איוב קרא קרא, מי לא ירא?

קפת

New member
יאללה, יאללה

באיציק היא קראה לי כלבה. יש לי תיעוד.

שכה אחיה

את לא אמרת לי שאני מפלילה את עצמי. את נתת לי להבין שחל חיסיון מטופל/מטפל על השיחות ביננו. וחוצמזה אני לא קראתי לך כלבה, זה האיציק שלי, זה איציק משודרג, איציק אורגני, יש לו לפעמים דעות משלו. מה כבר אני יכולה לעשות? לעבור למסנג'ר?

קפת

New member
לקרוא לי כלבה

זה בהחלט לא חלק מהפרוטוקול הטיפולי. זו הפגנת אלימות כלפי בגלל חשש (מוצדק) שלך לגבי אמינות ותקפות הטיפול שאני מעניקה. חסיון מטפלת/מטופלת לא חל במקרים אלה. ע"ע תקיפות של פרסונל בחדרי מיון. זה אקט פלילי ואת תשלמי על זה. נבלה. ובאמהרית: אז את מודה שקראת לי כלבה? אם היית עוברת למסנג'ר לא היה לי תיעוד :)

קודמכל אני מכחישה!

בשלב השני אני אשכור לעצמי את שרותיו של פרקליטו של השטן. אה, בעצם אני השטן. אני מודה רק בעובדות קפט, אני לא מודה באשמה. זה נכון שהמילה "כלבה" אכן הופיעה באחת מן ההודעות שלי אליך. אולם, במקרה הנוכחי לפחות, היא הוצאה מהקשרה. כן. זהו. בדיוק.

קפת

New member
העובדות (הזרות)

מדברות בעד עצמן. לכי תענישי את עצמך. אולי ברכישת שמלה ורודה? כן, זה עונש. לגמרי. אפילו.

לא היה לי ספק שזו תהיה התשובה שלך

תגידי, כשאת שולחת אותי לקנות שימלה ורודה, את מתכוונת לזה שאני ארכוש שימלה זהה לזו שאת קנית? לא, כי מלמלה ופאייטים ורודים לא עושים לי את זה. אפילו שהורוד הוא ורוד פוקסיה (ראית בוגו? אני לומדת).

עכשיו אודי, נראה אותך

מבדילה בין תכלת פושט לטורקיז מה-זה נחשב. (גאה בך הרבה. אל תתני לקפת להוציא לך את הרוח מהמפרשיות שלך. הורודות. פוקסיה ורודות)

מה, הג'ינג'ית קראה לתותחים הכבדים?

שתדעי לך בוגומאמי, שרק לפני 5 דקות אני קראתי לך מותק.

אודיסה כפרות,

שנעבור לבוחן הטורקיז, או שאת צריכה עוד כמה ימים כדי להתכונן? (רמז: ג'ודי ניר מוזס שלום)

בוחן פתע?

את הפתעת אותי עם הבוחן הזה שלך. אני לא מאמינה על עצמי שהצלחתי לשלוף את התשובה מהשרוול. אני משתפרת. תבדקי.

קפת

New member
אני רוצה להתלונן

בכתבה המלונקקת והמלוקקת שאודי מילקקה (לא התייבש לה השפם של המילקי) לפה הבטיחו 5 פריטים שג'ודי אוהבת, ויש רק שלושה. תלונה נוספת נוגעת לשימוש התמוה והנפוץ בביטוי "מכנס". דה? וחוץ מזה טורקיז זה אחלה בחלה של צבע. אתן לא מבינים כלום.

לא ממי,הוא לא

היה יהודי. היה הרבה דברים,אבל זה לא. לפי אחת הדעות לא היה ולא נברא כלל ,אלא משל היה. לדעה השניה,היה מיועציו של פרעה. המסובבים באותה שיטה טוענים גם שהיה גלגולו של תרח אבי אברהם. ארץ עוץ (כן ,נו שמה הוא גר) לא היתה אפפ'ם פרבר של קרית שמונה עילית. אם הייתולכת על ערבי היית טועה פחות. (נחמד פה..)

איוב ודורותי

עשו את זה
לריסה מתחבאת מאחורי פסבדונים מסיציליה? ה.. שלך הסגירו אותך

השמש... השמש...

טוב, נראה לי שהח"כ המהולל איוב קרא מבלה יותר מדי שעות בשמש. אין לי הסבר אחר להצעת החוק האחרונה שלו: לאסור מכירת סיגריות בישראל. (טוב, נו סיגריות המכילות ניקוטין וכל חומר ממכר. סיגריות משוקולד מותר. אה, בעצם גם שוקולד ממכר. תשכחו ממה שאמרתי). פני הדור כפני איוב קרא? אני מקווה מאד שלא.

למעלה