איזה אמן

Drorrrrrr

New member
איזה אמן

הייתם רוצים לראות מופיע יחדיו עם קולדפליי? ואיזה שיר שהם יבצעו יחדיו?

My Sacrifice1

New member
אמממ

אולי אם הם היו מופיעים עם יו2... לראות מה הקטע עם ההשוואה ביניהם סתם נו,מה אני יודעת

ברררר

New member
אמממממממ

עברי לידר!! חחח סתם.... פשוט חשבתי על האומן שאני הכי אוהבת מישראל עם האומנים שאני הכי אוהבת מחו"ל... והנה! שילוב מוצלח. אם צריך להקה אז שתהיה גם מישראל וזה "היהודים". יכול להיות שילוב מעניין!

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo68.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

מסכימה איתך.......

וחוצמיזה בכלל אין מה להשוות מנים בארץ לקולדפליי אין פה מה להשוות בטח שלאט את היהודים, יום מאוד עצוב זה יהיה

AGENT SHESH

New member
עברי לידר

שיבצעו ביחד שירים של עברי, כי עם הקול של עברי והנגינה של קולדפליי זה יהיה קרוב לאלוהות.

Da Fish Snake

New member
הדג נחש ../images/Emo6.gif

חח סתם... ממש אין קשר ביניהם... U2 בהחלט יהיה יפה.. אבל הייתי רוצה שישירו יחד עם NICKELBACK את: How You Remind Me

Broken Wings1

New member
אהמ.

אני מעדיפה אותם לבד. אבל אם כבר.. אז אולי טרוויס או רדיוהד, יכול להיות טוב. בשבילי

Latisia

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif הרדיוהד!! או מיוז../images/Emo99.gif

אוך מיוז פשוט מעולים יש פה בכלל אנשים ששומעים אותם?! אני לא ממש שומעת את עברי אבל אני מכי4רה כמה שירים ואני מעריכה אותו מאוד ככותב ומלחין ( :

Da Fish Snake

New member
רק את

Feeling Good התאהבתי בגרסא הזאת לשיר כשראיתי ת'פרומואים לסרטים ב-CINEMA HOT

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo68.gif../images/Emo45.gifכן זה עשוי להיות די סגיד שילוב בין קולדפליי לטרוויס או רדיוהד../images/Emo99.gif

MarishA M

New member
ממ גם אני מעדיפה לבד..

אבל עברי לידר וקולדפליי בהחלט יכול להיות נחמד.. לא עולה לי לראש אף אחד אחר לשלב אותם יחד.. אני בהחלט מעדיפה הופעה שלהם לבד..

למעלה