איווט נעלב מוועדת המעקב

איווט נעלב מוועדת המעקב ../images/Emo7.gif

אחרי שוועדת המעקב של הערבים בישראל קראה להוציא אותו מהממשלה (ומהכנסת?), יוצא איווט ליברמן לקרב השרדות פנים מול פנים
מול הערבים הרעים וקורא להוציא מחוץ לחוק, לא פחות, את וועדת המעקב ...

respecta1

New member
הסדר הפוך

חח הפלת את עצמך עכשיו כי צחקת על זה שהוא החזיר להם יעני כמו ילד אבל האמת שהוא קודם אמר להוציא אותם מחוץ לחוק והם ענו בצורה המתאימה לילדים "להוציא אותו מהכנסת"

respecta1

New member
בקשר לוועדת מעקב אגב

מצחיק איך שהערבי ישראל וערבי השטחים מנהלים שתי מאבקים שונים האחד מנהל מאבק להקמת שני מדינות לשני עמים(מדינה פלשתנאית ומדינה יהודית) והשני מנהל מאבק למדינה פלסטינאית ומאבק למדינת כל אזרחיה במאבק הראשון יש הגיון כל שהוא אם לא ניכנס לתוך הרעיון..בעיקרון יש הגיון בסיסי במאבק אבל במאבק השני, אין טיפה ושמץ של הגיון.. וזה מאבק למחיקת מדינת ישראל אין דרך אחרת להראות או להגדיר אותו.. אז בקיצור, אי אפשר להוציא אותם מחוץ לחוק.. כי מה לעשות בעקבות ההשכלה שהם קיבלו בעקבות פעולות שלנו.. הם דיי חכמים, והם לא יצעקו להשמיד את ישראל.. אלא ידברו על מדינת "כל אזרחיה" או על זכות השיבה או על זכויות ללא חובות וכו'.

גידעון1

New member
זה בסדר,סלטעון מעולם לא הצטיין בבדיקת

העובדות לעומק. ברגע שהוא מריח דם ישר מתחיל לשחרר את הערס שלו וזה כלל לא משנה מבחינתו האם העובדות נכונות או לא.

../images/Emo6.gif ריספטה וגדעון יקיריי, בעיות בהבנת הנקרא?

קראתם בכלל את הכתבה? הקריאה של ועדות המעקב להוציא אותו מהממשלה בכלל לא מופיעה כאן, קראתי אותה כבר לפני כמה ימים באתר ערבי
והמכתב של ליברמן הוא מהיום. ואפשר לחשוב שבאמת זה מה שחשוב בקישור הזה, מי התחיל קודם
אשקרא גן מוחמד...
אתם גדולים שניכם, במיוחד אתה גדעון עם הערס (ארס) שלך

AdonAsda

New member
אני לא חושב שגדעון עשה טעות כתיב,

תיראה, אתה לא אשם שמידי פעם יוצא ממך הערס הקטן שבך, אבל אני לא יודע אם כדי לך לשחרר אותו יותר מידי.

מוחמד5

New member
../images/Emo7.gifלבי לבי עם ישראל בתינו

מה האג'נדה של המפלגה הזאת בכלל !! מה אתה רוצה איווט!! מה תפקידך בממשלה, !! איזה השיגים הצלחת להשיג !! את שר בממשלת ישראל , נכון !! שר למה בדיוק !! עניינים אסטרטגיים !! מה אתה מבין באסטרטיגיה !! ממה שאתה כותב כנארה שאתה עדיין לא מעודכן במה שקורה במדינה בכלל ובחברה הערבית הפלשתינית בכלל (אתה יכול לעיין במה שכתב אבו כרואן לא מזמן כאן .. כדאי לך לעקוב אחרי מה שנכתב בפורום שלנו.. ואם תצטרך עזרה ותרגום תשתמש במר חסון), הכוח שהיה לועדת המעקב כבר לא מה שהיה פעם, בוא אני אלחש לך באוזן, יש ארגונים הרבה יותר ענייניים ואכפתיים מועדת המעקב העליונה. תתחיל להתעניין בארגונים האלה אולי תגלה עולם חדש (אני לא אספר לך עליהם).דבריך ובקשתך לא הזיזו לנו אפילו עפעף אחד. ואתה מר חסון !! הפתעת בגדול היום, אתה רוצה שהטוקבקים יחשפו את פריטהם !! איפה אתה חי ! אתה חושב שאתה עדיין בשב"כ !!שכל הזמן צריך לחפור והתעלק על אנשים, ממה אתה פוחד בדיוק !! ביזיון והעלבה !! מהודעות אנונמיות!! נכון המשת"פים שלכם בכל פעם שהיה להם דבר מה נגד סתם אזרח שומר חוק הייתם מגיעים באישון לילה אספים אותו לאחר שעשיתם חיפוש בכל הבית,ולרוב הייתם יוצאים בידיים ריקות, כי המקור שלכם לא סיפק סחורה, האם היית חוף את זהות אותו משת"פ בגלל הבזיון וההעלבה שעשה לחף מפשע !! לא ולא . ואחרונה חביבה טרטמן.. כל מילה מיותר עליה. האם זו ישראל ביתנו (ביתכם)!! זה מה שאתם רוצים !! יאללה לפרק חבילת חסרי המעש ולמצוא מחליפים חדשים ,קצת יותר רציניים ומצאותיים שאפשר להתווכח איתם.

respecta1

New member
מה הקשר?

