אטופיק דרמטיטיס

רמי, הקלפים מזמן נמצאים על השולחן

אני בטוחה שיעל לא מחפשת להתעשר על גבך. אם היא שאלה זה היה מן הסתם מסקרנות גרידא. מספיק לטחון את נושא השאלות תשובות. אתה לא מגלה לאף אחד כאן את אמריקה. אנשים שואלים ומקבלים תשובות לשאלות אבל ממך הם מקבלים חצי אמירה על יכולת לטיפול למרות שאתה... והפניה למייל. זו לא תשובה. כמשתתפת קבועה בפורום וכנראה שלא רק בשמי, הגישה שלך לא מקובלת. ממש לא מעניין לשמוע בכל פעם שיש לך פתרון והוא נמצא באימייל. או שתיתן התייחסות רצינית, עניינית ומקיפה או שלא תיתן בכלל. מה יכול להיות יותרברור מזה? יעל מנהלת את הפורום, היא עזרה, עוזרת ותעזור לכל מי שנכנס לכאן וכמוה מטפלים אחרים. הניסיון לטפס על גבה או ללכלך את השם שלה לא יצליח לך. היא לא תחסום אותך בגלל ההשגים היא תחסום אותך ההתעלמות מהבקשות החוזרות ונישנות. תפנים, לפורום יש מנהלת, היא מתווה קווים ומדיניות. כל האחרים כאן מקבלים ונהנים, ביתניים אתה ררק מעכיר את האווירה עם דיון שהיה אמור להסתיים מזמן.

רמי ידידי ../images/Emo5.gif

צר לי אם כל מה שהצלחת להבין מההתכתבות הזאת וקודמותיה זה שכל מה שאני רוצה הוא לגנוב לך את הפטנט.. האמן לי שלא. יותר מזה בתור חולת אטופיק דרמטיטיס כבר 27 שנה אפילו לא חשבתי לבוא אליך לטיפול... הפרורום נועד לתת תשובות ועיצות לשואלים אם הינך חושב שהנ"ל הינה תשובה או מידע רפואי - לדעתי אתה טועה, זו לא תשובה זו פרסומת לתרופה אולי פרסומת סמויה אבל עדיין פרסומת. ואני יודעת שאם יש על הלב גם אתה מבין זאת והראיה לכך היא תשובה אחרת שפרסמת על אותו נושא. רמי אתה נשמע אדם מספיק אינטיליגנט להבין מה אני וחברי הפורום אמרנו לך : את התרופה פרסם בלוחות ובפורום אם ברצונך להשתתף תן תשובה שמסבירה ומפרטת את מחשבותיך (וברור לי שיש לך מה לתרום לפורום זה ולשואלים בו) הפניה למייל אינה תשובה. ואני עדיין עומדת מאחורי מה שכתבתי קודם - הודעת פרסומת גלויה או סמויה שלך כמו של אחרים תמחק. שיהיה לך יום טוב יעל

יעל היקרה ..אני זקוק לפרסום ?

יעל שלום הופתעתי אני מודה, לשמוש כי את חולת דרמטיטיס מזה 27 שנים. שלא יגידו שידעתי זאת מבעוד מועד. יעל היקרה: לא לא לא לא זקוק לפרסום נקודה !!!! אני נאלץ להפנות חולים רבים לקולגות שלי כי אין לי זמן ויכולת לקלוט את כולם. רק במקרים קשים וזועקים לשמיים אני עוד יכול להקדיש זמן. יותר מכך,למעלה מפעם אחת השבתי בשלילה לגבי ניהול פורום. מניין לי הזמן לדבר הזה. שאלו אותי מניין יש לי זמן לאינטרנט ? המחשב מחובר לאינטרנט בחיבור קבוע ומעת לעת אני מוצא זמן להעיף מבט עם הקפה ביד. ובכל זאת, את מוזמנת לצפות בסרט קליני על התופעות הללו,ובאמת ללא קשק להיותך חולת דרמטיטיס, הסרט מיוחד ומראה את כוחם של צמחים. ושל אתיאולוגיות רפואיות שונות. בברכה רמי מור אי מייל : [email protected]

רמי - סוף טוב הכל טוב..

ראשית תודה על המלצתך , אני מצאתי את המטפל שלי שעזר לי רבות ( כמובן שגם עם דיקור צמחים ותזונה) ומתמודדת יפה עם מה שקיבלתי מהחיים וכנראה שגם אם הייתי רוצה - אני לא מקרה קשה ככה שממילא לא היית יכול לקבל אותי
ולגופו של עיניין: אתה לא זקוק לפרסום ואנחנו לא מעונינים בו -
בזה תם הדיון.

