הי, סבלנות, עוד לא עברתי את הניתוח!
מ מוגג New member 26/2/04 #18 ../images/Emo6.gifאיזה מזל מחב"ר - (מחייך בקול רם). מלפלפון צמח בגן מלפלפון חמוץ מלפלפון חמוץ וטוב וחם היה לו שם מלפלפון חמוץ.
../images/Emo6.gifאיזה מזל מחב"ר - (מחייך בקול רם). מלפלפון צמח בגן מלפלפון חמוץ מלפלפון חמוץ וטוב וחם היה לו שם מלפלפון חמוץ.
א אוֹחַ New member 29/2/04 #30 נזכרתי. הריהי המוסיקה ../images/Emo26.gif אני מבקש: לא להיתך ולא להימס.
S shellyland New member 26/2/04 #20 קוקי, שב רגע. אתה יושב? אז ככה: אני מצטערת שאני צריכה להיות זאת שמספרת לך את זה, אבל... אין יותר לובה. היא הלכה ולא תחזור (כך אני מקווה) לעולם. לא בא בלובה יותר בחיים שלך.
קוקי, שב רגע. אתה יושב? אז ככה: אני מצטערת שאני צריכה להיות זאת שמספרת לך את זה, אבל... אין יותר לובה. היא הלכה ולא תחזור (כך אני מקווה) לעולם. לא בא בלובה יותר בחיים שלך.
Y YAYA15 New member 26/2/04 #21 אכן קוקי... מדהים שאנשים רק מקריאה של דברי שטות והגיגים כאלו ואחרים מסיקים שאני עוגיה פריכה ומתוקה. אני אקח את זה כמחמאה ( לא המרגרינה - אם עוסקת את קצת בבישול ואפיה לבטח תביני...)
אכן קוקי... מדהים שאנשים רק מקריאה של דברי שטות והגיגים כאלו ואחרים מסיקים שאני עוגיה פריכה ומתוקה. אני אקח את זה כמחמאה ( לא המרגרינה - אם עוסקת את קצת בבישול ואפיה לבטח תביני...)
ת תופס עוגב New member 27/2/04 #26 והמהדרין : מלפלפלון ורק ד"א, זה אמור להיות מלפּפון (כן כן, בפ"א דגושה). וזה מגיע מיוונית. שמו המקורי, אם אינני טועה - חבקוק (טוב שזאת לא היתה נביאה)
והמהדרין : מלפלפלון ורק ד"א, זה אמור להיות מלפּפון (כן כן, בפ"א דגושה). וזה מגיע מיוונית. שמו המקורי, אם אינני טועה - חבקוק (טוב שזאת לא היתה נביאה)