הוא לא דיבר על ארגונים אחרים ערביים ישראלים, הוא לא דיבר על החברה הערבית ישראלית הוא דיבר על המעקב הזה.. אז אין קשר בין מה שרשמת לליברמן לבין מה שהכתבה או הוא דיברו עליו ואגב, "יאללה לפרק חבילת חסרי המעש ולמצוא מחליפים חדשים ,קצת יותר רציניים ומצאותיים שאפשר להתווכח איתם." צריך להגיד אותו דבר בול לשלושת המפלגות הערביות, למעקב האלה וכו' וכו'

respecta1

New member
מספיק לקרוא את מה שטיבי הגיב לו../images/Emo6.gif

לא יאומן
כבר לא מסתיר את זה שהוא אנטישמי

אשקרא מוחה זו חבורה שמורכבת מעירוב משונה של

ליצנים, פשיסטים, וכאלה כמו ליברמן. מי שמע בעולם על מהגר שמגיע לארץ, מקבל אזרחות, ומתחיל לנסות "לסדר" אותה מחדש-
את הגבול להזיז לשם, להם פה לשלול את התעודת זהות, להם שם להוציא מאותם מחוץ לחוק. למה מי אתה בדיוק? קצת ריספקט לתושבי הארץ
אני באמת מרחם על איווט המסכן, לא טוב לו עם כל-כך הרבה ערבים מסביב. יש לי עצה בשבילו- לא מתאים לו ערבים? שיחזור למולדביה מאיפה שהוא בא. אף אחד לא הכריח אותו לבוא לכאן
על האחרים באמת אין מה להרחיב את הדיבור- חסון לא מבין מה זה דמוקרטיה, הוא עדיין לא השתחרר מנטלית מהשב"כ... מישהו צריך להזכיר לו בהזדמנות. ואסתרינה? בכלל יצירת מופת של האנושות

respecta1

New member
הוא יהודי, אז מקומו כאן.

וזה לא משנה גם מישהו ששניה כאן יכול לפעול לפי איזה דעה פוליטית שבא לו. וזה היופי בחופש ביטוי ודיבור, מה שאצל חבריך המהוללים הפלסטינאים, אין.

respecta1

New member
אגב מוחמד אתה יכול לענות על זה?

מצחיק איך שהערבי ישראל וערבי השטחים מנהלים שתי מאבקים שונים האחד מנהל מאבק להקמת שני מדינות לשני עמים(מדינה פלשתנאית ומדינה יהודית) והשני מנהל מאבק למדינה פלסטינאית ומאבק למדינת כל אזרחיה במאבק הראשון יש הגיון כל שהוא אם לא ניכנס לתוך הרעיון..בעיקרון יש הגיון בסיסי במאבק אבל במאבק השני, אין טיפה ושמץ של הגיון.. וזה מאבק למחיקת מדינת ישראל אין דרך אחרת להראות או להגדיר אותו.. אז בקיצור, אי אפשר להוציא אותם מחוץ לחוק.. כי מה לעשות בעקבות ההשכלה שהם קיבלו בעקבות פעולות שלנו.. הם דיי חכמים, והם לא יצעקו להשמיד את ישראל.. אלא ידברו על מדינת "כל אזרחיה" או על זכות השיבה או על זכויות ללא חובות וכו'.

מוחמד5

New member
אני שמח

שאנחנו מצליחים להצחיק מישהו במדינה הזאת . כי כל מה שמתרחש כאן ממש אבל ממש מעורר רחמים . המשועממים בעלי התפקידים רק הולכים ומתרבים וחוסר המעש שלהם גורם להם לפלוט שטויות. כמה נמוך פוליטקאיים יכולים לרדת !! במיוחד הפקציה הזאת שנקראת ישראל בתינו . מי שזו ישראל ביתו ,הרשו לי להשתתף בצערו. אין סטירה בין הקמת מדינה פלשתינית עצמאית ליד מדינת ישראל ,מדינת כל אזרחיה. ומי שלא מבין את אי הסטירה כדאי שיקרא יותר ויותר על הצד האחר שחי כאן ,ולא להסתפק במה שהוא קורא באתרים כמו ואיייייי ניייטט

respecta1

New member
מי שזו ישראל ביתו להשתתף בצערו?

