איזה באסה...

jennie 00

New member
תחליטו חחחחחחח..

מה היתרונות של כול אחד...
והחסרונות כמובן...

Bantus

New member
לא מתמצאת בלקאו..

אבל זאפ יעני כבש פחות או יותר את כל התחומים, ויש לו עכשיו בעיה עם פרק כף יד שמאל (מסכן..)..אז הוא עושה הכל על יד אחת...(תותח..) ובחופשי, כאילו פליק פלאקים וזה על יד אחת. אני לא ממש יודעת מה לקאו עושה..אבל ממה שאמרו פה הוא לא ממש שולט באקרובטיקה (וזה לא הופך אותו לרע) אבל אז לזאפ יש יתרון עליו..

TIS

New member
בדיוק בגלל זה אני אוהב את המשחק שלו

אני שונא לשחק מול חבר'ה שמשחקים עם הרבה אקרובטיקה (קורינגה, שום דבר אישי). לקאו משחק קרוב לרצפה. קרוב מאוד. אני מאוד אוהב את סוג המשחק הזה. ואת זאפ אף פעם לא ראיתי משחק, אז אני לא יכול להשוות...

YusuF The God

New member
לקאו לעומת זאפ

אז הנה השוואה שאני עשיתי עקב העובדה שלמדתי עם שניהם: זאפ תותח בכל מה שקשור לידיים והמשחק שלו חלק . לקאו תותח בכל מה שקשור לקדה גי הינס וכל הוריאציות של התרגיל . ולכל הבנטוסים (דניאל ממי ) שחושבים שלקאו הוא לא תותח באקרובטיקה . הוא יודע מספיק דברים באקרובטיקה , הוא פשוט דוגל בזה שסלטות זה לא קפואירה . רות סוף.

Bantus

New member
מורן כפרה...

דבר ראשון, בפורום יש פה עוד אחד מבאנטוס והכינוי שלו פה הוא bantus69 (רק לידע כללי..) דבר שני, לא אמרתי שהוא לא טוב באקרובטיקה, פשוט לא ראיתי אותו עושה, וכמה פעמים הייתי איתו באימונים במשגב?? וכשהיה אימון איתו בקבוצה שלנו בכרמיאל?? אף פעם לא ראיתי אותו עושה, אז מן הסתם אם הוא אף פעם לא מראה, דבר ראשון שאני יחשוב זה שהוא לא יודע, או שהוא פשוט לא טוב בזה.. מסכימה איתך על הרעיון שסלטות זה לא בדיוק קפואירה, אבל טחלס, זה מוסיף אז זה אחלה Over and out.

Bantus

New member
נו אז זה סבבה...

אז למה הוא לא עובד על אקרובטיקה
בגלל שהוא נגד זה או בגלל שהוא לא טוב בזה

למעלה