יעל עוד משהו

היי יעל ראשית כן הייתי מקבל אותך, נו... שנית,נושא הפרסום או אי פרסום עלה נדון ונטחן עד פרורים בפורומים השונים. אני אישית משיב לגולשים בפורומים השונים מזה 4 שנים. אינך מתארת לעצמייך איזה דיונים התנהלו בפורומים בעניין זה. בסופו של דבר: נפגשתי עם מנהלי פורטלים פגישה אישית,הצגתי להם את שאלות הגולשים והצגתי את תשובותיי לשאלות הללו,נתחנו את השאלה מפרספקטיבות שונות בעיקר אלו המקפות את מטרת הגולש בבואו לפורומים. פה אחד קבענו עמדה אחידה. 1.הגולש מעוניין בעזרה של ממש -לא בעזרה וירטואלית. 2.הגולש כלל וכלל לא נכנס לדיון פרסום או לא.הגולש מעוניין במקסימום של מידע,ולא במינימום של מידע,אחרת אין מושג כזה הקרוי אינטרנט. 3.הצגתי חוות דעת משלושה מומחים (בפגישה ההיא עם מנהלי אתרים) והצגתי את שאלות הגולשים (הורדתי למדפסת/תיקייה בה אני שומר שאלות בהן הגולש מדבר על סעד של ממש " הצילו" ). 4.בהמהלך ניתוח הדברים ראינו בעליל כי הגולש לא מסתפק בתשובות לקוניות כלליות,אלא דורש מקסימום מידע.כגון : כתובת ,אי מייל.משך ההחלמה וסיכוייה, האם יש תופעות לואי, וכו´ וכו´. הגולש הוא אדם חולה המבקש סעד אינפורמטיבי אשר יתורגם לסעד של ממש. אילו התארחת אצלי כפי שהוזמנת היית מבינה את הדברים אחרת מכפי שהם מוצגים בהתכתבות. מתן תשובה לאקונית מזמין את הגולש לתכתובת ושירשור ארוך בהתכתבות. עוד הסקנו בפגישות הללו כי חשיבותם היה גם בעצם קיומם,היות ואז קל יותר להציג יכולת התואמת את מצע הפורומים, " מקום למידע רפואי ברשת ". 5.הפגישה הסתיימה בהבנה של כולם - כי לגולש צריך לתת את חפצו. ויש מצבים אשר בהם הגולש בהצגת שאלתו זועק לשמיים במצוקתו. כל מי שעוסק ברפואה יודע להבחין בכך ללא קשר פרסום או לא. האמיני לי במצבים מעין אלה אני מנחה מפורשות את הגולש לאתרני ללא דיחוי במידה ואני סבור כמובן כי יש בידי סעד למצוקתו. הרי ברפואה עסקינן - מצוקה הזועקת למזור. בברכה רמי מור

אם טובת הגולש עומדת לנגד עינייך

אז קל וחומר שאתה צריך לסגת מעמדתך זו. הגולש הממוצע בד"כ לא יידע להבחין בין פרסום שרלטני לבין פרסום אמיתי ומסייע ולכן, רק בשביל הספק הקל שבקלים שלא יהיו אי הבנות או בעיות, איסור פרסום גורף הוא הדרך הנכונה. תרד כבר מהעץ רמי, הסבירו לך לא אחת בנימוס רב שפרסום מכל סוג שהואכאן לא מקובל, למה אתה ממשיך להתעקש? זה לא מוסיף לך אמינות.

מיצינו את הנושא ...

איפה שניתן לפרסם פרסם , אצלינו לא.. אנא מעתה אם יש לך מה להוסיף עשה זאת בדרכים פרטניות - חברי הפורום והאורחים הבינו כבר את כוונת השירשור ... יום טוב יעל

לעינת

שלום עינת ממי את מבקשת התייחסות להתבטאות ואישור הטקסט לפני שליחתו. אני מכיר היטב את כל מערכות הפורומים ונמצא עימם בקשר בנושאים שונים אשר לא כאן מקום לפרט. בפורומי כולם, כולם כותבים מה שהם חפצים וכולם משיבים לכולם כאן לא קול´ג ללמודי רפואה משלימה. כאן יש משוב לשאלת חולים/ גולשים אשר מעוניינים במידע רלוונטי לעניינם, גולש שואל...את משיבה...אני משיב...יעל משיבה... יעשה הגולש במידע ככל העולה על רוחו. מאחל לך כל טוב את מוזמנת להתרשמות - דלתי פתוחה. רמי מור