ישראל היא הבית של העם היהודי, ישראל היא מדינה מקום 5 בעולם בטכנולוגיות חדישות ובהתפתחות המשק, מקום 4 במספר הפיתוחים..וזה ממדינה עם מספר של שבעה מיליון אנשים מדינה שכעבור 60 שנה פיתחה כלכלה מצליחה ביותר, מדינה מצטיינת בחמישיה בתחום ההיטק מדינה שהיא במרכז העולם גם מבחינות גאוגרפית גם מבחינה דתית ועוד מבחינות רבות ישראל היא ביתי ואני גאה בזה, כמו מיליוני אנשים אחרים. יש הרבה סטירה, בוכים על זה שישראל היא מדינת יהודית, אבל דורשים להקים מדינה פלסטנאית.. איך בדיוק אין בזה סתירה, יש פה סתירה צביעות גדולה ואין סוף דברים אחרים בקיצור ביקשתי תענה על ההודעה לא ענית רוב ההודעה שלך על המפלגה שלא בדיוק מעניינת רק אותה אתה מבקר? אין היום מפלגה אחת נורמלית בממשלה.

מה לעשות וישראל לא יכולה להיות דמוקרטית וגם

יהודית ביחד, כי שי בה מיעוט ילידי שהיה פה עוד לפני רוב יהודיה, שאם המדינה היא לא גם שלו אז היא לא דמוקרטית, כי היא מפירה את התנאי הבסיסי לדמוקרטיה והוא שוויון. ומה לעשות ולזה לא המקרה בגדה ובעזה- היהודים שיושבים שם כיום הם מתנחלים שיושבים שם באופן בלתי חוקי, תוך הפרה של החוק הבינ"ל, שאוסר על העברת אזרחים לשטח כבוש. אין להם זכויות שם והם ממש לא מיעוט ילידי. אם וכאשר תוקם מדינה פלסטינית עצמאית בשטחים הכבושים, אז מי שבאמת יהיה זכאי לפי ההיגיון, אם מאד ירצה, לחזור לשם הוא הצאצאים של יהודי חברון המקוריים. ככה שגם מדינת פלסטין הקטנה צריכה להיות מדינת כל אזרחיה, אבל כל אזרחיה, פחות או יותר, הם פלסטינים.

aviadbarel

New member
אם הולכים 60 שנה אחורה בחיפוש אחר ילידים

למה לא ללכת לתקופה של אברהם שחי ביו"ש? כולנו הרי צאצאיו... אז לכולנו מותר לגור שם. לא שיש לי מה לחפש שם, אבל בשביל הויכוח, מה אתה אומר על זה? אז גם פלסטין תהיה מדינת כל אזרחיה? וביום שהם יצליחו לצאת מהבוץ בו הם שקועים אולי נשקול להצטרך אליהם... וליהנות מהטכנולוגיות שהם פיתחו? בתקוה שהראש הפלסטיני ימציא לנו פטנטים, אני רוצה חלק! מגיע לי! (לפי ההיגיון שלך)

בטח שהיא יכולה והיא גם כזו

מדינה יהודית המנוהלת בשיטה הדמוקרטית. יש כאן בחירות חופשיות, יש כאן זכויות כמו בכל העולם המערבי, יש חוק אחד לכולם - זה מספיק, אנחנו דמוקרטים. אין דמוקרטיה אחת, אין סטנדרט אחד שאומר אם אתה דמוקרטיה או לא. יש קווים כליליים שאם הולכים לפיהם אז המדינה היא דמוקרטית. דמוקרטיה אינה מחוייבת בשיוויון מוחלט, היא מחוייבת רק בשיוויון בזכויות פרט וכאן זה קיים מבחינת החוק - מעשית, אנחנו עדיין לא שם, רוב הדמוקרטיות המערביות לא שם, וחוסר השיוויון קיים גם בין גברים לנשים, מרכז ופריפריה וכו'. לגבי המתנחלים והחוק הבינלאומי - החוק הבינלאומי הוא צבוע ואנכרוניסטי, שטח כבוש אמרת? רוב ישראל נכבשה ב48', ישראל של הפסקת האש ב49' אינה ישראל של 29 בנובמבר 47', אז? גם חיפה, יפו, צפון ת"א, אשדוד וכו' - גם הם מתנחלים בלתי חוקיים? כולם "לא חוקיים"? אני רק מראה לך כמה מוגחך טיעון החוק בינלאומי ובכלל לחוקיות אין שום רלוונטיות בעיניין. ההתייחסות מבחינתי לפלשתינים כאל ילידים ואל היהודים כלא (פולשים קולוניאליסטים בדרך כלל) היא קודם כל שקרית, דבר שני מתנשאת, היא שוללת מהיהודים את אותם זכויות שלכאורה מגיעות לפלשתינים, חוץ מזה, היא מנציחה ומתדלקת את הסיכסוך. הפלשתינים הם ילידים והיהודים הם ילידים, לפלשתינים יש זכויות לאומיות כאן וליהודים יש זכויות לאומיות כאן.

"ישראל" של 29 בנובמבר היא לא ישראל להזכירך

אז היה עדיין מנדט בריטי בפלסטינה. אתה מדבר על ההצעה של האו"ם לחלוקת הארץ, ולא על גבולות המדינה כפי שנקבעו בהסכמי שביתת הנשק. אף אחד לא מתייחס להצעת החלוקה של האו"ם כבסיס חוקי של משהו. מה שמקובל בשביל הבדלה בין שטח ישראל הריבונית לשטח כבוש זה קווי שביתת הנשק, אחרי קום מדינת ישראל ועם תום המלחמה.

למעלה