איום ברצח

EFRATI728

New member
איום ברצח

בעלי איים עלי שהוא ירצח אותי ואף השאיר 4 הודעות קוליות בטלפון שכולן איומים ברצח. הגשתי תלונה אתמול ועכשיו הוא עצור. 4 ההודעות הקוליות כבר בידי המשטרה. יש לציין שכבר יש לו תיק במשטרה של אלימות במשפחה ותקיפה בנסיבות מחמירות,על התיק הראשון יש לו משפט ב-2/11/2010 השאלה שלי: איזה עונש הוא יכול לקבל על איום ברצח כשיש עדות ממשית לכך בהודעות קוליות?

תשובה

תלוי בעברו הפלילי ובגורמים נוספים. מה תוכן האיום הספציפי ? כעיקרון יש מרחב עונשי רחב . בלי נסיבות חריגות לקולא או לחומרא, ממאסר-על-תנאי עד מאסר בפועל בדרך של עבודות שירות.

EFRATI728

New member
תוכן האיום הספציפי"איך שאת מגיעה הביתה

אני רוצח אותך,זהו,את מתה היום..תיפרדי מכולם,היום זה הסוף שלך.." ועוד 4 הודעות כל אחת בסגנון שונה אבל על אותו עיקרון. וכמו שאמרתי יש לו תיק במשטרה על תקיפה בנסיבות מחמירות והמשפט על זה ב-2/11/2010,תיק שאני פתחתי לו בשנה שעברה.

תשובה

קשה להעריך מה יהיה העונש. הוא יכול לצרף את תיק התקיפה ואז העונש יכלול גם את עבירת התקיפה, אין לי מושג מה קרה שם. אם רק האיומים יעמדו לבד. עדיין צריך לשמוע את הגרסה שלו. למשל אם הייתה פרובוקציה מצידך או אירוע סוער או רגיש ועוד ועוד. המרחב הינו, בהנחה ומודה או מורשע, ממאסר על-תנאי למאסר בפועל לריצוי בדרך של עבודות שירות.

למעלה