איזה באסה!!!

מצב
הנושא נעול.
איזה באסה!!! ../images/Emo46.gif ../images/Emo46.gif ../images/Emo46.gif

איזה באסה!!!

הרגע התקשרו אלי מ"לין". הוועדה הרפואית לא מוכנה לאשר לי טיפולים עד שיקבלו את כל הפרטים מבי"ח מאיר (שם עשיתי הפריה אחת) ומבי"ח בלינסון (שם עשיתי עוד 6). לא הבנתי האם זאת פרוצדורה רגילה בוועדה או שסתם התלבשו עלי. אז עכשיו הם בקשר עם בתי החולים הללו ואני אמורה להפסיק לקחת דקפפטיל. עוד לא עיכלתי את הבשורה. הדמעות בטח יגיעו בהמשך...

חן123

New member
חנה, את עושה את הטיפול הזה!

איזה באסה!!!

הרגע התקשרו אלי מ"לין". הוועדה הרפואית לא מוכנה לאשר לי טיפולים עד שיקבלו את כל הפרטים מבי"ח מאיר (שם עשיתי הפריה אחת) ומבי"ח בלינסון (שם עשיתי עוד 6). לא הבנתי האם זאת פרוצדורה רגילה בוועדה או שסתם התלבשו עלי. אז עכשיו הם בקשר עם בתי החולים הללו ואני אמורה להפסיק לקחת דקפפטיל. עוד לא עיכלתי את הבשורה. הדמעות בטח יגיעו בהמשך...
מה זה הבירוקרטיות המטומטמות האלה? תתקשרי ותבקשי הסבר. מה הם רוצים, מה הם עושים. האם הם רק רוצים פרטים ואז האישור הוא אוטומטי? כל העניין לא ברור לי, הרי הם קיבלו את התיק הרפואי שלך, אז מין הסתם יש שם פרטים, לא? מתי אמור להיות הטיפול? איך זה שאמרו לך להתחיל להזריק ועכשיו אומרים לך להפסיק? לא שווה לערב את הרופא שאמר לך להפסיק? אוף!!!!!!! חן

חן123

New member
הכוננה לרופא שאמר לך להזריק

מה זה הבירוקרטיות המטומטמות האלה? תתקשרי ותבקשי הסבר. מה הם רוצים, מה הם עושים. האם הם רק רוצים פרטים ואז האישור הוא אוטומטי? כל העניין לא ברור לי, הרי הם קיבלו את התיק הרפואי שלך, אז מין הסתם יש שם פרטים, לא? מתי אמור להיות הטיפול? איך זה שאמרו לך להתחיל להזריק ועכשיו אומרים לך להפסיק? לא שווה לערב את הרופא שאמר לך להפסיק? אוף!!!!!!! חן

venus13

New member
לא לוותר !!!

לא לוותר !!!
מה זאת אומרת להפסיק טיפול ואיזה פרטים הם עוד רוצים? לא מספיק שילדת ילדה לאחר 7 IVF? ניראה אותם מתעסקים עם אשה שדקפפטיל עוד זורם בעורקיה
כמו שאני מכירה אותך ואת ליאור - תצליחו לבטל גם את רוע הגזירה הזאת בהצלחה ונוס

אז ככה...

אז ככה...
היה שם קצת בלגן כי הם לא הבינו ממני שעברתי למחוז חיפה ולכן הם הניחו שאני מארגנת את אישור הוועדה בעצמי במחוז שרון-שומרון. אחרי שכבר נתנו לי את הפרוטוקול הם גילו שאין לי אישור וועדה ואז שמו לב שהם היו צריכים לעשות את זה בעצמם. המזכירה של המחלקה היתה משוכנעת שזה רק עניין בירוקרטי ולכן הרופאה אמרה לי להתחיל את הטיפול. עכשיו הוועדה לא רוצה לאשר בלי לראות את התיק בעצמם. אני נתתי לרופאה לראות את הצילום של התיק הרפואי אבל הם לא מסרו אותו לוועדה יחד עם המסמכים. הוא נמצא כעת אצלי. מה יעזור לי אם אדבר עם הרופא של המחלקה? אני חושבת שזה לא בידיים שלו. אין לי מושג מי יושב בוועדה. עם מי אני אומרה לדבר שם? אוף!!!!!!!!!!!!!

