איזה באסה!!!

מצב
הנושא נעול.
../images/Emo41.gif ../images/Emo41.gif עדכון

איזה באסה!!!

הרגע התקשרו אלי מ"לין". הוועדה הרפואית לא מוכנה לאשר לי טיפולים עד שיקבלו את כל הפרטים מבי"ח מאיר (שם עשיתי הפריה אחת) ומבי"ח בלינסון (שם עשיתי עוד 6). לא הבנתי האם זאת פרוצדורה רגילה בוועדה או שסתם התלבשו עלי. אז עכשיו הם בקשר עם בתי החולים הללו ואני אמורה להפסיק לקחת דקפפטיל. עוד לא עיכלתי את הבשורה. הדמעות בטח יגיעו בהמשך...
עדכון
הייתי היום במרפאה עם צילום התיק הרפואי מבלינסון וסיכום התיק הרפואי ממאיר. ריקי, מזכירת המרפאה, ניסתה ליצור קשר עם מזכירות הוועדה אבל הם עוד לא היו שם. היא מנסה לברר אם זה החומר שאותו הם צריכים. (כאילו שיש בבלינסון ובמאיר חומר אחר מלבד התיק הרפואי) אם כן - היא הבטיחה שתשלח לשם את החומר מיד עם שליח. אמרתי לה שאם יש בעיה עם השליח שתודיע לי ואני מתייצבת כדי להעביר את החומר. מחר מתכנסת הוועדה שוב. כנראה שתהיה תשובה סופית. אני מתחננננננת שהיא תהיה חיובית... בינתיים אני ממשיכה עם זריקות דקפפטיל. יש לי עוד שבוע של זריקות ואני מקווה שהתשובה החיובית תגיע לפני שהשבוע יגמר.

אםל2

New member
חנה, את תנצחי את הביורוקרטיה!

עדכון
הייתי היום במרפאה עם צילום התיק הרפואי מבלינסון וסיכום התיק הרפואי ממאיר. ריקי, מזכירת המרפאה, ניסתה ליצור קשר עם מזכירות הוועדה אבל הם עוד לא היו שם. היא מנסה לברר אם זה החומר שאותו הם צריכים. (כאילו שיש בבלינסון ובמאיר חומר אחר מלבד התיק הרפואי) אם כן - היא הבטיחה שתשלח לשם את החומר מיד עם שליח. אמרתי לה שאם יש בעיה עם השליח שתודיע לי ואני מתייצבת כדי להעביר את החומר. מחר מתכנסת הוועדה שוב. כנראה שתהיה תשובה סופית. אני מתחננננננת שהיא תהיה חיובית... בינתיים אני ממשיכה עם זריקות דקפפטיל. יש לי עוד שבוע של זריקות ואני מקווה שהתשובה החיובית תגיע לפני שהשבוע יגמר.
(וגם אם התשובה מהועדה תתאחר, יימצא פתרון!) ואגב, צפיתי בקלטת השידור של פוליטיקה, ורציתי לומר לך שהיית נהדרת, רהוטה ואסרטיבית, ודוקא חוזקך היה באיפוק שלך.

תודה ../images/Emo9.gif

(וגם אם התשובה מהועדה תתאחר, יימצא פתרון!) ואגב, צפיתי בקלטת השידור של פוליטיקה, ורציתי לומר לך שהיית נהדרת, רהוטה ואסרטיבית, ודוקא חוזקך היה באיפוק שלך.
תודה

אם לא תהיה תשובה ויגיע המועד של בדיקת הדם אני אציע לתת להם צ'ק פיקדון. בינתיים זה היה מוקדם מידי לאפשרות הזאת כי יש לי עוד שבוע עד לבדיקה. שבוע הבא יש שביתה. איזה לחץ!!!

העין ה 3

New member
בדרך כלל השביתות לא כוללות את IVF

תודה

אם לא תהיה תשובה ויגיע המועד של בדיקת הדם אני אציע לתת להם צ'ק פיקדון. בינתיים זה היה מוקדם מידי לאפשרות הזאת כי יש לי עוד שבוע עד לבדיקה. שבוע הבא יש שביתה. איזה לחץ!!!
אבל השאלה היא אם רק את הטיפולים או גם את הוועדות. אני לא רואה סיבה שלא תקבלי תשובה חיובית כבר מחר.

