרת על: 1. טיפול ברמת הרגש (אפילו אם רק דרך פרחי באך) 2. איתור האופן בו אחרים "נכנסים לה מתחת לעור" נאוה

odeia

New member
נאוה, שאלה לגבי הנוני, האם הוא בטוח

לשימוש לכולם? האם הוא בלתי מזיק, גם אם הוא לא מועיל? מה ההבדל בינו לבין האינטרא? היכן ניתן להשיגו?

מידע על נוני

עקרונית, הנוני בטוח לכולם. נוני הוא פרי מאותה משפחה של האנונה. לא ידוע על אלרגיות אני מוצאת שהוא משפיע על הגוף כל כך חזק, שצריך להתחיל להשתמש בו בזהירות. אדם בריא יכול להתחיל עם כפית, לעלות אחרי 3 ימים לכף, אחרי 3 ימים ל- 2 כפות ואז להוסיף בהדרגה כף לשבוע עד שמרגיש שינוי חיובי משמעותי. יש אנשים ש- 2 כפות עושים אצלם נפלאות יש אנשים שגופם כל כך צריך את המרכיבים שהם מדווחים על חשש שהם מתמכרים (כל הזמן רוצים עוד...) אנשים קשישים, חולים ותינוקות בריאים - אני ממליצה עליה מתונה יותר: להתחיל מ- 1/2 כפית, לעלות לכפית, לשתיים, לשלוש... אנשים רגישים במיוחד וחולים מאוד אני מתחילה לפעמים ב- 2 טיפות תחת הלשון ועולה משם ע"י יותר פעמים 2 טיפות ביום ואח"כ עוברת ל- 3 טיפות, 4 וכו´. ברגע שהאדם מגיע לכפית, אפשר להגדיל כמויות בחצאי כפית או בכפית בכל פעם[ חשוב לדעת שהמפיצים הגדולים של מורינדה (אלו שמרוויחים מליונים) שותים את הנוני כמו שאני ואת שותות מיץ תפוזים... אין הגבלת כמות. הוא בטוח ואפילו מומלץ לנשים בהריון (מקטין סיכון לרעלת, מחזק את ההריון ואומרים שמקל על הלידה) ולנשים מניקות (מעשיר את החלב) ואפשר לתת אותו גם לתינוק שאך נולד. אני אישית התחלתי לקחת נוני זמן קצר לפני ניתוח ובמצב בריאותי לא ממש יציב. הייתי צריכה לאזן את הגוף תוך 3 שבועות. התחלתי עם 1/3 כוס ליום. התוצאה הייתה חזרה חדה של סימפטומים מהם סבלתי עד זמן מה לפני, זה לא היה נעים אבל... הגוף היה מאוזן וחזק לניתוח אני לא סובלת מהסימפטומים הנ"ל היום, למרות שהם קלאסיים למחלה שעל פי הרפואה הקונבנציונלית אי אפשר להיפטר ממנה
לכל אדם המינון האישי שלו/ה - מינון שיכול להשתנות. יש הרבה מה לכתוב על הנוני אבל... אין טעם לשפוך תיאוריות. אכתוב לפי הצורך שעולה בפורום. איך משיגים אותו? לצערי, הנוני של חברת מורינדה (ורק אליו אני מתייחסת בדברי) נמכר בשיטת הפירמידה. את יכולה ליצור איתי קשר ולומר לי היכן את כדי שאוכל לבדוק איך להעביר לך בקבוק או להירשם כמפיצה של החברה. היותך מפיצה, לא מחייב אותך להפיץ אבל מאפשר לך שימוש זול יותר במוצר (הקניה בארגזים של 4 בקבוקים) אני לא יודעת מה הנהלים כאן לגבי פרטים כמו מספר טלפון של היבואן (יעל?)אז אשאיר לך את האפשרות ליצור איתי קשר אם תרצי. בכל מקרה, אני מכירה את המוצר ועובדת איתו, כמרפאה כבר מעל 3 שנים. מזמן נטשתי את המאמצים "להקים רשת" ולהפוך אותו להכנסה... כמרפאה מצאתי מוצר מדהים: רבגוני וניתן לשימוש באופנים מגוונים כמרפאה מצאתי את המוצר אותו חיפשתי מאז צעדי הראשונים בתחום: מוצר שמספק לגוף את מה שדרוש לו לשיקום מערכותיו. הוא לא מחליף את פעולת הגוף אלא מאפשר לה לקרות. אפשר לבלוע אותו, לשים קומפרסים, להשתמש בו כטיפות אף / עיניים / אוזניים, לעשות שטיפות ואגינליות ואפילו חוקנים ניתן למהול אותו ולכוון אותו למערכת כלשהי או לדפוס שקיים בגוף ועוד מוצר שהשימוש בו אישי ו"נתפר" על פי מידות המשתמש מקווה שלא הלאיתי בפרטים... לאינטרה, ברשותך, אני מתייחסת בהודעה נפרדת נאוה