חן123

New member
חנה תקשיבי

אז ככה...
היה שם קצת בלגן כי הם לא הבינו ממני שעברתי למחוז חיפה ולכן הם הניחו שאני מארגנת את אישור הוועדה בעצמי במחוז שרון-שומרון. אחרי שכבר נתנו לי את הפרוטוקול הם גילו שאין לי אישור וועדה ואז שמו לב שהם היו צריכים לעשות את זה בעצמם. המזכירה של המחלקה היתה משוכנעת שזה רק עניין בירוקרטי ולכן הרופאה אמרה לי להתחיל את הטיפול. עכשיו הוועדה לא רוצה לאשר בלי לראות את התיק בעצמם. אני נתתי לרופאה לראות את הצילום של התיק הרפואי אבל הם לא מסרו אותו לוועדה יחד עם המסמכים. הוא נמצא כעת אצלי. מה יעזור לי אם אדבר עם הרופא של המחלקה? אני חושבת שזה לא בידיים שלו. אין לי מושג מי יושב בוועדה. עם מי אני אומרה לדבר שם? אוף!!!!!!!!!!!!!
חנה תקשיבי
מתי מתכנסת הועדה? עד לתאריך הזה את צריכה את 2 התיקים אצלהם, אוקי? את התיק של בלינסון יש לך. את התיק של מאיר, אני מתנדבת אישית לנסוע לשם, לקחת אותו, ולשלוח לך בדואר אקספרס, ברגע שהם מוכנים איתו. אם את לא מסתדרת איתם תגידי לי, ואני אנסה לעזור. אל תרימי ידיים עדיין! חן

אני אסע למחלקה מחר בבוקר

חנה תקשיבי
מתי מתכנסת הועדה? עד לתאריך הזה את צריכה את 2 התיקים אצלהם, אוקי? את התיק של בלינסון יש לך. את התיק של מאיר, אני מתנדבת אישית לנסוע לשם, לקחת אותו, ולשלוח לך בדואר אקספרס, ברגע שהם מוכנים איתו. אם את לא מסתדרת איתם תגידי לי, ואני אנסה לעזור. אל תרימי ידיים עדיין! חן
אני אסע למחלקה מחר בבוקר
ואתקשר אליך אח"כ. עכשיו כבר לא עונים במחלקה.

חן123

New member
באיזה מחלקה?

אני אסע למחלקה מחר בבוקר
ואתקשר אליך אח"כ. עכשיו כבר לא עונים במחלקה.
באיזה מחלקה?
ב ivf בלין או ברשומות של מאיר? אם זה ivf ואת רוצה לדעת מתי מתכנסת הועדה, אולי מישהיא מפוריות יודעת. אם זה הארכיון של מאיר, תגידי לי ונתחיל לחפש את הדרך היעילה לפנות אליהם חן

חן123

New member
חנה, הועדה היא של שו"ש?

באיזה מחלקה?
ב ivf בלין או ברשומות של מאיר? אם זה ivf ואת רוצה לדעת מתי מתכנסת הועדה, אולי מישהיא מפוריות יודעת. אם זה הארכיון של מאיר, תגידי לי ונתחיל לחפש את הדרך היעילה לפנות אליהם חן
חנה, הועדה היא של שו"ש?

אני מדברת על המחלקה בלין

באיזה מחלקה?
אני מדברת על המחלקה בלין
אני רוצה לדעת מתי מתכנסת וועדה. כך אוכל לדעת אם יש טעם לרוץ להשיג גם את צילום התיק ממאיר. נראה לי שהמידע מבלינסון הרבה יותר רלוונטי אבל לכי תדעי מה חושבים הרופאים בוועדה...

העין ה 3

New member
מה זה?????????? (בטון צפצפני...)

איזה באסה!!!

לא מספיק מה שאנחנו עוברות, עוד צריך להוסיף לנו בעיות בירוקרטיה? אל תפסיקי להזריק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! את יכולה לגשת לשם (יש לך עודף זמן, הא...) ולקבל את התיק במקום ולצלם. רק צריך לוודא קודם שיהיה שם מי שאמור לחתום על אישור לתת לך את המידע (מנהל, סגן מנהל או משהו כזה). אם תחכי שבית החולים יעשה את זה בשבילך, שיר תקבל אח/ות כשתיכנס לכיתה א'
(בהפריה ראשונה, כמובן).

וואלה!

