איזה באסה - אני חולה ולא יכול לדוג.

הדייגת1

New member
מצב הדייג

קודם כל לאחל לך החלמה מהירה זה ראש בראשונה .והדבר השני החשוב שלפי מה שהיה אחרי הסערה שזה היה פשוט כלום סרגוסים בגודל עגילים והשרצה של בורי שכל הזמן אכלו את הבצק והכי הרבה יצא מים וקריזה . אז החלמה מהירה ושתהנה מהטיול

תודה רבה ! ולגבי הדיג -

לפי מה שהבנתי, באמת שלא היה דיג טוב לאחר הסערה הפעם, אך ביום האחרון של הסערה היה דיג מאוד נחמד: הייתי בנמל יפו עם 2 חברים ודגנו לכיוון הים עם הבולונז ובצק מבושל. התוצאה: 20 סרגוסים בגדלים יפים. מדובר על יום רביעי כמובן, בשעות הבוקר.

הדייגת1

New member
הם לא שמעו על יום חמישי?

יום חמישי אחרי הסערה עוד היתה רוח עד השעה 8 אחר כך הרוח נרגעה אבל הדגים לא באו ניסיתי להסביר להם שהסערה עברה אבל נאדה רק עגילים ביום שבת בסביבות השעה 3 לפנות בוקר עד השעה 9 בבוקר קור מקפיא הידיים קרח היטבענו אותם בריסוס אבל הם בשלהם עדיין סערה אצלם לא באים כל הזמן הזה בשביל בורי אחד מסכן בושה

שלושתנו ידענו שיום חמישי יהיה "חם"

אבל איך אומרים, לא תמיד הצפוי הוא הרצוי... אז הלכנו ביום רביעי בבוקר, ואכן היה שלל יפה. בכלל, נמל יפו נהיה מקום מאוד אהוב עליי. אני רציתי גם ללכת ביום חמישי אבל הייתי עסוק לגמרי מהבוקר ועד שעות הלילה.

שלושתנו ידענו ביום חמישי יהיה "חם"

אבל איך אומרים, לא תמיד הצפוי הוא הרצוי... אז הלכנו ביום רביעי בבוקר, ואכן היה שלל יפה. בכלל, נמל יפו נהיה מקום מאוד אהוב עליי. אני רציתי גם ללכת ביום חמישי אבל הייתי עסוק לגמרי מהבוקר ועד שעות הלילה.

למעלה