אטליז "קדן" בקדימה...מה קורה כשבשר מפוגל

תלונה וטיפול

אני מצטער אבל אני לא זוכר שדיברנו על בעייה בשיפודים למרות שזה יכול להיות כמוכן כמו שכתב כאן כבר מישהוא רוב השיפודים בשוק נעשים מכל הכרע זאת אומרת שוק וירך ואני לא רואה סיבה שלא זה בשר יותר טעים אגב כמובן גם אנחנו לא מושלמים וגם אצלינו יש נפילות כי גם אנחנו אנשים אגב "סטודנט משועמם " אתה יכול לומר לי מתי בערך זה קרה ? ובנוסף אני ממש מתנצל עם הבנת ממישהו שחשבנו שאתה שקרן זו לא המדניות שלנו אנחנו מאמינים ללקוחות שלנו דבר איתי בבקשה בטל 0525554946

GJKF

New member
אני אכן אשאל אותה בפעם הבאה שאהיה שם

גם ביררתי איתה לגבי האירוע הקודם שאת מרמזת אליו והצד שלה של הסיפור היה שונה מהותית ממה שהועלה על הכתב ע"י המתלונן/מכפיש. בכל אופן, אני שמחה לראות שאני לא היחידה עם חוויות חיוביות אצלה בחנות. כבר התחלתי להרגיש לא נעים.

אליה ל

New member
מאוד אהבתי לקנות אצל קדן

אף פעם לא התאכזבתי שם וקניתי אצלה מאז שהיא פתחה שם את החנות עד לפני כשנתיים כשעזבתי את צורן לצפון. שלחתי אליה די הרבה אנשים ואף פעם לא נתקלתי במשהו שכזה. אם שאלת אותה לגבי המקרה הקודם אז.........את גם יודעת בעקבות איזה נסיון זה נעשה.... אבל ישנם אנשים שהשתן עולה להם לראש במצבים מסויימים וחבל.

אני רוצה להצטרף לאמירות המגובשות שלכם

לאחרונה ארזו לא נכון 200 מאתים קילו גרם שומן כבש שתוך עשרים וארבע שעות התקלקל מחיר הקילו בסיטונות 100 מאה שקל כלאמר עשרים אלף שקל הושלכו לפח, מבלי להניד אפאף גם צעקות לא נשמעו .אולי רטינה קטנה נראה לכם שבאטליז כזה יעשו בעיה משני קילו סטק.או אפילו פילה ? לנושא אחר; המחיר לשניצל עוף נע בין 30 ל40 שקל בכל מקום איך זה שאני קונה אותו בסופר ב20 ש"ח את אותו השניצל האמינו לי אני מבין בשניצלים... צ'י

prizman

New member
נראה לי שקצת נסחפת

100 ש"ח לק"ג שומן כבש בסיטונאות? מהיכן שאני נמצא מוכן לתווך לך ק"ג שומן ב 50 ש"ח ועדיין ארוויח על זה יפה. איך זה באמת שאתה קונה ק"ג שניצל עוף ב 35 ש"ח בממוצע כשהמחיר בסופר לטענתך הוא 20 ש"ח, או יותר נכון מדוע אתה משלם יותר בהנחה שבשני המקרים מדובר בעוף טרי?

צלשף

New member
צודק מחיר ק״ג שומן כבש סביב 50 שקל המצב שונה

בשומן כבש כשר. שם המחיר מזנק סביב 80 שקל לקילו. לגבי חזה העוף,קצביות פרטיות תמיד היו יותר יקרות מהסופרים, בקצביות המחיר סביב 25 עד 38 תלוי באזור המכירה. בצפון יותר יקר מבדרום בסופרים סביב 20שקלים. אותו דין לגבי העופות השלמים בפרטי סביב 20 שקלים לקילו בסופרים סביב 12 שקלים לא כולל מבצעים ב-10 שקלים לקילו

prizman

New member
דובר על "כל מקום"

שווקים הם מקום לפי כל הגדרה והמחיר בהם זול בד"כ מהסופר או במקרה הרע זהה, למעט מבצעים.

סליחה אני לא מדבר על חנות

אני מדבר על בית מטבחים שמוכר לחנויות אליה כשרה צ'י

jeany

New member
בשר בקר

שלום, האם יש קצב מומלץ בשוק הכרמל בתל אביב? תודה

למעלה