איזה בוקר איזה טוב

avielss

New member
איזה בוקר איזה טוב../images/Emo5.gif

קודם כל בוקר טוב בעודי חצי מטושטש שמעתי בדרכי למקלחת שמעתיאת השדרנית פנינה בת צבי מרדיו ללא הפסקה מקריאה סקר הטוען לפיגור הילדים הספרדיים לעומת האשכנזים 50% מכלל המנהלים הם אשכנזים לעומת 20 % אצל הספרדים. מישהו יכול לנסות להסביר?

avielss

New member
103FM ׁלא נקלט בצפון

אני כן מסוגל להבין כשדיברתי עם קרובי משפחה והצהרתי על כוונתי ללמוד (לא כולם לומדים ואני החלטתי בכל זאת) אמרו לי :בשביל מה ללמוד? טומה אונה קיביעות אי סקפו (תקח קביעות וזהו) בשביל מה להתאמץ? לעומת זאת אני זוכר בגל העליה הראשון חבר שלי.עולה מחבר המדינות. האבא עבד 2 עבודות האמא נקרעה גם כן כדי שהילד ילמד כדי שיגיע לתוצאות איך לסכם הכל אני לא יודע מנטליות אולי.

רותי ב.

New member
אביאל, דיזיס קי-אין

מואסטראס פאמיליאס לוס פאדרס אי לאס מאדרס קו-קארן אמביזאדוס קריאטוראס? אמי מי-פארסי קי נו-אס ורדאד. טודוס דאן לו קי פואדין פור קי סי-אגאן לוס קריאוס מאס אמביזאדוס, טודוס אינטיידין לה אימפורטאנסיה די סר מאס אמביזאדו. לא רוצה לתרגם.

RORGAD

New member
עוד אנטי טיזה

אביאל חמודי, כמו שאמרתי ההורים שלנו עבדו קשה כדי לפרנס אותנו, את אבא שלי לא שמו מנהל בכיר, ונתנו לו משכורת של חמישה אפסים, אבל אני מכירה הרבה מנהלים שהגיעו לאן שהגיעו מבלי שיהיו להם הכישורים לכך, ואגב מותק מי שרצה ללמוד למד, אני למשל, הוצאתי בגרות אסטרנית, למדתי בבר אילן ואת כל זה מימנתי מעבודה במשק בית בשעות אחרי הצהריים, ואז באותה תקופה הייתי כבר אמא לשלושה ילדים, ובעל חולה ניקיון (מחלת נפש) שרק דרש ודרש ודרש, וכל זה כדי להכשיל אותי, אבל אני עקשנית שכמותי הוכחתי לו שאפשר, גם ללמוד, גם לטפל בילדים ואתה מכיר אותם, וזה לא המקום להשויץ, וגם לעבוד, וגם לנקות את הבית שיהיה מבריק שחלילה פן יבולע לי, אז מי שלא למד זה רק כי הוא לא רצה, זה הכל. אבל שוב להיות מנהל לא צריך ללמוד באוניברסיטה, עוד סיפור קטן: אני במו אזני הייתי שומעת את המורה לאנגלית שהיתה מגיעה למקום עבודתי, ומלמדת איזה מנהל (אשכנזי כמובן אלא מה) אנגלית, על חשבון מקום העבודה ובזמן העבודה, ותגיד אדם מוכשר? קדחת, אבל הנה לך דוגמא של "אתה יודע, אתה יודע" ככה קידמו פעם אנשים, וכך נוצר הפער לצערי

רותי ב.

New member
RORGAD , שני מסקנות חשובות

מההודעה שלך: 1. שערכי עבודה כמו שאנחנו קיבלנו, זה נכס לחיים. אני יודעת את זה מהורי, ומעצמי, וככה גם מעבירה הלאה. 2. מי שבאמת רוצה להתקדם, מצליח לעשות את זה, לא חשוב מה, לא חשוב כמה מסמרים ינסו לתקוע בגלגלים. והזדהיתי איתך המון.

RORGAD

New member
אביאל זה לא אחיך שלמד?.........

ועד כמה שידוע לי דווקא מקצוע מעולה, כי הוא רצה ללמוד, אז חמודי קח את עצמך בידיים, ותתעקש ללמוד, כי בלי לימודים מהר מאוד תיפול בין הכסאות, קצת מאמץ לטובתך קרידו.

avielss

New member
אני מתחיל ללמוד משפטים

עוד 3 חודשים מאגו אבוקדו גרנדה (אבוקדו קון פירישיל)

RORGAD

New member
אני מתחיל

אביאל אם אתה באמת, באמת רציני, שיהיה לך בהצלחה, וכל תמיכה שתרצה אתן לך.

avielss

New member
רציני גם רציני

נרשמתי התקבלתי שילמתי חלק (מתוך ה25000 ש"ח שאין לי)

עניתה לעצמך......./images/Emo127.gif

50% מהם אכנזים לעומת 20% ספרדים אז מה רצית שיכתבו??. גזענים יש בכל מקום אז מה? וההפלצות של חיים חפר נו? פשוט לא להיתיחס אליהם ..... ססטן מורינדו דלסלו דמוזוטרוס... כסבמוס קאנטר איבילר אי קומר בואנו.. נו סולו מלדר...... אינטינדיטיס אביאליק´ו???

