איזה באסה - אני חולה ולא יכול לדוג.

איזה באסה - אני חולה ולא יכול לדוג.

אהלן חברים, בימים האחרונים הצטננתי (בעיקר בדיג) וכרגע אני מושבת ולא יכול לצאת לדוג. אני מצונן עד מאוד...
לצערי לא אוכל לדוג עד סוף השבוע הבא לפחות... פשוט ביום שני אני יוצא לטיול שנתי עד יום חמישי. טוב, נתגבר גם על זה...

seafox

New member
רפואה שלמה והחלמה מהירה.

שתשוב לתפוס בורים ואינטיאסים במהרה. ועד אז,תן לו בתופים!

joko7

New member
ניסית סמבו כל ניר?לא סמבוסק,סמבו כל

שתבריא במהרה ידידי

לייזר

New member
ניר לא לוותר

ניר לא לוותר המסלולים באילת וריח הים ירפא אותך

הטיול השנתי שלי הוא לאילת seafox -

הייתי שמח להיפגש איתך אבל לא נראה לי שאוכל... אני עדיין שוקל אם לקחת את החכה ואם יתנו לי בכלל ללכת לדוג... בכל אופן, אני אלון במלון "הולידיי אין אקספרס".

seafox

New member
חחח....לא הבנת למה התפלאתי.

למרות שזאת לא הפעם הראשונה שאני שומע על טיול שנתי לאילת אני עדיין לא מבין למה. אבל לא נראה לי שיתנו לך לדוג... ומקסימום,תיקח את כל הכיתה למסע דיג :) הולידיי אין אקספרס...לא הייתי שם אף פעם אז אני לא יכול להגיד לך שום דבר על המלון חוץ מזה שהוא קרוב למקום דיג חביב ביותר (מצטער שאני זורה מלח אבל במקרה ותוכל אז שתדע לפחות איפה יש...) תהנה!

איפה ?

האם אתה מדבר על מתחת לגשר ? כי כשהייתי באילת בקיץ (בפסטיבל הג´אז השנה) אז הלכתי לג´אם סשנס וגם לכיתות אמן וכשחזרתי מהם למלון של ידידה (בקעת הירח) אז ראיתי דייגים יושבים מתחת לגשר ומנסים לדוג... לא ראיתי שמוציאים משהו. ספר לי לאיפה התכוונת.

לייזר

New member
לאילתי ולניר

ניר אחלה מלון שבעולם ומתחת לגשר יש דיג ועוד פנימה בחוף הדייגים .אבל לא יהייה לך זמן לזה טיול נעים

אין לי מושג איפה זה חוף הדייגים...

אבל אני עדיין מתלבט בכלל אם לסחוב איתי את ציוד הדיג והמקל... שאלה של זמן, מקום והרשאות. אני מאמין שבסוף, לצערי, לא אקח. תודה בכל מקרה על המידע.

seafox

New member
התכוונתי לא בדיוק מתחת לגשר...

יש שם ליד הפאגו פאגו איזה קיוסק של דייג אחד.כל בוקר הוא זורק חכתו המימה,חוזר הבייתה וקונה חדשה...סתם. הוא בא בבוקר דבר ראשון זורק את החכה ואח"כ פותח את הקיוסק. אפשר להוציא שם דניסים ולברקים (לדוד שלי ברח פעמיים דג גדול מאוד). לקחת רק חוט אפילו בלי מצוף זה מאוד אפשרי אם אתה דג על המעין "מרפסת" שיש לגשר שם...

לייזר

New member
יוני זה המקום אבל.......

יש שם דניס רק אחאי שמישהו מחבל בגדרות של החווה לגידול הדניר וזה קורה שם הרבה זה חוף הדיגים

seafox

New member
לא נכון!!!!

הייתה התרבות של דניסים (לצערי הרב,מכיוון שהדניס הוא דג שמפר את האקולוגיה של ים סוף) ויש דניסים כל הזמן עכשיו. הזמן שתתפוס הכי הרבה זה אם מישהו מחבל באמת ברשתות של הכלובים ואז תתפוס אותם בזוגות אם לא בשלישיות. במקום הזה יש דניסים,בורים,לברקים,אני שמעתי גם על סיפורים שנכנסו לשם גם להקת אריצ´ולות וטונות פעם אבל לך תדע... דניסים יש שם תמיד, אבל הם כל הזמן מסתובבים אז לא תמיד תתפוס.

seafox

New member
אגב,אם דיברת על חוף הרודס...

אז זה לא המקום שאני דיברתי עליו. מאחורי מלון הרודס יש את השובר גלים ויש את הלגונה ה"חדשה"... גם שם דוד שלי מוציא דניסים לברקים ובורים.(אני לא כי אני הלכתי לדוג הרבה זמן...לצערי.)

ramihann

New member
ניר, עזוב אותך משטויות

אף מורה בר-דעת לא ירשה לך ללכת לדוג במהלך טיול שנתי באילת. אל תטרח לסחוב אתך ציוד, כי לא יהיה לו שימוש. תתרכז בסוג אחר של דייג, שרלבנטי יותר לחתימה שלך... לזה אולי יהיו לך תנאים מתאימים...

למעלה