איזה באסה , ציירתי את רנג'י

keep smiling

New member
הכל בשביל הטעם. ../images/Emo11.gif../images/Emo3.gif../images/Emo9.gif

[והסבל שלה.
]

keep smiling

New member
אני אבקש סליחה ביומכיפור]:../images/Emo11.gif../images/Emo3.gif../images/Emo9.gif

באמת! ;; היא תמות למען מטרה קדוה, נו. תהפוך לשהידית ותזכה לשבעים פיתות כשרות לפסח בגןעדן]:

Neon taichou

New member
מה היא תעשה עם פיתות כשרות? ==

אם כבר שבעים פיתות עם חומוסצ'יפסלט. D:

keep smiling

New member
אני -שונאת- חומוס. ../images/Emo11.gif../images/Emo3.gif../images/Emo9.gif

אני -בוכה- כשאני רואה חומוס. שבעים פיתות עם צ'יפס מהקפיטריה של ישורוןפ"ת. [אנחנו בצפר חמישי הכיטוב של מעריב לשנת 2005. קפיטריה איכותית. <:]

keep smiling

New member
איכ. ../images/Emo11.gif../images/Emo3.gif../images/Emo9.gif

מתפשרת על ממרח שוקולד. ואז זה רק ממרחית או השחר העולה. ]:

shui chan

New member
חוויות מפרק 54 D: ../images/Emo58.gif

אז.. ווואוו.. איזה פרק מדהים!! יוו.. כל הפרק אני כזה.. יאללה איציג'ו בוא כבר *קוססת ציפורנים* ובכל מיני כאלה.. פרק ענק. באמת.. שמחתי לגלות שאיציג'ו לא היה היחיד שהתכוון לבצע מבצע הצלה. אני חייבת להגיד שהוא נראה פשוט נהדר אם המראה החדש הזה - הכוונה לווא דווקא לבגדים אלה לכל המראה הזה של 'מגניב' DD: אחלה פרק. ורוקיה כזאת קטנה O: רנג'י ואציג'ו החזיקו אותה כמו תינוקת. אולי בעצם הם גדולים O:

shui chan

New member
ודר"א

חלק מהפרק היה מצוייר בצורה מדהימה וכל החלק האחר היה מצוייר בצורה כל כך מזוויעה X__X; היה פשוט נורא. חוץ מהקטעים היפים שהיו יפים [משפט חוכמה ממש O: ]

Neon taichou

New member
הם לא החזיקו אותה כמו תינוקת, הם

החזיקו אותה כמו שק תפו"א. איצ'יגו אפילו מתייחס אלייה בתור כזה במנגה. מטריד ><

coral chan

New member
|הסמלהזהשלהספוילר|

פרר..רוקיה כל כך מעדיפה את רנג'י |: כשאיצ'יגו בא להצילה היא התחילה לצרוח עליו,וכשרנג'י בא היא כמעט נמסה מרוב אושר S:

Neon taichou

New member
זה לא אומר == ../images/Emo58.gif

זה אומר שלא אכפת מה מרנג'י ומאיצ'י כן! DD: היא כל ~כך~ מעדיפה את איצ'י. <_<

shui chan

New member
../images/Emo58.gif

היא חשבה שרנג'י מת >__>;; גם את היית צווחת משמחה אם היית מגלה שחבר ממש טוב שלך 'חזר' לחיים.

JeeChan

New member
מה שאני עושה בקשר לפרקים D:

קודם מוריד Hellfan sub, כדי להרגיע את עצמי מהציפיה ולראות את הפרק, אז מוריד Dabbetyo כי סתם בא לי לראות קטעים שוב בצורה יותר יפה =] וגם להראות לחברים, כי Dabbetyo מתרגמים טוב D:, אז מוריד Soul Society, כי סתם בא לי להחליף את הקובץ של המחשב מחברה אחת לאחרת ולבסוף לאחר הזמן הארוך שעבר (כמעט שבוע בין תרגום לתרגום |:) אני מוריד Lunar, כי Lunar צריך להיות בכל מחשב D: הם נסגדים *_* וכמובן שרואה את הפרק שוב =]

shui chan

New member
אבל ביט מעקב לי את המחשב

מה שאומר שאני מנסה להוריד כמה שפחות X: ולכן היות ואני יודעת שהקובץ שאני רוצה לצרוב הוא לונר זה מה שאני מורידה ^__^ אין לזה שום קשר לרמה שבה אני אוהבת את בליצ >__>;

JeeChan

New member
לא אמרתי שאת לא אוהבת בליץ' =]

להפך *_* את נסגדת שאת יכולה לחכות ולראות את כל הפרקים רק על ידי לונר DDDDDD:

shui chan

New member
ספאמר X:

אתה הורס את השרשור 54-55 שלי DD: סתתתם.. ובאמת צריך עצבים מברזל כשיש כל כך הרבה חוטאים מסביב כמוכם P< ואור אתה בן אדם סגיד. תפסיק להגיד לאחרים שהם סגידים ^__^

JeeChan

New member
אבל אבל את רעות *_* את

קשוחה, מגניבה וסגידה D: תודה =] *_* כיף שחושבים שאני סגיד P= ואני בהחלט ספאמר P= אבל אל תדאגי יש לי כוח מיוחד, אחרי הכול אני אור טאיצ'ו, אז החל מעכשיו כה אמר אור טאיצ'ו ששרשור זה חוזר להיות שרשור על 54-55 של רעות =]

למעלה