הוועדה תשבות בטוח

אבל השאלה היא אם רק את הטיפולים או גם את הוועדות. אני לא רואה סיבה שלא תקבלי תשובה חיובית כבר מחר.
הוועדה תשבות בטוח
בשביתות הקודמות מעולם לא הפסיקו טיפול שכבר התחיל אבל כבר קרה לי (באחת מהשביתות הגדולות) שדחו לי טיפול למרות שהתחלתי דקפפטיל. לקחתי שבועיים נוספים ואז הגיע האישור להתחיל בטיפול למרות השביתה. בתור אחת שסובלת מאנדומטריוזיס מעולם לא התנגדתי לקצת דיכוי מיותר

עוד לא התחיל הטיפול וכבר מחזיקים לך

עדכון
עוד לא התחיל הטיפול וכבר מחזיקים לך
אצבעות... עכשיו בטוח יהיו תאומות

Michal333

New member
מחזיקה אצבעות../images/Emo57.gif

איזה באסה!!!

הרגע התקשרו אלי מ"לין". הוועדה הרפואית לא מוכנה לאשר לי טיפולים עד שיקבלו את כל הפרטים מבי"ח מאיר (שם עשיתי הפריה אחת) ומבי"ח בלינסון (שם עשיתי עוד 6). לא הבנתי האם זאת פרוצדורה רגילה בוועדה או שסתם התלבשו עלי. אז עכשיו הם בקשר עם בתי החולים הללו ואני אמורה להפסיק לקחת דקפפטיל. עוד לא עיכלתי את הבשורה. הדמעות בטח יגיעו בהמשך...
מחזיקה אצבעות

חן123

New member
בהצלחה חנה היום בועדה

איזה באסה!!!

בהצלחה חנה היום בועדה
מחכה לעידכון. חן

הוועדה מתכנסת בצהרים

בהצלחה חנה היום בועדה
מחכה לעידכון. חן
הוועדה מתכנסת בצהרים
אתמול דיברה מזכירת המחלקה עם מזכירת הוועדה והתברר שהם לא רוצים את התיק הרפואי במלואו אלא את הסיכום של התיק הרפואי. נתתי להם את הסיכום מ"מאיר" אבל מ"בלינסון" היה לי את צילום התיק בלי סיכום. המזכירה אמרה שהיא תבקש מהרופא שיעשה את הסיכום ברגע שיגיע ואז התיק ישלח לוועדה בתקווה שיגיע בזמן. הבעיה היא שהרופא מגיע ב 11:00 ולי לא נותר לעשות כלום חוץ מלתלוש שערות ולכסוס צפורניים. יגיע בזמן או לא?

חן123

New member
תצלצלי ב 11 להזכיר את עצמך

הוועדה מתכנסת בצהרים
אתמול דיברה מזכירת המחלקה עם מזכירת הוועדה והתברר שהם לא רוצים את התיק הרפואי במלואו אלא את הסיכום של התיק הרפואי. נתתי להם את הסיכום מ"מאיר" אבל מ"בלינסון" היה לי את צילום התיק בלי סיכום. המזכירה אמרה שהיא תבקש מהרופא שיעשה את הסיכום ברגע שיגיע ואז התיק ישלח לוועדה בתקווה שיגיע בזמן. הבעיה היא שהרופא מגיע ב 11:00 ולי לא נותר לעשות כלום חוץ מלתלוש שערות ולכסוס צפורניים. יגיע בזמן או לא?
תצלצלי ב 11 להזכיר את עצמך

אמאלה2

New member
מחזיקה אצבעות שהכל יהיה בזמן

הוועדה מתכנסת בצהרים
מחזיקה אצבעות שהכל יהיה בזמן
ואת תקבלי את האישור המיוחל. ממש לא הוגן כל הסבל הברוקרטי שהם מעבירים אותך
תעדכני אותנו!

חנה קראתי והתעצבנתי איזו חוצפה יש

הוועדה מתכנסת בצהרים
חנה קראתי והתעצבנתי איזו חוצפה יש
להם אל תוותרי תמשיכי להזריק תהפכי שולחנות וכל מה שצריך זו בעיה שלהם שלא דאגו לכל החומר הם לא יכולים להורות לך להזריק ואח"כ להפסיק בגלל שאין להם את כל החומר מה זה השטויות האלה ( סליחה אבל אני היייתי מקימה מהומות שהיו זוכרים אותי עוד לדורות) לא לוותר להלחפ על הזכויות שלך תעדכני אותנו מה קורהבהצלחה

אווףףף, באמת באסה ../images/Emo24.gif

איזה באסה!!!

אווףףף, באמת באסה

שולחת לך חיבוק גדול לפני שהדמעות יגיעו.....ומחזיקה אצבעות שאולי בכ"ז הדברים יסתדרו!!!!!

חן123

New member
חנה, מה קורה?

איזה באסה!!!

חנה, מה קורה?

מצב
הנושא נעול.
למעלה