איזה גיבור על אתם הכי אוהבים?

איזה גיבור על אתם הכי אוהבים?

אני אוהבת מאוד את גמביט מ-X מן

Logan16

New member
the real GL is

אני מנסה בזמן האחרון להתחיל לקרוא אותו וזה לא בדיוק הולך חיפשתי עליו הסטוריה לא מצאתי הבנתי שיש איזה 3 שהיו ואז היה עליו סרט שהוא השתתף ב JLA סרט עלוב אגב וזה עוד יותר בלבל כי קראו לו שם גיא מי ה GL האמיתי ? תעזור לי

Logan16

New member
גיבור אהוב

ג´יימס הלואט AKA wolverine גמביט מקום 4 אצלי אבל הוא עדיין דמות מצויינת קראת את המיני סדרה שלהם

The Crusader

New member
בן אדם קרא לו לוגן

זה אולי לא השם האמיתי שלו אבל ככה מכירים אותו וביינתיים בקומיקסים אף אחד לא מכיר אותו בתור מישהו אחר חוץ מוולברין(וגם רוב האנשים לא קראו את האוריג´ין אז הם לא יודעים)

Yoda Killer

New member
Captain America

אם רובכם אומרים ספיידרמן זה לא מראה על טוב, ראיתם את הסרט והתלהבתם ? קפטן אמריקה בהחלט מספר אחת אצלי ! אחריו בא סילבר סארפר, אחריו באים רבים וטובים כמו פלאש, הולק, גרין לאנטרן ומגנטו... אחרי אלו באים גם אחרים טובים כמו ספיידרמן, סופרמן, באטמן, ואני יכול להמשיך את הרשימה עד שנה הבאה...

green lantern

New member
היו 6 GLים

אלן סקוט האל ג´ורדן גיא גרנדר וג´ון סטיארט קייל ריינר וג´ייד וכמובן היה את הקרופס אבל אני מדבר על הסקטור שלנו... מצאת זמן לא טוב להתחיל לקרוא GL ... הוא בדיוק היה באמצע סאגת THE ION שנגמרה חודש שעבר... תנסה\י לקנות את החוברת של החודש (151), חשוב .. לא את 152 כי זה כבר אמצע סאגת השיגעון... או שתנסה\י בעוד חודשיים בגיליון 154

Logan16

New member
מחליפים גיבור כל פעם ?

איך אתה יכול לקרוא סדרה שהגיבור הראשי מחלף בה כל פעם לאדם אחר ואין איזה חוברות או מקום שאפשר לקרוא בה מין אוריגן של GL כל מה שאני יודע שהוא מצא טבעת ובגלל שיש לו איפשהו קריפטוניט הוא מסוגל לנצח את סופרמן

torchi

New member
ישנם כמה שאני אוהב...

לא לפי סדר מסויים היומן טורץ ספיידי וולברין דירדאוול באטמן הפושעים הם ג´וקר ונום[חולה עליו] דוק אוק הובגובלין ואלקטרו כי הוא דפוק בשכל ואפוקוליפס לא יודע למה אבל אף אחד לא אוהב אותי אז צריך מישהו לא???

למעלה