RORGAD

New member
איזה בוקר../images/Emo5.gif

בוקר טוב אביאליקו, כן חמודי זה נכון, רק שהשדרנית לא הסבירה למה, חמודי לא ראית את סלאח שבתי? שם רואים את זה בבירור, האשכנזי שלא יודע הנהלת חשבונות והוא מציין את זה, והשליח סוכנות שאומר לו אתה יודע, ה- 50 % מנהלים זה לא בגלל זה שהם יותר מוכשרים מאתנו, אלא בגלל "ויטמין פ" הספרדים התקדמו בחיים רק בגלל כישוריהם, ואילו האשכנזים התקדמו בגלל אותו שליח סוכנות או שכמותו שדאגו לקדם אותם לעמדות מפתח מהר מאוד, מבלי להתחשב בכישורים האמיתיים שלהם, חמוד שלי נראה לך שהמדינה שלנו היתה נראית איך שהיא נראית אם המנהלים שלה היו יותר כשרוניים? להיפך המדינה שלנו יורדת מדחי אל דחי רק בגלל ניהול כושל, ואני רואה זאת היטב במקום עבודתי, שעל כל עובד יש עשרה מנהלים, במקום שיהיה להיפך עשרה עובדים ומנהל אחד טוב, ובסוף המפעל פושט רגל, נו באמת למה???.

avielss

New member
רותי

אני לא בטוח שאת צודקת רוגרד פרוטקציות פרוטקציות אבל לא 50% אי רוזלין מי אלמה...אסטן סלנדו אמא מוסוטרוס אסטמוס קומיאנדו אל "חרא" (סליחה על הביטוי)

אין ..ספק שצריך לקום בצעקה..

אביאל נכון אנחנו סובלים בשקט את ההשמצות, ביגלל גזענות חולה וחוסר אורינטציה, ואם תשאל אותי אינני מאמינה לשום סטטיסטיקה לא בדוקה (בדוקה אצלם לא אצלינו) נואשתי מלהיתיחס אל מתיימרים לפרסומות ע"י הפלצות מסריחות.... אי אגורה טיינס פלזאר דסקריביר מה לקנטיאה דנוצ´ה לאלחת?... "אל דיו אס גרנדה"...איידה און זכו (מיצווה) אזה..... ועכשיו תעשה טובה וכתוב לי את השיר של מוצא"ש? שם השיר "אל דיו אז גרנדה" (אלוהים גדול) יאללה תעשה מיצווה...

RORGAD

New member
בואנה דמניאנה אי סמנדה בואנה../images/Emo24.gif

הפעם אכתוב בעברית כי אני רוצה שכולם יבינו את מה שכתבתי ויש לי הרבה: ואני מתייחסת למה שאמרו היום בבוקר ברדיו 103 FM רבותי הגיע הזמן שאנחנו הספרדים נתעורר ונזכור מה קיבלנו מהמדינה הזו ומה נתנו לה, ומי נתן יותר ולמה, שכחתם את הפנתרים השחורים? למה התנועה הזו קמה? ולמה חיים חפר אמר את מה שאמר? למה הגזענות? למה באוניברסיטה מתקבל בקלות קלות לחוג לרפואה אחד שאביו רופא? ובחוד למשפטים אחד שאביו עורך דין? שכחתם מי זייף תעודות מהנדס ורופא מרוסיה? והתקדמו בסולם הדרגות מהר מאוד, בעוד אנחנו והילדים שלנו לא הצלחנו, לא להתקבל לא למשפטים, לא לרפואה, ולא התקדמנו כי לא הראינו תעודה? ואף אחד לא טרח לבדוק אם התעודה כשירה או לא, ולכן יצא הפסוק " זה רופא זה? זה סנדלר, כי באמת היה לו ידע מינימאלי ברפואה, יתרה מזו למי יש מכוניות חדשות כשהוא רק חצי שנה בארץ? לנו הותיקים? לא הם התקדמו רק בזכות המדיניות של הממשלה, ולא צריך להיות חכם גדול להבין למה, ואילו הספרדים התקדמו אכן רק בזכות העקשנות והיוזמה שלהם, זאת עובדה ועם עובדות לא מתווכחים, ומה נתנו לה? את הילדים שלנו שלחו לחזית, ואילו את הבן של אותו מנהל בכיר עם הרבה פרוטקציה שמו בקרייה!!!!!

רותי ב.

New member
נו-סה סי אין לה

ארמיה אַי דיפרנסיה די לוס ספרדים אי לוס אשכנזים. נו אז אנסינה קי איוס סי-וַן א-סטאר אין לה ´קיריה´, אי מוזוטרוס מוז-ואמוס אַ-לַ-חזית.

RORGAD

New member
רותי בואנה דמניאנה../images/Emo9.gif

פורקה לבורו אין אונה פבריקה קה לבורה פארא לה ארמיה, יו קונוסקו טודו דה אריינטו, אמא טו סי קיירס סבר מאס דמאנדה קואנטוס ספרדים אביה אין לה חזית אי קואנטו אשכנזים, נו אסטו אבלאנדו דה אסטה טיימפו, קה אגורה טנמוס אקי א לוס רוסוס. תרגום: בגלל שאני עובדת במפעל שעובד בשביל הצבא, אני מכירה את הנושא מבפנים, אך אם את רוצה לדייק תפני ללשכה לסטטיסטיקה ותראי שאני צודקת, ואני לא מדברת עכשיו, כי באמת עכשיו יש לנו את העולים החדשים מרוסיה שהם מתגייסים לקרבי, אני מדברת על הרבה זמן לפני כן.

רותי ב.

New member
קומו ואמוס אקספלינר

איל טיימפו קי אביאן מאס מונצ´וס די לוס איז´וס די לוס קיבוצים אין איל קרבי?

למעלה