איזה גיבור על אתם הכי אוהבים?

green lantern

New member
יש 3 חוברות עד עכשיו שיצאו לGL

שמספרות על ההיסטוריה כל כמה שנים (קניתי את 1 ו2 ואת 3 נתתי מתנה ליומולדת) וכל פעם יש תוספות מיוחדות למשל בראשון היה את הסקץ´ בוק המדהים של קייל ריינר (או צייר) ובשני היה טים אפ של כל הGL עם כל הפלאש... בכול מקרה שיהיה ברור זה לא שכל גיליון מחליפים את GL הראשון(אלן סקוט ) היה בשנת 39 האל ג´ורדן היה בשנות ה60 ג´ון סטיוארט היה בשנות השמונים עם גאי גרנדר וקייל התחיל בשנות ה90 וג´ייד הצטרפה עליו (בהתחלה בתור חהברה והבת של אלן סקוט ואחר כך כGL ולפני כמה חודשים כגיבורה עם כוחות משלה)... זה מה שאני אוהב בGL וFLASH סופ , באטמן וונדר וומן ואפילו ספיידי תמיד יהיה וישארו אותה הדמות (לפעמים הם יהפכו לאנרגיה חייה ולפעמים לעכביש אדם...לא שאני מזלזל חס וחלילה) אבל הLG ופלאש מתחלפים, ונפגשים עם אלו שהיו הGL ופלאש בעבר גם אם הם מתים (האל ג´ורדן כספקטר) ואפילו יש גיליונות שלמים שמתרכזים באחת הדמויות מהעבר (147 או 8 שהיה את ג´ון סטיוארט יכול ללכת, ופלאש כשהוא גילה שהודודה אירס קפצה לבקר הוא עשה כזה פרצוף חמוד)

GL חמוד...

באטמן התחלף בסאגת נייטפול, ספיידי התחלף עם בן ריילי (כפיל, אבל בחור שונה), וונדרוומן היו כבר שלוש... אל תזרוק מידע אם אתה לא יודע את העובדות חומד... עכשיו לגבי פלאש וההתחלפות. בניגוד לGL, מקור הכוח שלו הוא פנימי ולא חיצוני, כך שהתחלופה של הפלאשים היא כביכול "בירושה". GL לעומת זאת, הוא לא שם של "גיבור", אלא שם של צבא של גיבורים, ומכאן ההבדל.

Logan16

New member
only in dc

בן ריילי לא היה קיים הכל היה חלום הזוי עוד פאק בסגאת השיכפולים מתי באטמן התחלף ? ברוס ויין לא היה תמיד ? רק DC עושים את זה אין לי משוג עם זה טוב או רע כי אני לא קורא די סי חוץ מסופרמן ו green arrow כבר הרבה זמן כנראה כבר מאוחר מדי בשבילי לקורא פלאש GL או כל קומיקס אחר עם הסטוירה עמוקה כזאת

בן ריילי היה גם היה...

באטמן התחלף עם הבחור הצרפתי ההוא ששכחתי את שמו, כשברוס שבר את הגב. (שם הבמה שלו, עזראל). לא רק DC עושים את זה, מארבל מתמחים בזה חזק גם כן כמו שראינו....

ויאגרה

New member
וחוץ מזה...

גם היו שני אנשים לפחות שהיו איירון מן - ג´יימס רודס וטוני סטארק. בנוסף לכך, לפחות 3 אנשים, אם אני לא טועה, היו קפטן אמריקה מלבד סטיב רוג´רס. חוץ מזה, גם היו ארבע נשים שהיו ספיידרוומן (לא אותה תלבושת או כוחות, אבל השם והעיקרון זהה). מלבדן, עוד שתי נשים היו הבלאק ווידו (רוסיות, בגדי עור שחורים), היו כמה אנשים שהיו ילו-ג´אקט, כמה אנשים שהיו אנט-מן,לפחות ארבעה שהיו הבלאק נייט, יותר מידי אנשים שהיו ת´ור. חוץ מזה, היו 2 אנשים, אב ובן שקראו לעצמם קפטן מארוול. חוץ מזה, יש תופעה של אנשים שהחליפו זהויות או שמות או אפילו כוחות- האנק פים מהאוונג´רז, שהיה ילו ג´קאט,אנט מן,ג´יאנט מן,גוליית´ והחליף תלבושות כמעט כל חוברת וכוחות על בסיס קבוע הוא אחד מהם.

ובוא לא נשכח את הסקארלט ספיידר

שחזר ממש לאחרונה לדפי ספיידר גירל. מארבל חזקים בזה, אבל לדעתי זה רק מוסיף ל"אמיתיות". גרין גובלין אגב, היו כבר איזה 50... טוב, טיפה הגזמתי...

ויאגרה

New member
באמת היו מידי...

אני יודע על הארי ונורמן, על בן יוריץ´ ועל ההוא שסתם לא היה לו שם או אפילו פרצוף...יש עוד?

ויאגרה

New member
כל מיני...

פעם אהבתי מאוד את איירון מן, בגלל העובדה שהוא מסוג הגיבורים שתמיד יכולים לשדרג את המראה והכוחות שלהם ובגלל הסיפורים המעניינים וההרפתקאות שחווה מסביב לעולם - כמו סרט של ג´יימס בונד, רק עם הרבה יותר אקשן...עכשיו, הכתיבה והציורים פחות טובים ממה שהיו כשהתחלתי לקרוא, הכותב (קורט בוסייק) והצייר (שון צ´ן, שמה שהוא עשה באיירון מן מתגמד לעומת מה שהוא עושה בוולוורין כעשיו) עזבו, ואילו שבאו אחריהם היו טובים, אבל לא מספיק. גם את קפטן מארוול אני אוהב, בעיקר בגלל כל הקטעים המצחיקים בחוברת שבכיכובו ובזכות הציורים של הצייר כריסכרוס...הוא דמות של לוזר שקל להיזדהות איתה. כנ"ל לגבי דדפול ז"ל (?)... דמות נוספת שאני אוהב היא הבלאק פנת´ר - הקומיקס הכי טוב שאף אחד לא קורא. מין דמות מסתורית ומעניינת, עם כל מיני שכבות ורבדים שמתגלים ככל שהעלילה מתקדמת. חוץ מזה, אני אוהב את כל הדמויות באקס פורס (שהפכו לאקסטטיקס) ובאוונג´רז (חוץ מכמה בודדים שבין כה וכה לא ממלאים תפקיד משמעותי). בסיכומו של דבר, זה תמיד היה איירון מן...אולי הוא יהיה עוד פעם.

green lantern

New member
כן.. אבל באטמן וספיידי

חזרו לצורת המקור (אני לא זוכר שנתתי את אנט מן\קאפ\ילו ג´אקט וכו´ כדוגמא) ובקשר לאבין סור אם אני לא טועה הוא לא היה של הסקטור שלנו אלא התרסק בסקטור שלנו... אני לא ממש מכיר את כל עידן הג´ורדן מצטער

למעלה