טבעי...
D Drorrrrrr New member 12/3/03 #22 דווקא זה טבעי ../images/Emo60.gif זה פשוט משגע אותי שאנשים מדברים לא נכון!
ט ט ל i i ש New member 14/3/03 #23 דיי נמאס לי! נילא אכתוב (כן אכתוב) פה יותררררררררררררר אני שונאת שאומרים לי אתזה מספיק יש לי את חברה שלי שמשגעת את כל הכיתה עם "זה לא שלוש זה שלושה" וכל הבלעעעע הזה....
דיי נמאס לי! נילא אכתוב (כן אכתוב) פה יותררררררררררררר אני שונאת שאומרים לי אתזה מספיק יש לי את חברה שלי שמשגעת את כל הכיתה עם "זה לא שלוש זה שלושה" וכל הבלעעעע הזה....
C crazy4tc New member 14/3/03 #24 כותבים בעעעעעעעע לא בלעעעעעעעע סתם סתם בבקשה על תפסיקי לכתוב פה!!!!
A adi u New member 14/3/03 #26 ../images/Emo88.gifאני מזדהה איתך הזדהות טוטלית זה ממש מציק... אנשים חרפנו אותי...אני מדברת בצורה שגויה בפרנציפ כבר...דווקא! נ.ב. בוא נדליק כולנו נר זיכרון לזכר הנון (נ') שנפלה בעיקבות גזרת חפ"נ
../images/Emo88.gifאני מזדהה איתך הזדהות טוטלית זה ממש מציק... אנשים חרפנו אותי...אני מדברת בצורה שגויה בפרנציפ כבר...דווקא! נ.ב. בוא נדליק כולנו נר זיכרון לזכר הנון (נ') שנפלה בעיקבות גזרת חפ"נ