איוב קרא קרא, מי לא ירא?

איוב קרא קרא, מי לא ירא?

הכנסת כמרקחה! אגם רודברג הבריזה מישיבת הוועדה למאבק בנגע הסמים שעל סדר יומה הייתה אמור היום להיות מונחת הסדרה "אהבה מעבר לפינה". אפילו כותרת מקורית נתנו שם לדיון: "אהבה מעבר לפינה או שמא שידול מעבר לפינה". טוענים שם שהסדרה מעודדת שימוש בסמים. מישהו שעוקב אחרי הסדרה יכול דווח מהשטח? אגם מעשנת גראס? מיישרת שורות קוק? מזריקה הרואין? בכל מקרה, מה שחשוב זה שהם סוף סוף יודעים את מה שאנחנו כבר יודעים מזמן: אגם רודברג היא שחקנית נערצת ומובילת תרבות. איוב קרא, ח"כ נערץ ואושייה בפני עצמו, שידוע בחוכמתו כי רבה, ראה באי-ההגעה שלה זלזול בכנסת וביטל את הישיבה. האמת? הוא צודק, אבל איך שהכנסת שלנו נראית, שלא יתפלא. מצד שלישי, פני הדור כפני אגם ואיוב, אז מה אנחנו רוצים בעצם?

א י ל ה

New member
טוב

תסלח לי ה-אגם, הנערה ומקווה המים, אבל יש לי לפני הכול שאלה דחופה. כקוראת נאמנה ככלל ושל הפורום הנכבד הזה בפרט, לחצתי על הכתובת הכחולה שלינקקת שם, מר חמוצים, "אגם רודברג הבריזה". בעודי שוזפת עיניי בכתובים, עוד בטרם סיימתי פסקה אחת, התחלפה התמונה לנגד עיניי ושני חייזרים סטייל רוזוול מילאו לי את המסך בכל תפארתם והודיעו שב-27 הם באים. פלבלתי בעיניי, החסרתי פעימה ונפל לבי לקרסוליי - והכול בו זמנית - ואני חייבת לברר: האם עוד מי מהלוחצים על הכחול ראה את החוצנים האמורים? האם אני מאבדת שפיות או שזה המנהל של האינטרנט, ששוב הקפיץ את גבולות החדירה לתחום הפרט בעוד כמה צעדים קדימה? האם לקנות בקבוקי מים ויריעות ניילון ולהכין מזרקי אטרופין בהישג יד? האם ימינו ספורים??? או במילים אחרות - מה זה זה???

ב-27 תאבדי

אילה, עם רווחים - את מאבדת את שפיותך. זה רק את. או שזה המנהל של האינטרנט ששוב מתעתע בך. בכל מקרה, הנה מקל ארוך עם נקודה אדומה בקצהו. חכי שנייה שאני אשים את משקפי השמש שלי ותסתכלי על הנקודה בבקשה.

א י ל ה

New member
Come in peace

and when you finish, please don't wipe with the vilon. לא, אבל ברצינות נו, לא ראית אותם שם גם? אמממ, כדאי לכם לראות אותם. הם מקסימים. ויפים וחכמים. אמממ, וכל מי שרואה אותם, יכול לבקש שלוש משאלות. בחיי. כדאי. אהא.

ראיתי, ראיתי,

זו הפרסומת החדשה לערוץ המד"ב בכבלים של HOT, א י ל ה. ראית מזה? עברתי ל-YES בגלל סרטי המד"ב ועכשיו הכבלים עושים לי דווקא.

קפת

New member
רק רציתי שתדעו

שיש לי אח גדול. ויש לו שתי עיניים. לפעמים הן פקוחות ולפעמים עצומות. בעיקר כשהוא ישן. אם הוא היה דרקון - הוא היה ישן עם עין פקוחה. ואז הייתי יכולה להגיד שעינו של האח הגדול שלי פקוחה. אבל הוא לא דרקון. הוא אח שלי. ואני לא יודעת איזו צורת חיים זו, ואם בכלל יש לה הגדרה ואם זה בכלל חיים. למרות שלאח שלי לא קוראים בכלל חיים. קוראים לו משה, ואז הוא בא. גם יש לו ג'יפ. אבל מעפן.