הנוני אסור לשתיה לחולי דיאליזה

הנוני מכיל המון ויטמינים, מינרלים וחומרי מזון אחרים. אחת הפעולות החזקות ביותר שלו היא פינוי רעלים - הכבד מנטרל, הכליות מוציאות מהגוף. הנוני יכול להיות יעיל מאד בבעיות של הכליות כל זמן שהן מתפקדות, אפילו קצת. ברגע שאדם נזקק לדיאליזה, אנחנו מנסים להפחית למינימום את עומס החומרים לפינוי... אפשר כמובן להשתמש בו חיצונית (טיפות אוזניים, רטיות וקומפרסים על פרקים כואבים וכדומה) נאוה

odeia

New member
נאוה, המון תודה, אשקול את אפשרות

השימוש בנוני, רק אולי תהיה בעיה אחת והיא של כסף. (כי אמרת שהוא יותר יקר מהאינטרא). אצור בהמשך קשר איתך במסרים

אינטרא

את האינטרא הכרתי 3-4 חודשים לפני הנוני. זהו מרשם של 23 צמחי מרפא שעובדים בקשת רחבה. הוא טעים מאוד ונלקח בכמות קבועה כל יום - עד 30 מ"ל ליום, בבוקר. מעבר להיותו טעים יותר וזול מהנוני בכ- 100 ש"ח (מה שמפתה הרבה אנשים להעדיף אותו), יש לדעת כמה דברים: האינטרא מכיל פסיפלורה - צמח מרגיע שהשפעותיו לא שונות בהרבה מ- וליום, מצד אחד, ומעוררים כמו: ג´ינסנג מצד שני. פעילות הצמחים שמעלים דופק ולחץ דם א י נ ה בהכרח מנוטרלת על ידי הפסיפלורה, למרות דברי המשווקים את המוצר. אנשים רבים חשים שיפור בבריאותם עם לקיחת האינטרא אבל כ- 1/3 (כך אומרים מקורותיי) מפסיקים לקחת אותו בגלל שהוא גורם להם טכיקרדיה (דופק מהיר). אני אישית פגשתי המון כאלו. לקחתי אינטרא לפני שהכרתי את הנוני. מאוד התלהבתי וביקשתי עוד מידע. קיבלתי את רשימת הצמחים אך לא את הדרך בה הם פועלים יחד. הרוקח איתו שוחחתי לא ידע לומר לי למי אסור להשתמש במוצר, או איך להתאימו לאנשים שונים. אני עצמי חוויתי טכיקרדיה וזו הייתה אחת החוויות המפחידות בחיי. הייתי מקבלת פתאום דופק ח ז ק, 110 שחשתי אותו מהגרון ועד לבטן, ללא כל מאמץ גופני. לא חשדתי אפילו שזה מהאינטרא כי הוא היה טעים ועשה נפלאות למערכת העיכול שלי... בתקופה זו, כתבתי מכתב פרידה מהבן שלי - לא האמנתי שאחיה שנה אני לא זוכרת מה הייתה הסיבה, אבל עשיתי הפסקה עם האינטרא ל- 3 שבועות והסימפטומים נחלשו. ביום שלקחתי את המנה הראשונה אח"כ הטכיקרדיה חזרה, בגדול. רק אז עשיתי את הקשר.... מה בדיוק האינרא עושה? אף אחד לא יודע באמת. יש לה המון חומרים ואם אף אחד מהם לא מזיק לך, אישית, היא יכולה אפילו לעזור האינטרא מורכבת מתמציות של צמחי מרפא - צמחי מרפא מכילים רעלנים ולכן חשוב כל כך לדייק בהתאמתם ולא להכביד על הגוף בניטרולם ובפינויים (פורמולות של צמחי מרפא צריכות להיות מותאמות אישית על ידי מי שמתמחה בכך, סיני או מערבי. התאימו לך פורמולה למצבך היום - את לא יכולה להעביר לאחר או להשתמש בה בעוד שנה, יש לחזור למרפא להתאמת הפורמולה החדשה. - נתון זה נכון מאוד גם לגבי ויטמינים ומינרלים - אין להמשיך לקחת אותם ברציפות ללא הנחיית המרפא - סיימתם את המנה שניתנה, התייעצו מה מתאים עכשיו. לפעמים מרפא יאמר: זה יש לקחת כל החיים. במקרה כזה, יש לעשות הפסקות מדי תקופה כדי לאוורר את הגוף ולאפשר לו להיפטר מעודפים, ו... ל נ ו ח במקרה של הבת שלך, אני מאוד לא ממליצה כי זה לא ספציפי מספיק ויכביד על הכבד... אם את מאוד סקרנית, ואם את אדם בריא בדרך כלל, נסי לקחת בעצמך, אולי לך זה כן יתאים אבל... דלגי על הילדה. זה ממש ממש לא מתאים כאן מקווה שעזרתי לך. לא עשיתי השוואה ממשית בין הנוני לאינטרא כי אלו שני מוצרים שונים שנעשה בהם שימוש אחר (למרות שמשווקי נוני רבים נשמעים כמו משווקי אינטרא
). אם יש משהו ספציפי שלגביו את רוצה השוואה, שאלי ואם אוכל, אתייחס בריאות ואהבה, נאוה

