מ מורי לנצח New member 14/9/10 #40 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif
O orlyshka1 New member 14/9/10 #42 שתהיי בריאה... הוא באמת מהמם, אין מה לומר. אבל עדיין, רק בשביל טיול בפארק. או נגיד שופינג...
F FourMinuteWarning New member 15/9/10 #43 זה רק אם אני ארשה לך..../images/Emo11.gif../images/Emo11.gif../images/Emo11.gif
F FourMinuteWarning New member 15/9/10 #44 מורי כפרה../images/Emo24.gif תודה על השרשור המדהים הוא באמת מדהים.. (ולא רק בשביל טיול בפארק או לשופינג... )
מורי כפרה../images/Emo24.gif תודה על השרשור המדהים הוא באמת מדהים.. (ולא רק בשביל טיול בפארק או לשופינג... )
O orlyshka1 New member 15/9/10 #45 נו, אני אטייל איתו בפארק, נשעה קצת שופינג של בגדים מוזרים, את תאכלי איתו ארוחת ערב ותישני איתו בלילה, נשמע לי כמו חלוקה שווה, לא?
נו, אני אטייל איתו בפארק, נשעה קצת שופינג של בגדים מוזרים, את תאכלי איתו ארוחת ערב ותישני איתו בלילה, נשמע לי כמו חלוקה שווה, לא?
O orlyshka1 New member 15/9/10 #47 ג'יי!! ויש מצב שזה יותר כיף. בעיקר כי אני יכולה לעשות לו דברים אח"כ...
T tthanitt New member 20/9/10 #51 כמעט אבל כמעט הצלחת להחזיר אותי למקורות .. אבל -לא אני עדיין עם הוארד חחחחח
H Hadar07 New member 22/9/10 #53 ../images/Emo99.gifתמונות מהממות סורי שהגבתי כל כך באיחור. יש פה תמונות שלא ראיתי עד עכשיו , הוא נראה כל כך טוב בכל התמונות שאין לי טעם להגיב אחת אחת חח ותודה על כל ההשקעה.
../images/Emo99.gifתמונות מהממות סורי שהגבתי כל כך באיחור. יש פה תמונות שלא ראיתי עד עכשיו , הוא נראה כל כך טוב בכל התמונות שאין לי טעם להגיב אחת אחת חח ותודה על כל ההשקעה.