איזה בוקר איזה טוב

avielss

New member
אמא מירה לוס פילוטס-דאנדה סון

דה 3 קלזס אן הרצליה פיתוח קואנטוס ספרדים איי אייה מירה אן מג"ב קואנטו אישישליס אי איה ותראי את הטייסים -מאיפה הם מ3 רחובות בהרצליה פיתוח ותראי במג"ב (יחידה קשה לכל הדיעות) כמה אשכנזים יש שם? קואנטוס דוקטורס סיימן מזרחי.אלבוחרי אי קואנטוס סיימן פינצסבקי קדם קדימסיסקי ועל זה נאמר שאין פערים?

RORGAD

New member
אמא מירה לוס פילוטס

אביאל חמודי, התשובה בתוך התגובה שלך, באמת כמה טייסים ספרדים יש? כמה רופאים? וכמה עורכי דין, זה אומר שאנחנו יותר פחותים מהם? אם למדת ביהוד, אז יש לי סיפור נפלא לספר לך, כמה כאלה מסביון אתה מכיר שהאבות תרמו לבית הספר הרבה כסף, והילד שלא ביקר בבית הספר בקושי 3 חודשים בשנה יצא עם בגרות? הרי הילדים שלי למדו שם ואני אישית יודעת לפחות על ארבעה מקרים, ובזמנו כסף היה למי שקיבל פיצויים מגרמניה, וזה לא היו הספרדים!!! אבל מצא חן בעיני "קדימסיסקי"

רותי ב.

New member
אביאן אי-מונצ´וס

בולגארוס, גרגוס, יוגוסלבוס איטליאנוס אי אוטרוס קי טומארון לוס פיצויים.

RORGAD

New member
אביאן אי מונצ´וס

רותי, נו אסטו אבלאנדו דה לוס קה אסטבן אן לה אוורופה, אסטו אבלאנדו לו קה ויניירון דה צפון אפריקה, פורקה דה לוס בולגארוס אי יוגוסלאבוס אי מונצ´ה ג´נטה קה סון אסטודיאדוס

רותי ב.

New member
אביאל,

אמה-אין איל מג"ב פרימי קי ספאן לה-לינגווה טמביין. נו אז אנסינה?

RORGAD

New member
קומו ואמוס

רותי קואנטו איז´וס דה קיבוצים אי, מאס אי איז´וס עירוניים, תדיגו דמנדה דה ללישכה דה סטטיסטיקה אי ואס אבר קה טיינגו רזון. תרגום: כמה בני קיבוצים יש? וכמה עירוניים? אני אומרת לך תפני ללשכה לסטטיסטיקה ותראי לבד את הנתונים ותראי שאני צודקת.

למעלה