עומר יא מופרע לא באת להגיד שלום בניצנים |נעלבת|
0 0mroosh New member 15/7/05 #19 נגמרה לי הסוללה ../images/Emo7.gif את מיכל ראיתי אם בא לך, אני אהיה גם ב4 הקרובים,תגידי לי.
ב ברררר New member 16/7/05 #24 בטטטטטח! אני רק 3 שעות לכל כיוון מהחוף המסריח הזה... (אבל המשובח)! רק בשביל עברי עושים כאלה מאמצים... מיכלו'ש כפרע עליה
בטטטטטח! אני רק 3 שעות לכל כיוון מהחוף המסריח הזה... (אבל המשובח)! רק בשביל עברי עושים כאלה מאמצים... מיכלו'ש כפרע עליה
0 0mroosh New member 18/7/05 #31 מיכלי. חזרתי עכשיו ממשינה, היה נורא!!! אההה. ונראה לי שמצאתי כבר, נמאס לי לדרוך שם.
ב ברררר New member 18/7/05 #33 מיכלו'ש לא מיכלי../images/Emo70.gif למה נורא? מיצית? דווקא כי שמה! אבל מתיש בטירוף....:-!
D Drorrrrrr New member 15/7/05 #16 הייתי רוצה לשמוע את קולדפליי עם דיידו, הקול של כריס ושלה קצת דומה .
C crazy diamond 84 New member 16/7/05 #21 עם Al Green בשיר המקסים Ain`t No Sunshine When She`s Gone. קולדפליי חייבים לעשות גרסת קאור לשיר הזה, זה כל כך מתאים לסגנון ולקול של מרטין.
עם Al Green בשיר המקסים Ain`t No Sunshine When She`s Gone. קולדפליי חייבים לעשות גרסת קאור לשיר הזה, זה כל כך מתאים לסגנון ולקול של מרטין.
H Hopeless addiction New member 16/7/05 #22 אולי... אנני לנוקס, בשביל גיוון או אנוק בשביל השילוב המוזר והמיוחד...