odeia

New member
נאוה, להרגיעך, האינטרא היא רק

בשבילי, לא יודעת למה חשבת שזה בשביל הילדה. אני משתמשת באינטרא די הרבה זמן וכרגע עם הפסקה, רק היה משהו שקראתי כאן בפורום על הנוני שמצא חן בעיני. השאלה היא אם הם, פחות או יותר, עושים את אותה עבודה על הגוף?

הם עובדים אחרת...

הנוני לא עובד על מערכות, הוא עובד בגוף ברמה של אבני בניין לכן, הוא ממש משקם רקמות - לאורך זמן ההודעה הראשונית מתייחסת לילדה, גם תשובתי... ואז שאלת על האינטרא בלי לציין כלום - הסקה הגיונית? אני מניחה שזה היה פשוט הגיוני לחשוב שאת רוצה לתת לה אינטרא
סקרנות: מהו הדבר על הנוני שמצא חן בעיניך? נאוה

odeia

New member
מה שכתבת בהודעה הראשונה שלך על

הנוני: נוני עושה את כל השוני, ניקוי רעלים, מצב רוח ועוד. כבר לא זוכרת את כל מה שכתבת שם, רק זוכרת שממש נראה כאילו יש לו תשובות להרבה בעיות/תשובות שמחפשת פתרונות.

אטופיק דרמטיטיס וטיפול בה

שלום רב אפשר לטפל בדרמטיטיס אטופית ולנקות את הגוף מנגעי המחלה תוך פרק זמן לא ארוך יחסית. הטיפול אינו הומאופטי על אף שכותב שורות אלה הוא הומאופט. הטיפול מבוסס על קוקטייל צמחי המעכב את מתווכי הדלקת המעורבים במחלה. ניתן לסייע לך. בברכה רמי מור אי מייל לשאלות: [email protected]

היי תומר אתה וכולם מוזמנים

שלום תומר ושאר החברים בפורום. מאז אני כותב בפורומים דאגתי לומר לכל המעוניין כי ברוך הבא למשכני לצפייה והתרשמות. אני מצלם בוידיאו את הפתוגניות העוריות ומוכן לשתף גם אותך ביכולתה של הרפואה המשלימה. אין כוונתי לשלוח לאי מייל את הגולש - אלא עם כן אני מתרשם כי הגולש יהא מעוניין בהיבטים של הטיפול שאינם ראויים לדיון פומבי. מה חפץ הגולש ? מידע ודרכי פעולה שיקלו על מכאוביו !!! מה מספק האינטרנט ? את המידע ואת דרכי ישומו. אתה מוזמן איש יקר גם יעל וגם כל הסקרנים. לידיעתכים אני בצפון. באמת רמי מור

רמי, מה שמאוד מסקרן אותי

ובטח גם עוד רבים פה, זה אותו קוקטייל צמחי מרפא שיכול להעזור במקרה של אטופיק רמטיטיס. יכול להרחיב פה ? ותודה מראש בשמי ובשם השאר :) תומר הר חורב

רמי, מה שתומר מנסה להגיד

(תומר, אתה סולח לי אני מקווה...) זה שהפורום נועד להעשרה וללימוד ולא למנף את מאגר הלקוחות שלך (הלוואי ויגיעו אלייך אנשים בזכות הפורום, אבל זו לא המטרה הראשונית שלו). כלומר, את הידע, בבקשה תעלה כאן. לדברים האינטימיים יותר אין ספק שיש מקום אחר אבל אין צורך לפרסם את המייל בכל פעם. תוסיף אותו לכרטיס האישי ומי שירצה כבר ידע לפנות אלייך משם או באמצעות המסרים האישיים כאן בתפוז.

רמי , זאת לא הפעם הראשונה ..