לא מספיק מה שאנחנו עוברות, עוד צריך להוסיף לנו בעיות בירוקרטיה? אל תפסיקי להזריק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! את יכולה לגשת לשם (יש לך עודף זמן, הא...) ולקבל את התיק במקום ולצלם. רק צריך לוודא קודם שיהיה שם מי שאמור לחתום על אישור לתת לך את המידע (מנהל, סגן מנהל או משהו כזה). אם תחכי שבית החולים יעשה את זה בשבילך, שיר תקבל אח/ות כשתיכנס לכיתה א'
(בהפריה ראשונה, כמובן).
וואלה!
מחר בבוקר אני שם עם הצילום של התיק הרפואי שנמצא אצלי. חבל לחכות עד שהם יוציאו את התיק מהארכיון, יצלמו אותו שוב ויעבירו אותו לוועדה של מחוז חיפה. היום אני מתכוונת להזריק ואם מחר יאמרו לי שאין שום סיכוי לקבל אישור בימים הקרובים יש סיכוי שאפסיק.

העין ה 3

New member
אם יש לך את התיק אצלך...

וואלה!
מחר בבוקר אני שם עם הצילום של התיק הרפואי שנמצא אצלי. חבל לחכות עד שהם יוציאו את התיק מהארכיון, יצלמו אותו שוב ויעבירו אותו לוועדה של מחוז חיפה. היום אני מתכוונת להזריק ואם מחר יאמרו לי שאין שום סיכוי לקבל אישור בימים הקרובים יש סיכוי שאפסיק.
אם יש לך את התיק אצלך...
בטח שתסעי להביא להם! אני הלכתי לשלושה בתי חולים לצלם בעצמי...

anguly

New member
אולי כדאי לך לתת שייק עירבון לבית

איזה באסה!!!

אולי כדאי לך לתת שייק עירבון לבית
חולים עד שיגיע האישור. אני עשיתי הליך כזה בשערי צדק (ירושלים). וברגע שהגיע האישור (לאחר הטיפול - כמובן...), קיבלתי את השייק בחזרה. חבל להפסיק טיפול באמצע. אני מקווה שימצא פיתרון.

Mרוצה

New member
לא נכון!!!!!!!!!!!!!!!!../images/Emo46.gif

איזה באסה!!!

לא נכון!!!!!!!!!!!!!!!!

זה ממש בגדר התעללות והתעמרות!!!! אני מצטרפת לאחרות שאמרו לך לא להפסיק עדיין להזריק ועוד לא להרים ידיים. כמעט תמיד אפשר למצוא דרך עוקפת או מסלול ארוך ומיגע יותר שמוביל לאותו המקום, גם אם הוא כולל פי 10 ריצות וטרטורים, טלפונים מתחננים, בכי, הפעלת קשרים, נדנודים, ואם אין ברירה אחרת, איומים... גם אני שמעתי על האפשרות להפקיד צ'ק ערבון עד לאישור הוועדה. שווה בדיקה, לא? הרי אין שום סיכוי שבסופו של טרטור לא יאשרו לכם, נכון? אתם עדיין זכאים על פי כל קנה מידה. אני מקווה שהכל יסתדר בזמן, שההזרקות עד עכשיו לא יהיו לשווא ולא תפסידו חלילה את החודש היקר הזה. ותזכרי שיש המון דוגמאות בפורום "הריון אחרי" ו"הורים אחרי" של הריונות וילדים שנוצרו מהטיפולים שהתחילו הכי על רגל שמאל שאפשר....

עמית@

New member
לא ברור ../images/Emo4.gif

איזה באסה!!!

לא ברור

אני לא ממש מבינה בפרוצדורות האלו, רק יכולה לומר אוווווווווווף אחד גדול (עוד לא קראתי הלאה אז אני עוד לא יודעת האם זה נפתר, מייד מתעשכנת, פשוט הייתי חייבת להגיב)

אוףף הבירוקרטיה הזאת... ../images/Emo10.gif

איזה באסה!!!

אוףף הבירוקרטיה הזאת...

מקווה שימצא הפתרון במהרה.

מה????

איזה באסה!!!

מה????
מקווה שהתיק ממאיר כבר אצלך ושאת בדרך לעשות מהומות בועדה. אל תוותרי! הם לא יכולים להגיד לאשה שכבר התחילה להזריק להפסיק בגלל בעיה הירוקרטית שלהם!!! ספרי לנו מה קורה?

מצב
הנושא נעול.
למעלה