רמי, שאלה פשוטה :

הקוקטיילללללללללללללללללללל ממה מורכב אותו קוקטיילללללללללללל ? ? אז הנה לך תומר שואל, רמי משיב , אחרים שואלים, רמי מגיב,,,,ורמי לא עונה :)

לפחות הפעם לא פרסמת את המייל שלך ../images/Emo3.gif

רמי, את המשפט הראשון לחלוטין לא הבנתי. לגבי השאר, מה בעצם רצית להגיד? הרי חזרת על מה שיעל ואני כתבנו לך. אני שמחה לשמוע שאתה מעורה בפורומים נוספים ברשת, וככזה, אתה בטח יודע שלכל פורום המדיניות שלו. כאן, בפורום רפואה משלימה של תפוז משתדלת יעל לספק אינפורמציה לכל מי שמעוניין. לא תראה כאן חצאי משפטים והפניות למייל פרטי להרחבה. נכון שזה לא הקולג´ ללימודי רפואה משלימה, אבל זה פורום שבחר לתת תשובות לשאלות ולכן הגישה שבה אתה נוקט, גישה שמזמינה אנשים ששואלים שאלות אלייך, כדי לקבל תשובות, במקום לספק אותן כאן, לא מתאימה לפורום הזה. אכן, הגולש יעשה ככל העולה על רוחו אבל זה לא סותראת העובדה שכל כותב כאן צריך לשמור על מינימום של כבוד. אנשים שיסתקרנו וירצו הרחבה ידעו לפנות אלייך למייל שמופיע בכרטיס. מקווה שהפעם זה היה ברור יותר.

דני ספן

New member
רמי

רמי, ע"פ הכרותי עם תגובותיך, אני חייב לציין שתשובותיך טובות ומעמיקות, אני אישית די נבהלתי לכשרשמת את התוספת על המייל שלך - לי אישית הזכרת מישהי מסויימת שרושמת כל הזמן שהתחום שלה יכול לעזור לכולם ולא משנה מה ( אתה בטח יודע על מי אני מדבר... ). לסיכום רמי תמשיך ללמדנו ואנא התחשב ברגשות חבריך היקרים שבפורום. תודה,

שרי3

New member
יעל שלום

קודם כל אני שמחה שפתחתי כאן שירשור שחשף דברים המצריכים בירור... אנחנו בדרך כלל אוכלים את הרשימה המפורטת, אך נעזרנו כבר בעצות הנוספות לגבי הרחצה וכו´ובעיקר החלטנו להוריד לחץ. ממש תודה, ושתמשיכו להועיל ולתמוך! שרי נ.ב. ההשתדלות לא להשתמש בתרופות כוללת גם קוקטיל צמחים

לשרי רצוי לדעת

שלום שרי דרמטיטיס אטופית היא מחלה אלרגית/דלקתית בה יש מעורבות מובהקת של פרוסטגלנדינים המשפעלים את המהלך הדלקתי על העור. על מנת להפסיק את תהליך הפרוגרסיה של המחלה, כלומר: התקדמותה והחמרתה יש צורך חד משמעי לחסום את הפרוסטגלנדינים (מולקולות מחוללות דלקת) חסימתם תעשה ע"י חומר מן הטבע או רפואי קונבנציונלי אשר מעכב את פעולם בכך לא מותקף העור. אוסיף כמובן כי למעורבות הנוגדן EEG היא משמעותית גם כן, במידה ומדובר בהליך אסמתי נלווה או עורי ממוקד. כך שלמעשה אין לסמוך על איזה מתכון תזונתי זה או אחר ואפשר גם להפרד מדיעות קדומות של " אני לא לוקח תרופות ". זו מחלה בלתי צפוייה היכולה להתלקח ולאמלל רבות את הלוקה בה. בברכה רמי מור הומאופט אי מייל: [email protected]

דני ספן הנכבד

שלום רב לך התנצלותי על התגובה המאוחרת, אך אין ממש בעניין הפרסום. ניפוח מוגזם המפחיד את מי שמפחיד והוא יודע למה. סה"כ תשובה/ משוב לגולש. הגולש שואל מה יש לעשות במחלה זו או אחרת - ואני מציע לו אפשרות מתוך מבחר שיציעו לו עמיתיי. באם אתה קורא את התייחסותיי בפורומים השונים אז אנחנו וותיקים ארבע שנים בפורומים זה המון. כל טוב לך. רמי מור אי מייל: [email protected]

למעלה