אני מנסה בזמן האחרון להתחיל לקרוא אותו וזה לא בדיוק הולך חיפשתי עליו הסטוריה לא מצאתי הבנתי שיש איזה 3 שהיו ואז היה עליו סרט שהוא השתתף ב JLA סרט עלוב אגב וזה עוד יותר בלבל כי קראו לו שם גיא מי ה GL האמיתי ? תעזור לי
זה אולי לא השם האמיתי שלו אבל ככה מכירים אותו וביינתיים בקומיקסים אף אחד לא מכיר אותו בתור מישהו אחר חוץ מוולברין(וגם רוב האנשים לא קראו את האוריג´ין אז הם לא יודעים)
אם רובכם אומרים ספיידרמן זה לא מראה על טוב, ראיתם את הסרט והתלהבתם ? קפטן אמריקה בהחלט מספר אחת אצלי ! אחריו בא סילבר סארפר, אחריו באים רבים וטובים כמו פלאש, הולק, גרין לאנטרן ומגנטו... אחרי אלו באים גם אחרים טובים כמו ספיידרמן, סופרמן, באטמן, ואני יכול להמשיך את הרשימה עד שנה הבאה...
אלן סקוט האל ג´ורדן גיא גרנדר וג´ון סטיארט קייל ריינר וג´ייד וכמובן היה את הקרופס אבל אני מדבר על הסקטור שלנו... מצאת זמן לא טוב להתחיל לקרוא GL ... הוא בדיוק היה באמצע סאגת THE ION שנגמרה חודש שעבר... תנסה\י לקנות את החוברת של החודש (151), חשוב .. לא את 152 כי זה כבר אמצע סאגת השיגעון... או שתנסה\י בעוד חודשיים בגיליון 154
איך אתה יכול לקרוא סדרה שהגיבור הראשי מחלף בה כל פעם לאדם אחר ואין איזה חוברות או מקום שאפשר לקרוא בה מין אוריגן של GL כל מה שאני יודע שהוא מצא טבעת ובגלל שיש לו איפשהו קריפטוניט הוא מסוגל לנצח את סופרמן
לא לפי סדר מסויים היומן טורץ ספיידי וולברין דירדאוול באטמן הפושעים הם ג´וקר ונום[חולה עליו] דוק אוק הובגובלין ואלקטרו כי הוא דפוק בשכל ואפוקוליפס לא יודע למה אבל אף אחד לא אוהב אותי אז צריך מישהו לא???