איזה גשם- ברכה

איזה גשם- ברכה../images/Emo182.gif../images/Emo188.gif../images/Emo99.gif

אין כמו להתכרבל בתוך הפוך ולשמוע את הברד נוקש על החלון, לראות מבעד לחרכי התריס את הבזקו המהיר של הברק ומייד אח"כ לשמוע את הרעם המתגלגל
זה עושה לי טוב על ה
אבל אני בזמנים כאלו חושבת בליבי, על אלו שלא שפר עליהם גורלם, והם קופאים מקור, בביתם שלהם, או שהגשם מטפטף להם לתוך ביתם- שלהם, גורם להם לחוסר אונים ולתחושת איבה כלפי "סבא- חורף" שאחרים לעומתם כ"כ אוהבים!
ואני מבקשת מה' בשמים- אנא, הבא לנו גשמי- ברכה!- גשמים שיהיו ברכה לכולם, ושכולם יוכלו בעזרתך, לברכם בבואם!
שיהיה לכולכם יום טוב, ורטוֹב

candy77091

New member
כל הלילה פחדתי..

חשבתי שמתהפך העולם,מזל שבעלי היה ליידי וחיבק אותי כל הלילה,זה היה מפחיד ביותר,באיזור שלי אף פעם לא היתה סערה כזאת נוראית.תאמת חשבתי שמתהפך העולם..

גמני כמוך..

מפחדת מהקולות וכול הלילה רק מתכרבלת עם בעלי מחכה שיגיע הבוקר. לא אוהבת את החורף! האפרוריות שלו מוציאה לי את המצב רוח..

תודה. כבר כתבתי בעבר פשוט נעלמתי

לזמן קצר.. וחזרתי במלוא המרץ
ולא לא הרגשתי רעידת אדמה היום- למזלי הספיקו לי הרעמים של הלילה

|ברכות גם ממני../images/Emo24.gif

תדעי לך שהייתי בהרבה פורומים, וכזה פורום עוד לא פגשתי- יש כאן יחסי אנוש מדהימים בין אחד לשני וכבוד לכל אחד/ת באשר הוא/היא! והכי חשוב: יש יחס ותגובות לכל הודעה!- וזה המון לדעתי בזכות המנהלת המיוחדת שפתחה אותו: "בשורות טובות"
אז... השתלבות נעימה, והתכרבלות עוד יותר נעימה...

candy77091

New member
גמני.זה רק מלמד אותנו

שהחיים לפעמים הם לא כאלה כמו שהם נראים ממבט ראשון. תחשבי על זה..

had3

New member
גם אני החדשה

מתפללת ביו``כ שה` לא ישמע לתפילתם של הולכי דרכים ו...יושבי גבעות... שונאת את החורף והרוחות המטורפות, והחרדה שהגג יקרוס או יעוף או סתם יתחיל לדלוף בחדר הילדים. לא ישנה כמעט כשיש רוחות...והגבעה שלנו כ``כ רוחנית...

ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

"לפום צערא-אגרא" המסירות נפש שלך ליישוב ארץ ישראל היא משהו שבהיסטוריה עוד ילמדו עליו
קרועה אחת, "גבעה רוחנית"
הרסת אותי

had3

New member
תודה על קבלת הפנים המחממת חורף

אבל אם משהו ישבור אותי בסוף זה לא הערבים )קטן עלי המסגד פה למטה( אלא החורף...

../images/Emo24.gif

ישבור אותך? לא נראה לי
תרגישי חופשי לקטר
פעם הייתי משוכנעת שאני אגור על איזה גבעה. למשל כשהיינו שבת באיתמר, כל אחת "בחרה" לה גבעה באופק... אולפניסטיות שכמותינו...

had3

New member
ואני מכירה משהו

שבאמת הלך ושאל איזה מוכתר של איזה כפרון אם הוא יכול לקנות ממנו את אדמות הכפר...אבל המוכתר הסכים רק אם הוא יתאסלם, אז הוא ויתר...

אני כנראה לא "אשה" אמיתית...

בחיים לא פחדתי ולא הצלחתי אפילו לעשות ת'עצמי פוחדת, מסערות, גשמים, ברקים וברדים
אני-וואי, אני שמחה בשבילך שהיה לך מישהו שחיבק אותך והרגיע אותך... אבל מה שכן מפחיד אותי מ-א-ד זה כל הרעידות אדמה הללו שקורות לאחרונה
אמא'לה! זה ממש מדאיג אותי ואני פוחדת פחד מוות מרעידות אדמה, צ'ונמי, הרי געש ובולענים- ברעידת אדמה האחרונה, הרצינית, שהיתה לפני 4 שנים נראה לי, עבדתי באיזה משרד פרסום עם המנהלת חשבונות הכבודה והרצינית להחריד, ופתאום, כשהריצפה התחילה להשמט תחתינו, אני נכנסתי בהסטריה מתחת לשולחן המשרדי וגררתי אותה איתי.... היא הייתה כ"כ נבוכה אח"כ שזה היה מצחיק
אבל אני לא יכולה לתאר לכם איזה תסריט אימה עבר לי בראש במשך ה15 שניות שנמשכה הרעידה!- זה היה ממש חולני

had3

New member
את רואה

כל אישה והאסון הקרוב לליבה. רעידת אדמה לא מרגישים אצלינו כמעט- ואם כן אז פשוט בורחים החוצה, או מקסימום מתמוטט עליך בית מעץ, אבל הרוחות פה מרעידות את הבית כל הזמן וממש לא בא לי להיקבר מתחת להריסות בית מעץ...

בית מעץ????../images/Emo12.gif

אני מכירה כאלו רק בצפון הארץ- יענו צימרים
או באמריקה... אז... מאיפה את? ומה זה נקרה- בורחים החוצה??????? נשמע ממש סבבה...חחח

had3

New member
אני מהשומרון. ויש פה המון בתים מעץ

בכל הגבעות בסביבה. הנוף מדהים והפרטיות אחלה, אבל--- הבתים נבנו במהירות מחוסר ברירה, והבניה, זבל... הבית דולף, בקירות יש רטיבות, הבידוד- רדוד והגג מפח... אבל למרות כל זה קשה לי לדמין את עצמי במקום אחר. אוהבת את הבית שלי ומפנטזת על שיפוצים... או על בריחה לישוב, לבית אבן יציב.)לפחות עד ההסכם הבא...(

למעלה