בוקר טוב חברים יקרים! אפתח בכך שהיה לי מזל גדול אתמול. אתמול התעוררתי משנת הצהריים בארבע הורדתי את הרגליים ודרכתי בתוך מים רבים... ואז כשקמתי התברר לי שהבית מוצף במים רבים שזורמים בשצף קצף מהקומה העליונה המדרגות ניראו כמו ניאגרה... עליתי לקומה העליונה ואז גיליתי שהמים זורמים מהמרפסת לתוך הבית...יצאתי למרפסת וגיליתי שהמרזבים נסתמו מהפריחה של עץ הסיגלון שפורח... דשדשתי במים.וניקיתי את המרזבים והמים ירדו בקצב אדיר... כשירדתי במדרגות חזרה לקומה התחתונה החלקתי במדרגות ונחבלתי בעוצמה בכל חלקי הגוף... הייתי לבדי בבית כי בעלי נסע לפגישה. בקושי רב הצלחתי להתרומם כולי הייתי רטובה כי נפלתי לתוך המים... צלחתי להגיע למיטה להחליף בגדים ונשכבתי במיטה עם כאבי תופת... התקשרתי לבעלי ולבן וביקשתי שיבואו... הכאבים התעצמו וכשבעלי הגיע הזמין אמבולנס... נלקחתי לבית חולים עם חשד לשבר באגן ובצלעות... אחרי צילומים רבים התברר שהגוף שלי גם בגיל 70 מספיק חזק ולא נשבר כלום רק מכות יבשות... לא ישנתי כמעט כל הלילה כי לא הצלחתי.למצוא תנוחה שלא יכאב לי... הרופא אמר שאין טיפול גם לשברים בצלעות רק סבלנות... אז כעת אני צריכה להתמודד עם כאבים עזים...
ומרזבים סתומים? הייתי כורתת את העץ מיד ועושה פרגולה מעל המרפסת. אחי עשה. היו להם הצפות במרפסת גג. גם בלי סגלון.
והעיקר- תרגישי טוב, ואל תתביישי לקחת משככי כאבים לשפר את ההרגשה של הכאב.
אני לוקחת עכשיו רוקסט בשביל כאבי גב חזקים. מציל אותי.
קשה לסבול,כדאי לקחת משכך כאבים ביום, וכדור שינה- בלילה
חייבים לישון טוב בלילה,במקרה של כאבים בצלעות,לא פשוט וקשה לישון
כדור שינה יועיל מאוד.

אצלינו,קרה מקרה לקרובת משפחה בת 80 ש,הזמינה עוזרת -לדירה,
וכשהרצפה הייתה רטובה ,פתאום צילצל הטלפון,היא נגשה לענות לטלפון והחליקה
ושברה את האגן,אושפזה לכמה שבועות בבי"ח ,ומאחר והייתה מבוגרת הסתבכה עם חיידק,מקרה קשה ומיותר שנולד מכלום והפך לבלאגן גדול.
בתורה מסופר על אברהם אבינו מל את אוביו לא זוכרת מי היו אולי בני עמון... וביום השלישי כשהיו בשיא כאבם תקף אותם... מאז ידוע שכל פציעה כואבת יותר ביום השלישי... ובאמת שכך היום כואב לי יותר.מהיום הראשון...
של דינה בת יעקב. אחיה שמעון ולוי הבטיחו לחמור בן שכם שיוכל לשאת את אחותם דינה לאישה, אם הם ימולו את כל הזכרים בשכם. בהיותם כואבים התנפלו עליהם שמעון ולוי ואנשיהם והרגו בהם, כנקמה כל אונס דינה. יעקב אביהם כעס. והם אמרו- הכזונה יעשה את אחותנו? אני כותבת מן הזכרון. מקווה שאיני טועה.