איזה אנשים רעים!!!!!!!!

crazy4tc

New member
איזה אנשים רעים!!!!!!!!../images/Emo46.gif

אתם יודעים מה עשו לי היום? שתי שניות השארתי את הקלסר שלי ללא השגחה וכשחזרתי לכיתה ראיתי שהפוסטר המדהים של אלכס שנמצא על הקלסר שלי קיבל כל מיני תוספות (שפם...) איזה מגעיל מי שלא עשה את זה!!!
זה ממש הכניס אותי לדיכי רוב היום...
בואו נפתח שרשור קללות נגד כל האנשים שלא אוהבים את דה קולינג!!! טוב מה שבאמת רציתי להגיד לכם זה: עשיתם כבר את המבחן הזה שבלופט לגבי איזה שיר של דה קולינג אתם?? זה כזה מגניב!!! כל מי שלא עשה תעשו!! לי יצא שאני the one
מה לכם? אה ועוד משהו אחרון אחרון: אתם עד כדי כך לא רוצים לעשות פגישת פורום?????
אני מבטיחה שאם ניפגש אני לא אנשוך...

Charmed 4ever.

New member
אני ממש ממש רוצה! |חתול עייף|

העייפות עוטפת אותי! היא מושכת אותי אלייה! אההההההההההההה!!!!! טוב... *מתעשתת* אני חצי צרודה כי רבתי אתמול בלילה עם חברה שלי בטיול וצרחתי עליה עד שבכל האהלים האחרים חשבו שהתבצע איזה רצח... ואני יכולה לתמרן את הקול שלי לצפצפני ורגיל עם צרידות... זה רולזי! אני לא מבטיחה לא לנשוך! אבל אני כן מבטיחה לבוא עם הפליז הורוד שלי
פליז ורוד!!!!!!
נשרפתי בשמש, היה קפוא בלילה, אכלתי די המון, ישנתי מעט מאוד (ועוד אחרי הסמינר של חמישי-שישי-שבת...
) אבל היה כיפי לאללה! אהה... ואני גם מבטיחה שאני לא אמשוך לאף אחד בשיער אם יהיה מפגש... טוב... לאף אחד חוץ מאיתמר... השיער של איתמר רולזי למשיכה! |לאנשמעטוב|

Charmed 4ever.

New member
אוי! ../images/Emo54.gif

וצבעו אותי עם משחת שיניים! אני מסתובבת להחליף צד, חברה שלי כזה "ניצן אל תסתובבי קר לי!" אני כזה "מיטל סתמי!" עוצמת עיניים נרדמת תוך דקה ופאך! משחת שיניים על כל הלחי! התחלתי לצעוק עליהם.. ואח"כ כולם קמו... וחברה שלי גם עליה מרחו.. וגם על השיער... ויש לה אודישן למשו היום ואין לה זמן לחפוף והכל... אז כשהלכתי לשטוף פנים פגשתי בילדה שאמרו שמרחה את כולם ואמרתי לה שהם לא בסדר אז היא הלכה לדבר עם הילדה עם האודישן.. ואז חזרתי מהשטיפת פנים והילדה שמרחה על כולם הייתה שם.. קוראים לה אנה.. אז אני כזה "אנה, מי צייר עליי?" והיא כזה מצביעה ואומרת "אני!" עם כזה חיוך גאה... אז אמרתי לה כל הכבוד ושאם היה לי כוח הייתי מרביצה לה... זה היה בארבע בבוקר.

crazy4tc

New member
אז אני רואה שאני לא היחידה שרבה עם

חברות בגיחה... ואני במקומך הייתי מרביצה לה בכל זאת... ואם לא את תמיד יכולה לבוא אליה עכשיו ולדחוף לה איזה קרמבו לתוך הפרצוף או משהו תאמיני לי נקמה כזאת זה חובה!!! רק תיזהרי לא לדחוף למישהו אחר את הקרמבו בפרצוף ושהוא לא ירדוף אחריך בכל הביצפר כדי לשפוך עלייך פאנטה כי זה מה שקרה לחברה שלי....

crazy4tc

New member
אני הבטחתי לא לנשוך

רק בפגישת פורום...
וגם זה רק אם אני אצליח להשתלט על עצמי

TCgirl

New member
הנה סיבה אחת ../images/Emo187.gif

למה לא להשאיר את הקלסר (עם הפוסטר של אלכס/TC) לבד אפילו לרגע אחד - אצלי בכיתה כבר ניסו לקשקש על אלכס (לא שיצא להם...). ובמבחן יצא לי שאני Wherever You Will Go...

Charmed 4ever.

New member
לא פעל לי הלינק לאה... ../images/Emo54.gif

אני אנסה שוב מחר בבוקר או בצהריים מחר יש לי יום חופש בשביל הכנות לתחפושת.

crazy4tc

New member
גם לי זה לא עבד בהתחלה...

אז אל דאגה!!! פשוט תנסי מחר ותאמינו לי היו ימים שישבתי והחזקתי את הקלסר בידיים... וזה לא הפוסטר הראשון שהרסו לי! אוף!!! אני גם פחות או יותר יודעת מי זה אז לפני כמה ימים כשעוד כעסתי על הפוסטר הראשון... נקרעה לו התמונה שהיתה מודבקת לו על התא... אוי כמה חבל... מעניין איך היא נקרעה...

Charmed 4ever.

New member
עשיתי ת'מבחן ../images/Emo54.gif

עכשיו... בשאלה על השיר שמתחברים אליו, לא ממש הכרתי את רוב השירים, אז בחרתי אייריס. ויצא לי את THE ONE... אבל!... כשחזרתי אחורה ובחרתי שיר אחר, כל שיר שהוא, יצאתי STIGMATIZED... אז... אני או דה וואן או סטיג...
למרות שבסטיגמטייזד כתוב שלא איכפת ממה שאחרים חושבים, ולי כן איכפת.

crazy4tc

New member
מה אתם חושבים

על התמונה הזאת????? זה לא נראה לכם קצת מוגזם? אני אישית חושבת ש.... בן אדם!!!! זה בכלל חוקי לעמוד ככה?!?! למרות שבמובן מסוים זה דווקא לא כל כך נורא...
אבל עדיין!!! תנוחה מוגזמת לגמרי אתם לא חושבים?

Drorrrrrr

New member
מכירים את התמונה ../images/Emo8.gif ../images/Emo60.gif

ואני מכיר אותה מקרוב

crazy4tc

New member
אלכס=עומד בתנוחות מוזרות סדרתי!!!

תגידו הוא נהנה מזה??? (דרור... התכוונתי על הבמה לא בסמטה חשוכה איתך)
בואו נעשה אוסף תמונות של אלכס בתנוחות\מצבים מוזרים!
(דרור... שוב פעם הכוונה לא לתנוחות שלך ושל אלכס)
אני וחברה שלי עשינו אוסף תמונות של פרד דארסט עם תנועות מוזרות בידיים וזה יצא מצחיק!!!
(דרור... כלום, סתם התחשק לי לפתוח עוד סוגריים)

ט ל i i ש

New member
בואו אני יסביר לכם

אלכס הוא "נשי"(לא נשתמש בהומו למרות שהוא הומו!!!!!) והוא רגיל לתנוחות האלה(והמבין יבין....) אז הוא פשוט נהנה לעמוד ככה זה בשבילו סיפוק...!

adi u

New member
גם עלייך הבגרות בלשון...../images/Emo6.gif

מתחילה להשפיע או שזה פשוט בא לך בטבעי?!

למעלה