אז מה זה שווה?

לא שאני רוצה להתיימר פה, אבל גם לי יש אח גדול, זו לא המצאה בלעדית של ההורים שלך. ולא, אין לו ג'יפ, אבל יש לו דירה באמסטרדאם, שזה הכי. אחי.

א י ל ה

New member
טוב, אם כבר נפתחים פה

אז אני חייבת להודות, בבושת פנים, שלי אין אח גדול. לעומת זאת יש לי שניים קטנים. זה עושה שוויון? ואני, תמיד חלמתי על אח גדול. עדיין לפעמים אני חולמת. האם לקחתן לי את כל האחים הגדולים? האם עוד יש לי סיכוי לאח גדול משל עצמי? האם אבדה תקוותי?

MIB

אז זהו, שאני תמיד אמרתי שאנחנו כאן. רק שאפאחד לא רצה להקשיב לי. אודי פון הום.

קפת

New member
גמני חושבת כמו הסוכן של א.גם

איוב קרא בסככול חיפש תירוץ ל"התחכך" (כמו שקורא לזה ידידנו, האושיה והמותג, מר מצריד המטריד) בקטינה מבלי להיחשב לפדופיל, ובהזדמנות זו גם לקבל ממנה חתימה ("זה לא בשבילי, זה הילדות ביקשו"). כבר היה פה פעם מישהו, מאיזה פורום של שוחרי סמים, שהוציא את דיבתו של קרא(ק) רעה, וכנראה שדי בצדק. האיש נשמע ומתנהג כאדיוט ואופורטוניסט, שגם בזה אין כל חדש. אני מכירה עוד 109 כמוהו. ל10 אני נותנת ליהנות מהספק...

אנחנו?

אני חושבת שאנחנו, מן הסתם, רוצים את המינימום. כלומר, ח"כ שיושב בראש הוועדה למאבק בנגע הסמים, רצוי שיהיה לו מושג מינימלי בסמים. לא ככה? אני מנסה לצרף לכאן קישור.

מזמור לאיוב

כולם רוצים להיות סלבריטאים בטורי הרכילות אומרים שזה נעים מצלמים אותך פה, רואים אותך שם תמיד בעניינים, נכנסים בחינם כן, כולם רוצים וכולם משתדלים אבל מ'לשות – לא כולם יכולים אז אפשר להיות חבר של חבר של חברה של חבר זה נחמד, זה נחשב, לפעמים זה עוזר להתחכך ביעל, בבר ובזוהר להתקרב אל יפי הבלורית והטוהר להריח בושם ג'יפים, בלונד וסיליקון לראות ולהראות במקום הנכון וגם לאיוב מתחשק, מה קרה? הוא הזמין למשכן את אותה נערה עם חיוך לבנבן וישבן מבזלת עם שיער מתבדר ועיניים של תכלת כי רק האגם ולא אפ'חד אחר את נגע הסמים יוכל לבער איובוש, נשמה, אל תתבאס יש עוד אלף כמותה אז אל תהסס מורנוש ומאיה שירלי ואיה עופר שכטר (ההוא שדומה לאפרוח) עדי אשכנזי (אחת שטובה בלצרוח) בר רפאלי מריאנו ואלי דצה ודצ שיביאו איתם גם את סנדרה אורלי ויינרמן (אומרים שלפעמים היא קצת שרה) שרון איילון האחים לבית שילון רסיסים חדשים מהכוכב שנולד מומלץ לצרף גם מעט חיות מחמד אז מה אתה כועס ועל מה אתה זועם? אם תשתדל גם אתה תהיה מ-א-מם (!!)

קפת

New member
שאפו בוגו

מה כבר אפשר לדרוש מבנדם שנקרא על שמו של הקדוש המעונה המיתולוגי היהודי, והוא בכלל ערבי? זה הזמן להגיד: דיכוטומי, הקרא.

גם אם זה לא היה הזמן והמקום

את היית משחילה את הדיכוטומי הזה שלך. תודי. יופי של שיר בוגו.

למעלה