שמסר זה מועבר אליך, הבנו שיש לך פורמולה פלאית שמרפאה המון דברים אולם בפורום הזה אנחנו נותנים תשובות ספציפיות או לא נותנים אותם בכלל. אתה יותר ממזומן לפרט על מה הפורמולה מבוססת ( חוץ מזה שעל צימחי מרפא) על מה היא משפיעה ( מבחינה מערכתית) ועוד. כמו כן אתה מוזמן לפרסם את נפלאות הפורמולה בלוחות המטפלים הפורום עצמו אינו המקום בפורום זה יש כמה כללים שאנו משתדלים לשמור , לכן קבל את החלטותיך אשר יהיו ואם הינך מחליט להשאר איתנו שתף אותנו בידיעותיך. שבוע טוב יעל

מענה לכולם

שלום לכולם תשובתי היא משוב לגולשת שואלת אשר דבריי מיועדים לתת לה את מבוקשה !!! כך כתבה : שלום רב, זקוקה לעצה איך ניתן לעזור לילדה בת תשע הסובלת מאטופיק דרמטיטס. היא מעולם לא טופלה בתרופות קונבנציונליות, רק בטיפול הומאופתי שהועיל חלקית לתקופה מוגבלת. המצב עכשיו מחריף(יובש ,מתח וכו´) ומפריע לשינה ולתפקוד היום יומי ממש תודה בברכה רמי מור

רמי בא נסכם

מכיוון שאני בהחלט מאמינה כי יש לך יכולות לטפל ולעזור לאנשים אני מזמינה אותך שוב לפרסם את עצמך ללא תשלום או תמורה בלוחות המפרסמים , אם תרצה חשיפה גדולה יותר אני מאמינה שתוכל למצוא מגוון של אפשריות פרסום בתשלום.ואולי אף ללא תשלום בפורומים אחרים המאפשרים פרסום. וכמו שהסברתי בעבר בפורום ולך באופן אישי ע"מ לשמור את הפורום מקצועי ואמין הפירסום הסמוי והגלוי אסור להבא הודעה סתמית שתסביר שיש לך פורמולת צמחים לפתרון הבעיה והפניה למייל תמחק. המשך יום נפלא יעל

יעל בואי נשים את הקלפים על השולחן

שלום יעל אני כאן משיב לגולש, גולש שואל והציבור משיב. נכון, את יודעת על סמך חוות דעת של מומחה עור (מנהל מחלקה בבית חולים) כי יש בידי טיפול צמחי אשר הניב ככל הנראה תגלית יחודית במחלות בעלות מרכיב דלקתי. את יודעת זאת על סמך חוות דעת ששלחתי לך באי מייל. באי מייל חוזר שקבלתי ממך,את מבקשת ממני פרוט של הפורמולה וכמובן שאני לא אפרט את הפורומולה לשם מה לחלק איתך קנייני ששוה הרבה מליונים. האי מייל שלך עדיין שמור אצלי. את פתאום מציגה איצטלה של שומרת חוק מטעמי פרסום. איזה פרסום ? אני קורא את הודעתו של גולש ואני משיב על סמך המידע אשר בידי. אני חותם בשמי כי כך קוראים לי, אני מציין את את כתובת האי מייל שלי כי כך נהוג באינטרנט. ופורומים ואינטרנט הם מקום למידע רפואי ברשת, לא מקום של מידע מצונזר. עוד טיפ, גם הנהלת תפוז קבלה את חוות דעתו של המומחה. היה זה בעבר כשניסה מישהו שהישגי איים עליו לחסום את דרכי בכתיבה למחוק כל דבר מטעמי עד אשר הוכח לו כי כל מחיקה מולידה את ההיפך הרצוי,כל מודעה שנמחקה (פגעה בגולש השואל אשר לו יועד המידע ולא לקולגות) זה לא חדש שאני מפחיד אנשים שונים העוסקים ברפואה אני יודע זאת. אם צריך התגלית הזו היא לטובת בני אדם - בני אדם חולים. הפורומים גם הם לטובת בני אדם / גולשים בשפת הגלישה/ פציינטים בשפת הרפואה. לא יקום אדם שיפגע בחופש הביטוי ובזכות הגולש לקבל את מיטב האינפורמציה וודאי ובוודאי ברשת האינטרנט שיועדה לכך. חזרו למסלול רגיל של כתיבה והניחו להישגים של אחרים לשרת בני אדם. לסיכום: הגולש השואל נמצא כאן אך ורק למטרה אחת,והיא ל ק ב ל !!! אני אתן לו את מבוקשו במקום שאוכל לעשות זאת. בברכה רמי מור

למעלה