לפני חודש + הרופאה נתנה לי לעשות בדיקות מעבדה לאור , יובש בצועה וטחורים
יובש בעור ברגליים עם איבוד שיער ומצולק
1. הבדיקות יצאו טוב
2. מצאתי את הפתרון לבעיה לצועה שזה לקחת פעם ביומיים 400 מק"ג יוד ואז הצועה רכה, ומאוד גדולה שאומר חילוף חומרים טוב יותר
3 וזה אולי קשור ליובש בעור ברגליים / איבוד שיער ברגליים , עור מצולק ברגליים היכן שיש איבוד שיער , עצירות וטחורים ? ( יובש בצועה )
לקיחת יוד מעלים עצירות , מעלים טחורים , נשאר הרגשת יובש כלשהו שלא מובן כי הצועה עם נוזלים
4. יש ריח של ספירט מהצועה שרופאים לא מבינים את זה בארץ
אבל מצאתי כתבה בחו"ל על כל מיני בעיות שאחד מהם מתאים לי חוסר בויטמין A - חזרתי לקחת 10,000
בעבר עשיתי בדיקות לויטמינים בחו"ל ברמת התא !
ושם עם 20,000 יחידות ביום בקושי הגעתי למינימום הנדרש
5. היובש הזה נראה לי גם קשור ליובש בעור רגליים שהעור מצולק , יבש מאוד , והשערות נעלמות מהרגליים
6. זה גם אולי קשור לראש בחלק עליון שמאבד שיער בלי סיבה
בדיקות קופת חולים טובות
מחלות רקע ציליאק
דלקת רירית כרוני
תזונה אורגנית קיטו גנית
יובש בעור ברגליים עם איבוד שיער ומצולק
1. הבדיקות יצאו טוב
2. מצאתי את הפתרון לבעיה לצועה שזה לקחת פעם ביומיים 400 מק"ג יוד ואז הצועה רכה, ומאוד גדולה שאומר חילוף חומרים טוב יותר
3 וזה אולי קשור ליובש בעור ברגליים / איבוד שיער ברגליים , עור מצולק ברגליים היכן שיש איבוד שיער , עצירות וטחורים ? ( יובש בצועה )
לקיחת יוד מעלים עצירות , מעלים טחורים , נשאר הרגשת יובש כלשהו שלא מובן כי הצועה עם נוזלים
4. יש ריח של ספירט מהצועה שרופאים לא מבינים את זה בארץ
אבל מצאתי כתבה בחו"ל על כל מיני בעיות שאחד מהם מתאים לי חוסר בויטמין A - חזרתי לקחת 10,000
בעבר עשיתי בדיקות לויטמינים בחו"ל ברמת התא !
ושם עם 20,000 יחידות ביום בקושי הגעתי למינימום הנדרש
5. היובש הזה נראה לי גם קשור ליובש בעור רגליים שהעור מצולק , יבש מאוד , והשערות נעלמות מהרגליים
6. זה גם אולי קשור לראש בחלק עליון שמאבד שיער בלי סיבה
בדיקות קופת חולים טובות
מחלות רקע ציליאק
דלקת רירית כרוני
תזונה אורגנית קיטו גנית