איזה באסה...

BiAAcH

New member
איזה באסה...

לא יכולתי לבוא בסוף למפגש בקרית ים, גיליתי אתמול שיש לי מחר מבחן גדול בהיסטוריה. אם זה היה תלוי בי הייתי בא, אבל הורים רשעים רוצים שאני אלמד... מי שחוזר משם שיספר איך היה....

Bantus

New member
Don't worry ../images/Emo10.gif, Be HAPPY ../images/Emo13.gif

מסתבר שהיו חבר'ה מבאנטוס שרצו אולי לנסוע..אבל לא היה לנו איך להגיע והיינו קצת מידי למונית... טיפה באסה..לא נורא..יש עוד פול מפגשים... אל תדאג גבר...

TIS

New member
גם אני לא באתי...

עזרתי לחברים להכין משהו, ועכשיו להורים שלי אין כח לקחת אותי לשם. וחבל לי, כי גם אני התאמנתי במינאס עד סוף החופש הגדול...

בעע! גם אני לא! רק עכשיו חזרתי

מהמיניקמפ, והתקשרתי לאנדריי מהדרך והוא כבר אמר שהוא לא בטוח אם הם יהיו שם אז אין כל כך למה. איזה בעסה!

jennie 00

New member
../images/Emo142.gifהיו עוד מפגשים אל תדאג..

גם אני מין הסתם לא הייתי אבל לא נורא מקווה שמי שהיה נהנה ספרו חוויות שתחזרו...

YusuF The God

New member
אז הנה תשובה לכל הביאוסים שלכם

הייתה אתמול הודה לתפארת מדינת ברזיל בחוף קרית ים היו גם שניים מבנטוס (zap ותלמיד שלו jamanta ) היה ממש כיף . היה הרבה אוכל ואכלתי עד שהתפוצצתי והיו איזה 4-5 הודות גדולות וטובות רק חבל דבר אחד שעיצבן אותי שזה שכל הילדים הקטנים לא שרים והיה ממש מעט אשה וזה הרס קצת .

YusuF The God

New member
אני לא יודע על מה את מדברת

אבל אני כן יודע שהפילו אותו פעם אחת (קובי מהקבוצה שלנו )

TIS

New member
לקאו תמיד משחק גדול ברודה... ../images/Emo13.gif

אני פשוט מת על המשחק שלו!!!

Bantus

New member
ת'אמת...הייתי קצת המומה...

כשראיתי אותו משחק פעם ראשונה, זה היה או באימון שהיה לקבוצה שלנו בכרמיאל וכי הם היו באיזור הם באו, או באימון שלהם במשגב, לא סגורה על עצמי.. בקיצור, בתור מה שעשו ממנו ומה ששמעתי שהוא משחק כבר הרבה זמן ודרגה גבוהה וזה, הייתי קצת בהלם..לא אקרובטיקה ולא כלום... יכול להיות כי זה היה פעם ראשונה שלו עם הקבוצה שלנו, אבל מצד שני נראה לי שהוא היה רוצה להראות שהוא ממש טוב פעם ראשונה עם קבוצה אחרת אז אני לא יודעת. הוא באמת תותח כמו ששמעתי קצת או שהוא לא משהו באסט?? (ובלי לזלזל בו, באמת..)

אני אישית ממש ממש ממש

ממש אוהבת את הסגנון שלו. אבל ממש
הוא בקושי (אם בכלל בעצם) עושה אקרובטיקה כי הוא פשוט לא למד...

Ze Colmeia

New member
ויש משהו רע בזה../images/Emo35.gif

מה זה שבן אדם לא עושה אקרובטיקה זה הופך אותו לקפואיריסט פחוט טוב
שתדעו למשל שבברזיל הקבוצה שנחשבת שיש אצלה את הפלוריאו הכי יפה בעולם (בקבוצת אבאדה) המאמן שלהם יודע לעשות רק גלגלון...זה הפלוריאו היחיד שהוא יודע ויש לו קבוצה שנחשבת לבעלת האקרובטיקה הכי טובה בעולם

זה מה שהתכוונתי...

שמבחינתי ממש לא... אפילו לא ייחסתי לעובדה שהוא לא עושה (או ממש קצת) אקרובטיקה חשיבות... היא פשוט שאלה אז עניתי... אני תופסת ממנו ממש ממש הרבה כקפואריסט... הלוואי עליי להגיע לרמה שלו מתישהו...

jennie 00

New member
בא לכם להסביר ..

מי זה הקפואריסט הזה שאתם מדברים עליו אנ קצת לא מבינה מי זה...

לקאו?

אחד המדריכים שלי... אלה שארגנו ת'רודה בקרית ים הם אנדריי ולקאו. והוא פשוט בנאדם תותח... יותר מזה אני לא ממש יודעת מה להגיד...

YusuF The God

New member
למרות שהוא המורה שלי

אני לא מתלהב מלקאו ולא תופס ממנו בתור קפואריסט תותח חוץ מכמה תרגילים שלו (אפשר לספור על יד אחת ) אני לא ממש מתלהב מהמשחק שלו ולכל מי שבמינאס לשעבר ... תאמינו לי שאם הייתם מסתובבים איתו כמוני כל השבוע אז הייתם יודעים על מה אני מדבר ולמה האיש הזה הוא לא מה שחשבתם . ולמי שלא היה בים .... אם הייתם רואים את זאפ ( המדריך של בנטוס בצפון ) הייתם רואים מה זה תותח ומה זה לקאו ...

Bantus

New member
השוואה...

יש מצב שאתה יכול בכלל להשוואת בין זאפ ללקאו
(בלי לזלזל באף אחד מהם כמובן...)

למעלה